-
Ty jsi dobre ulhany kokkot.
-
A nemůžeš se teda přihlásit do svýho účtu a hodit sem screenshot? Já ti teda klidně věřím, že jsi to hrál, jen buď ne tak dlouho, nebo ne bez nalezení byť jediného užitečného předmětu.
Co že o hře nevím? Že to dřív nepadalo a padaly hovadiny? To samozřejmě vím. Stejně tak vím, že jestli jsi vydržel 600h u základní trojky, tak s datadiskem a současnou podobou hry by tě bavila další tisíc. :-D Ale to je tvoje věc, asi je lepší nadávat na něco, u čeho jsi strávil 25 dnů čistého času. -
Ale my ti rozumíme, ukradl jsi hru, nefunguje ti, jsi naštvanej. Ok, co tam máš dál?
-
Ano, Veskoslav do me zacal hustit ze jsem D3 nikdy nemel a chtel po me link na account s necim co uz davno neexistuje. Ukazal tak, ze stejne jako ty o hre vi velky lejno. Z tvojeho pokryteckeho pohledu to ale znamena ze si vyhlizim obeti. *15*
-
Samozřejmě, nejsem blázen, abych to hrál, když to stálo za prd. To nic nemění na tom, že 650h a "nic dobrýho mi nikdy nepadlo" je prostě fantasmagorie, kterou ti nikdy neuvěřím. Koukám ale že sis našel jinou oběť, tak u toho snad i zůstane.
-
"pokračování" MDK a Citizen Kabuto na kickstarteru
https://www.kickstarter.com/projects/roguerocket/first-wonder
podle mě to nedají. chtějí hodně peněz a neřekli, o co ve hře půjde -
FM15
-
Pises ze mam najit ucet, ktery ma stary paragon system. Takovy ucet neexistuje a je uplne jedno jestli neco vim nebo nevim a jestli jsem si cetl patchnotes. Nasral sis na hlavu a snazis se z toho vykecat, ale smula.
Btw, skvela logika. "Ta vec neexistuje, protoze o ni nemuzes vedet". Davam 10/10. *3*
Co mi jeste povis? Ze HotS byl lepsi, protoze byl kratsi? Ze WoD je uspesny a ve skutecnosti z wowka neodeslo 4 miliony hracu? Ze jsem v BF3 a BF4 nechcipal za rohem, protoze zadny netcode neexistuje? Nechces zavolat Ucha? Ten taky vsechno vi a vsechno zna. Uz chybi jenom skaven a tvrzeni, jak je FX lepsi jak I7. *15* -
Hňupe, paragon level 2.0 přišel až po zrušení aukcí a to nemůžeš vědět, když jsi to pak nehrál, jak jsi tvrdil v jiné diskuzi. Děláš ze sebe slušného hlupáka:)
-
Saskoslave, ty si hrajes na chytryho a nevis, ze vsechny expy co sis nahrabal na ruznych paragonech ruznych postav se secetly a prevedly do novyho paragon systemu a tudiz dneska nikdo ruzny paragony na vic postavach nema? Bavi te porad chtit neexistujici dukazy? Delas ze sebe blbce cim dal vic.
PS: blby jsi ty, pokud myslis ze nejaky ucet hledam *3*
Ne, ale opravdu smekam. Ty mi chces dokazovat ze tu hru koupenou nemam a nikdy jsem ji nehral, ale sam o ni nic nevis. Klobouk dolu. -
Maxi, ty táhni taky. Stačí jeden s IQ jako teplota venku, nemusí tady být i druhý, co ani nechápe psaný text.
-
P.S.
nenapsals ve ktere mas ty hodiny -
sekunda googlení:
http://gaming.stackexchange.com/questions/161958/what-will-i-miss-out-on-if-i-play-diablo-3-without-reaper-of-souls
takže tvrdeni že nemusí platit je lež ty šašku
*3* -
Tak ano, paragon 100 bez bonusů na postavu s bonusem na loot. Ale je tam menší lahůdka, paragony nebyli sdílené, ty přišly až s verzí 2.0. Takže se ještě lépe bude dokazovat, že to není tvůj účet. 650 hodin, maximální paragon 100, postavy 60 a ještě k tomu rozdílné paragony. Chlapče, ty jsi fakt blbý, když si snižuješ šanci, že ten vylhaný účet najdeš. Navíc ten patch přišel ještě před datadiskem, no mohl sis to ulehčit v tom hledání:)
A 15 poznáš podle toho, jak se člověk vyjadřuje, což když si přečteš, jak píšeš. Tak buď je ti 15 nebo jsi starší, ale s učňákem nebo praktickou školou....Takže loláčku, jsi jenom lhář, co v životě Diablo 3 nevlastnil. Nic víc. -
GTA V: 81 hodin singl + 231 hodin Online
-
Nemuzes si usetrit ten wall of text a udelat to jak jakubc a prokecnout se treba zes tu hru vubec nehral a ze sis svuj nazor uplne vymyslel? Bylo by to jednodussi.
Btw, paragon tam mam. Paragon totiz byl, uz kdyz Alkaizer jel 24/7 na prvni paragon 100. Davno pred MP, padaly mu buffy kvuli malym hp mobu, musel si hlidat dps. Takze nechapu proc by muj ucet MUSEL byt bez paragonu abych nelhal. Dalsi tvuj vymysl. Co tam mas jeste?
Mimochodem, chci videt ten dukaz co dokazuje ze D3 nemam. Fakt by me zajimal. *15* A pokud myslis ze na internet muzu psat jenom to co mi schvalis ty nebo jini internetovi hrdinove, tak se fakt pletes. Evidentne je 15 tobe, kdyz se rozbrecis pokazde, kdyz ma nekdo jiny nazor. -
když nepočítam wowko, tak mne nejvíc ukazuje steam u dawn of war 2 - 398 hodin, druhe je sins of solar empire s 300, pak bych mel asi ješte hodne hodin v oblivionu
-
u mne taky wowko
-
za nolifera ne, spíš za neco jineho
-
Víš hňupe, tvoje argumentace spíše hovoří na to, že tobě je stěží 15. Navíc účet se pozná jednoduše. Postavy 60 bez paragonů a prehistorické věci. Takže postuj ulhaný lháři. Není nic jednoduššího. Protože i kdyby to nebyl tvůj účet, tak zaprvé bych to nedokázal a za druhé bych smekl, že jsi takový účet našel. Takže znova, postni sem tvůj účet. Jinak jsi opět ulhaná nula s IQ bahna, co si v 15 myslí, že internet je anonymní a může si tam napsat, co chce.