-
Ty jsi ještě větší tupec než Jack. Proboha, kde se množíte? V nádrži s bio tekutinou? -
docela pruhledne, naklikat si minusy a pak se ohanet zrušením.
-
Ty vole ,to neeee, zavist, curam smichem *1* *1* *1*
-
Není to třeba tím že to má na starosti Tiscali a jim je to šumák?
-
Tak to není vůbec špatný nápad. Pokud by jsi měl zájem, tak klidně pak můžeme navzájem vyměnit:)
-
Dodal bych, že pokud to stihnete do 6., tak dostane Legend of Grimrock 2 jako bonus.
Jinak nevím, uvidí se podle toho jaký hry tam budou. Mě kdysi HB navnadil Origin bundlem, kde byl Crysis 2, Dead Space 1, 3 a spousta dalších, pak Indie bundly s Guacamelee, Bastion, Fez, FTL, Mark of the Ninja... ale pak? Něco málo jsem si sem tam vzal, ale už víc jak rok mě nic nezaujalo, a pak se začaly i některý hry opakovat. Knihovna by se akorát plnila hrama, který stejně nakonec ani nezapnu.
Když už, tak spíš nakupuju v tom jejich Storu. Někdy tam mívaj dobrý nabídky jako třeba teď naposled hry od Telltale. S 85% slevou jsem neododolal nevzít si Tales from the Borderlands, Game of Thrones a The Wolf Among Us. -
Za mě naprostej souhlas, ale tohle se tady řešilo nesčetněkrát a redakce to vždy ignorovala.
Obávám se, že jakákoli omezení nebo řekněme zklidnění diskusí není (bohužel) v zájmu redakce *9* -
Nojo, já taky vlastně budu mít dva klíče. Dokonce mám dva z předchozí sběratelky D:OS. Takže se v budoucnu může udělat trade *3*
-
Závist fakt ne.
-
Závist? Jacku, víš co to slovo znamená? Nebo si vážně myslíš, že tvá reputace stačí k takovému hodnocení, co jsi dostal u svých posledních příspěvků? Ach Jacku, Jacku. Neměl by jsi prohledávat torrenty, určitě vyšly nějaké nové hry, které si zase nekoupíš.
-
Já už to dlouho ignoruju, ale je fakt, že na co to mít, když to má nulovou hodnotu a akorát jsou kvůli tomu hádky.
Dislike za chvíli příjde také na FB a to teprve bude sranda *7* -
Tak ta je moc pěkná. Já jsem si pro změnu vybral za 95 dollarů. Jediné, co mi tam trochu vadí je druhá kopie hry navíc, ale tu daruji nebo tady na Games o ni udělám nějakou soutěž nebo pošlu redakci, ať nám udělají recenzi *1*
-
Tady pomalu cítím závist? *8* no teda... to snad ne. *15*
-
Redakce
Tak co. Začne redakce konečně řešit naprosto nefungující systém +- nebo opět strčí hlavu do písku jako pštros či to lépe odbyde v nějakém FC, že když to někoho baví, tak ať to dělá. Pak by mě zajímalo, proč to tady je. Podle mě to musí zatěžovat stránky. Takže buď zaveďte systém, že hlasovat můžou jenom registrování (většina servrů to tak má právě kvůli "klikfestu") nebo to zrušte. Ale mít nefunkční věc a odmítat to jakkoliv řešit je to samé jako mít rakovinu a pít na to pomerančový džus, protože mi to řekl Guru Jára z O2. -
No tentokrát jsem neváhal nad fyzickou sběratelkou za 125$, která je hodně bohatá.
-
HB Monthly
Humble Bundle představuje nový koncept měsíčního předplatného. Prostě za zhruba 300,- dostanete měsíčně ranec her. Je tam zmínka, že by tam neměly být hry z předchozích bundlů. Co na to říkáte ? Ne všechny bundly jsou zajímavé, ale i tak jsou 3/4 mých her na steamu právě z HB balíků.
Vidím to tak, že touhle cestou by se ke mně mohly dostat zajímavé indie hry. Více na:
https://www.humblebundle.com/monthly -
No já to mám pro změnu opačně, jsem se rozmýšlel mezi podporou Divinity OS2 a tímto. Vyhráli trpaslíci. Mohu se zeptat, kterou sis vybral?:)
-
Trpaslíky jsem kdysi četl a koncept má hrazajímavý. Jsem zvědav, co se z toho vyklube. Ale nebacknul jsem, dnes se mi stáhly peníze za kolektorku Divinity OS 2, takže trošku pálka.
-
The Dwarves - A New Storydriven Fantasy RPG
https://www.youtube.com/watch?v=u1ZtrCl9OSo
Kampaň už má splněnou částku, co požadovali, zbývá posledních 7 dní:) Mimochodem už si autor posledního "reportu", co tady byl na Games zjistil něco o sérii Trpaslíci? Protože pak možná ocení scénu s Alfem:) -
strafenxje@centrum.cz
Díky"