-
Jo, na to jsem koukal. Něco je i česky.
Divím se, že to nikdo neobsáhl nějak normálně aby to navazovalo. Takto zde je zajímavý svět a řada knih kde se něco nějak řeší nebo děje, ale asi to nenavazuje :(
To si přímo říká udělat nějakou ságu od začátku do konce a pak si to čtenář doplní tím co již je. -
Už jsem se skoro bála, že by tu neskutečnou odměnu za poslední, pracně vydřený tier předobjednávek dali všem. Uf!
-
Knižní série se mi kdysi líbila a kvůli tomu jsem jim přispěla, ale popravdě mě koncept hry vůbec ničím neuchvátil. Takové meh. Uvidíme, co se z toho vyklube, lore to má pěkné.
-
Hlavně nezáviď, že má Jack bezmála o třicet plusek víc než Ty *5*
-
Je zvláštní, že přilezeš pokaždé, když někdo začne zvesela prasit systém +-. Mimoto kdy jsem si klikal -30 až -100, povídej mi tu krásnou pohádku na dobrou noc.
-
No když mrkneš na ty tweety: https://twitter.com/istheguy/status/648361204226891776 , tak ten Bandit je taky slušný troll, akorát krapet vyšší forma pač to jede i s capslockem :)
-
Já četl jenom BattleTech - Sága Legie šedé smrti
[1] Roklina hromu
[2] Žoldnéřova hvězda
[3] Cena slávy
A podle toho, jak se to četlo, tak to na nic nenavazovalo a byla to samotná kapitola v BattleTech. -
BattleTech knihy
Navazují ty knihy nějak? Třeba jako u Zaklínače nebo Enderova sága?
Knih je mnoho a autoři různí...Podle obsahu (co jsem se podíval na pár kusů), tak to je vždy o něčem jiném.
Rád bych něco, co by obsáhlo začátek - konce časové řady.
Na internetu je přehled http://www.sarna.net/wiki/Timeline ale jak na to navazují knihy?
Dík. -
Nevím. Ta "novinářka" si už tolikrát cucala věci z prstů, že pomalu nevěřím ani jedné straně. A při úrovni novinářů všeobecně mi přijde, že to už může dělat naprosto každý bez ohledu na to, jestli o tom něco ví, neví. Stačí něco úderného, 5-10% faktů a pak to zabalit do omáčky. Já bych se rád dozvěděl pravdu, ale rozhodně ne stylem GLOSA či KOMENTÁŘ, jak je situovaný tento článek. To je spíše takový blog rozezlené "novinářky" než článek plný ověřených faktů.
-
Jo četl jsem a nepřesvědčil mě. Derek mu asi leží hodně v žaludku a útoky na tu novinářku jsou ubohý. Nedivil bych se kdyby na tom článku bylo něco pravdy.
-
Mrkni se na autora a jak píše. A že propálili 82 mega? Víš na co byli dané atd.? Mě zase přijde hysterie ala autor (teprve teď jsem si to dopřekládal), která byla hysterická už když měli 40 mega. Pr*ser to bude až nevyjde hra, nevyjde nic a všichni budou bručet do báně za podvod (což už jsou takové rozsudky), celá ta bublina krachne. Do té doby jsou to jenom plky autorů jako je ta ženština, co to napsala a která moc ráda "plive". Přijde mi, že polovina herní obce si strašně přeje, aby to krachlo a ta novinářka se k nim vesele řadí. Ta najde všude všechno a i kdyby to byla sebevětší blbost, co by ale ukázala SC ve špatném světle, tak to stejně napíše. Navíc to nahraje zdejší "komunitě" Hnusavec a haha a zase budeme poslouchat kecy o neschopné pc scéně. Navíc jsem dostal "achivment/odznak" za přečtení článku a to mě maximálně rozesmálo.
A doporučuji přečíst i druhou stranu "mince".
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14979-Chairmans-Response-To-The-Escapist -
neměl jsi s tím začínat, jen hošánku sklízíš bouři, kterou jsi zasadil. Kdo jínemu jámu kopá, sám do ni padá.
-
*15* *15* *15*
-
To jako ted zaplatim 12€ a nevim dopredu, jake hry dostanu? Skvelej napad *1*
-
Nejdůležitější část článku je ta, ve které Roberts nepopřel, že propálili 82 milionů dolarů a zbývá jim jen osm. Tam jsem čekal zásadní odpor a ono nic. To nevypadá dobře.
-
Star Citizen
http://www.escapistmagazine.com/articles/view/video-games/features/14715-CIG-Employees-Talk-Star-Citizen-and-the-State-of-the-Company?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=all -
Je to malé, ale významné vítězství pro nás hráče. Bohužel uskutečněné ne díky, ale navzdory tomu, jak o věci psala herní média...
-
Tedka kliká taky *15* fakt porad mi jak si mám naklikat 50plusů? já to totiž nevím eh. *7* *12*
-
Respekt? Jacku, to zvládneš i ty, tedy cvičená opice, které platí banánem a krabičkou cigaret....Asi neznáš vyznám slova respekt... *7*
-
Byl jsem tu včera ráno a někdo si dal tu práci aby mi naklikal plusy chápeš někdy v 1 hodinu nebo předevčírem kdy to bylo... uctyhodné ne? *4* Minimálně by jsme měli mít respekt k někomu kdo si dal tu práci.