-
Jo, dvojka je dobrá a Chronicles je taky slušnej díl. -
Členové PS Plus programu obdrží 6. října zdarma hry Broken Sword (PS4, PSV), Super Meat Boy (PS4, PSV), Unmechanical Extended (PS4, PS3), Kickbeat (PS3, PSV), Kung Fu Rabbit (PS3, PSV), Chariot (PS3).
Není to Broken Sword, ale Broken Age. -
Assassin's Creed Syndicate bude obsahovat mikrotransakce
Není to teda moc velké překvapení, ale UBI včera oznámilo, že i nový AC bude obsahovat mikrotransakce, které vám umožní "urychlit" hraní v podobě odkrytí mapy, zakoupení lepšího vybavení atd.
Já vím, že je to mlácení prázdné slámy, ale dřív se podobným věcem říkalo cheaty a bývávaly ve hrách zdarma nebo se např. odemykaly po dohrání popř. splnění některých podmínek ve hře.
Holt nová doba, celkem by mě zajímalo, jakou měrou ovlivňují herní mechaniky samotní vývojáři oproti např. marketingovému oddělení. -
trochu jak Fear. :D
-
2 má pro mě nejlepší lokace, ale je zase dost akční.
Pokud chceš něco ve stylu jedničky, tak doporučuju 4. díl. -
Kterýho Tomb Raidera by jste mi doporučily hrál jsem jenom 1, legend, zkoušel jsem Anniversary a pak až toho novýho
-
Jack? Ten dostane v pohodě papíry na hlavu a v část. invalidním důchodu bude pobírat socku dokud se neupaří k smrti. Ve finále mu všichni jak se mu to smějete budete vlastně ještě platit peníze. *1* *2*
-
Od tebe to zní opravdu vtipně *15* když použiješ slova jako "mysli" *5*
Btw už 3. týden čekám na seznam tvých her na steamu nebo klidně i jinde, které nejsou F2P nebo nebyly zadarmo na nějakém webu *2* nebo mi chceš říct, že žádná hra nebyla tak kvalitní, aby sis ji koupil? -
Nakonec přeci jen přemýšlíš nad pracovním uplatněním? *1*
-
Tak myslel jsem to obecně a ne hned v mém případě lol. Mysli, kuRE mysli *7*
-
Ty můžeš být v klidu ty dobrej fakt nejsi *1* Spíš takový zoufalý skřítek k zasmání *5*
-
MGSV Ocelot's Day Out
https://www.youtube.com/watch?v=D7G7x6f9_mY&feature=youtu.be
*15* -
No hlavně si pamatuju když W3 vyšel jak oba panové Lukass a LV426 nadávali, jaká že je to příšerná sraczka a zaplevelovali tady diskusi jejich přiblblýma kecama. Pan LV se tvářil, že hru s "downgradovanou" grafikou hrát rozhodně nebude. A hle, pánové si najednou libují. *11*
-
https://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(video_game_console)
Oficální označení PSX je oficální označení této "konzole". To se také nazývá Playstation X.
To, že se Playstation říkalo PS/PS1/PSX je věc druhá. -
Mne by zajímalo, kdo naportoval tebe do naší světské reality, jacku? Takový úkaz jako ty, se VYSKYTNE jednou za 1000 let
-
PSX se jinak říkalo i první PS konzoli až druhá revize se jmenovala PS1 bohužel je to pravda... dneska z tebe vypadlo hodně chytrých věcí... tahle to však nebyla.( inu pravdu máme jakžtakž oba). I když mám radši to označení PSx když ta novější se jmenuje PSone.
https://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_%28console%29
Člověk by řekl že dáš pokoj a ono ne... Jsem Veskoslav a kdo mi bude vzdorovat toho smetu ...děti třeste se mně. ÁÁááá *10* *16* -
Víš, že PSX je DVD přehrávač, co uměl nahrávat, který měl plně integrovaný PS2 a prodával se jenom v Japonsku? Když už mě chceš opravit, tak Tony Hawk 2 vyšel na Playstation.
-
PSX *7*