Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to několik let starý port z PS2, většině lide se ani nespustí... pak si zahraj rovnou další dva zmršené porty One piece 3 a Toukidei KIwami oba zsa plnou pálku fuj *11*
  • Afro samurai 2

Notice: Afro Samurai 2: Revenge of Kuma requires a controller to play.

*15* *2* *1*
  • Díky
  • Morraw
    https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_set_in_feudal_Japan
    Počítej s tím, že většina bude na konzole. Ale nedávno vyšel na Steamu Way of the Samurai 4
  • No právě že o žádné nevím tak se ptám :)
  • navíc proc by vydavali sběratelku příruček, kde jsou udatovane verze FF X a X-2 HD, a FF 12 by byla pro verzi PS2, když by se chystal remake..nedava to smysl.
  • Neoficiálně: Nové příručky ke hrám Final Fantasy X, X-2 a XI obsahují screen z doposud neohlášené HD verze Final Fantasy XII.

Spis mi prijde ze se jedna o vylepsene HD obrazky pro příručku, nez ze by se mel chystat HD remake. Nikde tam o HD verzi nepisou ani slovo, podle me to je kachna jak prase.
  • Společnost Square Enix odložila vydání hry Hitman na březen 2016.

Ještěže ten Fallout neodloží, nebo ano? *13* *8*
  • Life is feudal jestli te navdí poněkud HC režim...
  • Se ptáš jakoby RPG z feudálního Japonska byl nějaký obrovský výběr *1*
  • Neznáte někdo nějaké dobré RPG z feudálního Japonska ?
  • ty fašisto
  • Morraw
    Mě poslední zaklínač ještě čeká, a ptže jsem většinou v RPG "completionist", tak jsem zvědav, jak dlouho to bude trvat mě. Navíc to plánuji prokládat s novým MGS. Hold hraní za "dědky" je teď v kurzu *1*
  • Jo na tuhle hru si musi clovek udelat cas a nejlepe tehdy aby nikdo nebyl doma a neotravoval. Jsou hry u kterych je mi jedno jestli na me nekdo mluvi nebo ne, ale Zaklinac je po pribehove strance skvost a u neho nikdo nesmi rusit :-)
  • Nemyslim si, ale je to tvuj nazor.
  • Draken69CZ

Soutěž o 3 kopie závodní hry Forza Motorsport 6

A když budete mít štěstí a Poláček nebude mít lenivou možná vám to do Vánoc přijde *15*
  • doporučuji ti tam ani nechodit... Raději to ukonči Novigradem, pak je to jen a pouze natahovaná nuda ve Skyrim stylu :)
  • Mam 101 hodin a jeste porad jsem nesel do Skellige...
  • kostejnesmrtelny
    Jenom tvýho a vlastně ani to tak moc ne :)
  • to je jedno jestli promarniš 70 hodin vkuse nebo postupne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit