Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Devil May Cry 4: Speciální edice - rychlorecenze

Jsem rád za reboot od Ninja Theory, protože to bylo aspoň stylový, jak level designem, tak i kombama. Japonská čtyřka má neintuitivní komba, nudnej level design, zbytečně moc dlouhý cutscény (asijská klasika) a navíc repetitivní lokace, kdy s Nerem jdete z bodu A do bodu B, kde se chopíte Danteho a jdete zpátky z bodu B do bodu A (chtěli asiati ušetřit na nových lokacích?). Navíc cutscény jsou samy o sobě dost nudný s rádoby stylovostí a pseudo-filozofičnem. Anglickej dabing hroznej, hudba jedna a ta samá skladba pořád dokola... *6*

Jako dohrál jsem to celý, to jo, takže mě to zas až tak moc nenudilo, ale nechápu ten hate na britský DMC, když japonský DMC je o level horší ve všech směrech. Ještě mě nakrkl fakt, že mise za Vergila a Lady/Trish nejsou samostatné nové kampaně, ale je to to samý co za Nera/Danteho, akorát s (logicky) jinou postavou a tedy i komby, ale za druhý zahrání jen kvůli tomuhle (jiným kombům) to teda nestojí.

Až někdo bude plivat na DMC od NT, tak mu připomenu DMC4 a možná pak změní názor, protože DMC je nejlepší rubačka, jakou jsem kdy hrál.
  • Takze je to uplne stejne jak stary editor akorat preskinovanej s 3d viewrem
  • Lukyz

Arma 3 - Eden 3D editor

Pokud jste v úterý nestihli live stream s představením nového ingame 3D editoru pro třetí Armu, můžete se na něj mrknout ze záznamu na YT.
  • kennyB
    Taky jsem ji hrál, byla to skvělá hra.
  • Inquisitor
    Jo tu jsem tehdy hrál, povedená hra, která se nebrala vážně a bylo to sranda. Nahánět davy a dělat z nich další zombíky bavilo :)
    Zrovna nedávno jsem si na ni taky vzpomněl.
  • Vzpomnel jsem si dnes uplnou nahodou na hru Stubbs The Zombie. Uz je to hodne let co jsem ji dohral, ale podle me je to porad nejoriginalnejsi hra se zombie tematikou. Vysla v dobe kdy herni zombie epidemie jeste ani nezacala a podle me se moc povedla. Hral jste ji nekdo taky ?
  • Inquisitor
    Ježiš, jak já tuhle hru miluju :)
  • Ztrata casu. To se radsi budu divat na ordinaci v ruzove zahrade.
  • frantisek_nejezchleba
    před patnácti lety teprve nabíral rychlost růst počtu domácích uživatelů internetu u nás. Změna možná je, ale jak píšeš, nebude to samozřejmě zítra, za měsíc, ani za rok. Může to vypadat jako scifi, ale trend je jasný.

Mimochodem, skvělá poznámka o SW a HW. Jed pro PC Master race.
  • stratego
    Tak já už to taky nějakou dobu mám, sice jsem to nehrál a jen koupil kvůli nostalgii, ale to je vedlejší :D Moje první hra na steamu byl asi Serious Sam HD, tehdy jsem nedával, že potřebuju jakýsi steam :) Teď tam mám přes 500 her a nedokážu si představit, že to někdy fungovalo jinak :P
  • Our game will rise !

Just under 6 days until the BattleTech Kickstarter launches! http://ow.ly/SA14f @webeharebrained ‪#‎BattleTech‬ - Alpha Strike ‪#‎MechWarrior‬

Konečně ... Konečně někdo, kdo udělá po těch létech neskutečně akčních srajd (Front mission (d)Evolved ) zase pořádnou tahovou mechovku i pro lidi mimo japonsko !
  • ringmancz
    Jackovi do knihovny přibude třetí hra! Já si Abea koupil hned jako úplně první hru na steamu. Zkoušel jsem, jestli mi to funguje :)
  • Teď mi jen vrtá hlavou, jestli jste pacient nebo chirurg.
  • stratego
    To máš fuk, já se z toho nezhroutím :)
  • Chim
    Díky. Nechápu, za co dostáváš ty mínusy *7* . Asi závist konsolistů.
  • stratego

Oddworld: Abe's Oddysee Free on Steam for 24h

http://store.steampowered.com/app/15700/
  • ZvacA
    Ale kolego, to je přece logická věc. Zbytečné příspěvky se taky vedou a vedly k jiným věcem, než které zajímají a kdy zajímaly tebe, takže opravdu není potřeba, aby tě musely nějak obohacovat.

Ale určitě tohle nutkání to směřovat ke komparaci příspěvků svědčí o tvé obstojné vyzrálosti. Ty budeš teda charakter, to jo...
  • Pokud to odloží tak si můžeš ještě zajet do uprchlického tábora, tam zažiješ Fallout naživo *3*
  • Koho zajimaji baletky kdyz je MS v rugby...
  • A pochopitelně se to tu obejde bez kohokoliv z nás. Já se třeba bez tvých naprosto zbytečných příspěvků, které mi absolutně nic nikdy nepřinesly, bez problému obejdu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit