-
Každé dva roky upgraduju PC a PS3 jsem měl jako doplněk pro pár exkluzivit. Ale na PS4 teda z vysoka se..u, peníze by byly, ale ta konzole je špatná, pomalá a stejně na tom není co hrát.
-
No mně to nepřipadá odfláklé, spíš vylepšené v rámci možností tak, aby s tím nebylo příliš práce, ale aby to nevypadalo tak zastarale a hlavně aby první díl nepůsobil tak špatně proti zbytku. Ostatně remaster není remake a tohle za remake ani nikdo nevydává. Za tu cenu dostat tři skvělé hry mi přijde naprosto fér, já do toho teda rozhodně jdu.
-
Já třeba na PS3 nehrál ani jeden díl a je to spíše pro ty, o kterých psal jakubc.
-
"Mlám Xbox a Wii" nic jen že všude si jak Pc master mega sh*t race když je něco na konzole tolik k tvému konzolování, ty si zdaleka nejhorší flušeš na konzole a přitom ( možná) 2 vlastníš i když Wii se k své (ne)oblíbenosti v čr pomalu za konzoli ani považovat nedá.
Ty si jedno z těch pokryteckých bahen... tot vše. Já se budu vyjadřovat hloupě k věcem co nerozumím a ty zase hejtovat konzole až do morku kostí... to asi nezměníme. *3* -
Proto vlastním Xbox a Wii... *7* Rozum spíše zůstává stát, jak dokážeš vůbec zapnout počítač.
-
Proč to zrovna takového odpůrce konzole jako seš ty trápí, nad tím zůstává rozum stát *7*
-
To jako znamená, že to odflákneme, však oni to koupí tak jako tak? *7* Buď to má být pořádný remaster nebo ať umožní hrát na PS4 PS3 hry. Ale to by nebylo Sony, kdyby z toho nechtělo maximálně vytřískat prachy.
-
Nikdo jwe nenutí aby si to nekupovali i vlastníci původní verze ne? *3*
-
Asi tak :)) ... Každopádně s prvním dílem si docela vyhráli. Druhý a třetí jsou i dnes stále hodně pěkný.
-
To není přece pro ty, co hráli Uncharted na PS3, ale pro ty, kteří na PS4 přešli z PC nebo Xboxu a chtějí si před čtyřkou zahrát díly staré...
-
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Soundtrack - Main Theme
https://www.youtube.com/watch?v=VHg3fI5cW7k -
PS4 nema vykon na spusteni PS3 hry, je v nem netbookovy Jaguar. *3* Museli by celou hru prekompilovat pro tu x64 srajdu a to si nechaji velmi dobre zaplatit.
-
Ještě že jsou tak schopní hráči, co si umí sami předělat config tak aby to jelo bez seku ale je to ostudu to bez debat. Vysrali se na to pořádně.
-
PC verze Arkham Knight by se měla vrátit na konci října, tedy po 5(!) měsících od vydání by měl být produkt hotový. To je totální výsměch, co by jim prošel, nebýt dobrého načasování steam refunds...každopádně mě dost zajímá stav, v jakém ta hra bude - od HW náročnosti po bugy, no fakt nevím, i přes ten takřka půl rok oprav se bojím
-
Uncharted: The Nathan Drake Collection – Uncharted 3 PS3 vs. PS4 Remastered Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=Hc1FmBYCih4
Jako moc práce s tím nedali.... Přijde mi, že místy přidali jenom pár světelných efektů a "dodali" FPS. Tohle mi přijde jako prachsprosté ždímání peněz. Raději měli umožnit, aby na PS4 šly hrát PS3 hry. To by myslím uvítali mnozí hráči a majitelé PS4. -
Když to někomu dělá radost tak ať si kliká :) Mě je úplně jedno jestli mám +10 nebo -52.
-
Podle mě to čekalo hodně lidí...další Daikatana....jenže tohle nikdy nevyjde.
-
tak, ja som zobral aj divinity aj trposov, obidve za cca 25dolacov :)
-
Já si nepřeju, aby to krachlo, protože to by spousta lidí přišla o peníze, co do toho vložila. Na druhou stranu si taky nepřeju, aby do toho další důvěřiví hráči vkládali další peníze za situace, kdy není jasné, jak na tom projekt finančně je. A vývojáři se k tomu staví způsobem, který mně osobně přijde velmi podezřelý a nedůvěryhodný.
Že si na tom kdekdo může přihřívat svoji vlastní polívčičku, to je možný. -
dyť se to řešilo i ve FC, jak jeli na gamescon, tak to řešili v letadle a spousta lidí v oboru si také začíná myslet, že se jedná o podvod nebo že to prostě nezvládl a prohospodařil to vše.