Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tedy prd výjde...
  • stratego
    +/- systém mě opravdu netrapí :) a když z toho má někdo radost, tak ať to dá klidně na - 100 :)

Jo no a jednou možná příjde konec světa :) Na coby kdyby moc nehraju ;) ... To měl být pokus mě urazit? :P Ale je fakt, že já si za měsíc koupím víc her než ty za celý rok, ať už ve slevě, bundlu nebo protože hru prostě chci :) To je něco co ty neznáš co? Raději si zas něco stáhni, pusť si intro a až budeš v menu, tak můžeš psát svůj duchaplný názor na to, že je dobře, že si to ukradl, protože to přece nestojí za to si to koupit a hurá na další krádež.
  • Morraw
    Díky za odkazy. Jedu přes 8.1 64, tak snad to půjde.
  • Morraw
    Já se řídím celkem často tímto
    http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/coming-soon/pc/date
    Září rozjel Mad Max a MGS. V říjnu jsou spíše menší hry. Listopad patří velkým AAA titulům. Fallout 4, CoD 3, AC Syndicate, Starcraft 2, Rainbow Six Siege, Just Cause 3. Prosinec - Leden bývá zabitý=více času dohrát resty a připravit se na nový herní rok.
  • Chim
    Prison architect, Darkest dungeon...
  • Jack1947
    Odklady... dohady...
  • super, tak nemusim vzpominat a muzu vybrat sirsi spektrum titulu *5*
    (akorat mam podezreni, ze to nejsou zdaleka vsechno finalni verze)

rozdeleno a serazeno podle nalehavosti

chci:Darkest Dungeon, Age of Decadence, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Galactic Princess, Hard West, Football Tactics, The Banner Saga 2, Slain!

zaujaly: Sui Generis, Grim Dawn, Ironkraft: Road to Hell, Heroes of Normandie, Sovereignty: Crown of Kings, Shadowhand, Overlord: Fellowship of Evil
  • Czech_NoOb

..

Sebevraždy - použij několikrát určitej item na postavu, animačka - load.
    Smrti, jsou většinou v klíčových scénách, kde prostě zemřeš, protože sleduješ co se děje, místo aby jsi běžel pryč z obrazovky, případně použiješ vrtačku, ale chybí ti další věc.:D A opět, load. Toť vše.
    Konec je však celkem zajímavý, není tam happy průběh, ani end. jestli se ptáš na tohle.

Standartně jde příběhově o:

Probuzení se na jakési lodi, osamocen, s dívkou na vysílačce. Zjistujes, že na lodi probíhali pokusy na lidech a ty sám jsi původně vlezl do té rakve (tedy do rakví na určité lodi) i s rodinkou...Putuješ tedy sám, potkáš jen pár npcček a i ty jsou jen jednorázovka, snažíš se dojít k dívce na vysílačce, vidíš zemřít svou dceru, hledáš stále tedy svou ženu, najdeš, ale stále je v jakémsi kryospánku (během hry jednoho nešťastníka probudíš..vydrží tak minutu) poté té se ukáže, že jsi byl využijt a tak podobně.:D
  • ja se teším na might and magic 7, a kdyby mne to prestalo bavit je tady spousta her ktere jsem ješte nehrál napr. total war Attila, a v nejhorším se da vzdycky obnovit account ve wowku
  • Keyz
    http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&CZA=3&SOR=2
  • ja jsem rpg pozitivni, tim je dany, ze jsem zvedavej na sword coast legends, fallout 4 a do:s enhanced

ale nic prulomovyho neoceavam
  • zrovna metal gear jde totalne mimo mě :D nemusi jit o nakou na hypovanou pecku rposte vas nazor na co vy se tesite :D
  • patrne u tebe poradna hra souvisi s poradnym hypem, a to te neuspokojil metal gear?
  • KDY VYJDOU OCEKAVANY HRY ?

Je strasny sucho na hry ted to je strasny.
    Nemam ted vubec prehled kdy maj vyjit naky pecky třeba pristi mesic nebo tak vyjde vubec neco až na zaklinace snad posledni pul rok nevysla zadna poradna hra.
    Tak napiste na co se nejvic tesite co bude brzo vydany.
  • Skvělá hra, pamatuji si ji dodnes *4* Tahle hra mě poprvé donutila sehnat si soundtrack ze hry...skvělé songy *14*
  • Keyz
    Má to nějaký dobrý konec? Když tam je 9 smrtí z příběhu?
  • Czech_NoOb

Stasis recenze?

Zdravím, chystá se recenze na hru Stasis? Rád bych si přečetl něčí názor.

Za mne skvělá izometrická adventura. Atomosféra hodně silná, hlavně díky ost od Marka Morgana (Fallout,..)
    Já tedy svých peněž nelituji, dospělé sci-fi, ač plné klišé. Dobré to bylo.
    Achievementy za sebevraždy a úmrtí, taktéž zajímavé. (Od každého 9 kousků + 9 příběhových)
    Hru jsem bohužel dohrál za necelých 5 hodin, což mne udivilo, ale nutno říci, že puzzly byly přehnaně snadné. Poslední věc, která by někomu nemusela úplně vonět, je nemožnost přeskočit konverzace i monology.
  • No dobra, priznavam ze tvrdit za kazda z platforem ma 1/3 je trochu odvazne, takze fajn: PC ma 1/3 prodeju a 2 konzole maji 2/3. Nevim odkud jsi vzal, ze PS4 ma 2x tolik co xbox, odkaz nerzlisuje konzole. Ale kdyz by to byla pravda, tak si myslim ze vysvetleni je take jednoduche, kdyz se PS4 prodalo mnohem vice nez xboxu a vzhledem k tomu ze ani na jedne z nich neni moc co hrat. Proto jsou prodeje celkem adekvatni kdy ma PC 1/3 a 2 konzole 2/3, at uz si to rozdelili jakkoli.
  • 1) Czy można uzyskać informację na temat proporcji sprzedaży W3 na poszczególne platformy?

Nie podajemy informacji na temat szczegółowego rozkładu sprzedaży Wiedźmina 3. W dużym uproszczeniu, do końca czerwca 2015 r. 30% sprzedanych sztuk naszego najnowszego tytułu to wersja na PC a 70% to wersje konsolowe.

(tak cervna, neumim polsky ) *5*

pak je to jeste jasnejsi
  • az na to, ze nekdo prelozil odpoved cd projektu z cervence (to je ctvrt roku vzad)

dneska to bude vypadat jinak, podil retailu se mi zda neprirozene vysokej (to bude v ty dobe jeste tvoreno predobjednavkama fajnsmekru, co radi figurky atp.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit