Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    asi chápu...
    Já temný konec nevyhlížím, jsem už poučen z jinak výborné první epizody Walking dead, že černota není to pravé ořechové.
  • Však já si nepřeji aby tam všechny "kladné" postavy umřeli a záporáci ovládli svět. Já bych byl rád pro nějaký temnější konec, kde by se třeba mohl někdo obětovat (tím někomu zachránit život), atd.
  • frantisek_nejezchleba
    o to snad ani nepude (a já bych si přál opak toho, co ty), tématem by měla být definice onoho zla.
  • 5. epizoda Life is Strange dorazí 20. října.

Snad to nedopadne typicky, že dobro porazí zlo...
  • Lukyz

Rise of the Tomb Raider

Na YT najdete 15min gameplay video z připravovaného RotTR, jde o čistý gameplay, žádné předpřipravené demo jako na E3, alespoň tak soudím podle toho videa a "skillu" který pán s gamepadem předvádí *1*
  • Škoda, že ten Star Citizen na konzole asi ještě pár let nebude, vypadá to vcelku zajímavě.

Jinak, ale i Firewatch na PS4 bude, sám tu hru dost sleduju a byla to jedna z mála her, co na konzole oznámená nebyla a kterou jsem si chtěl zahrát, takže PS4 verze mi udělala radost.
  • stratego
    Já mám díky tobě taky nápad na hru, ale nejsem si jistý, jestli s tím někdo náhodou už nepřišel. Když v poslední době vznikají simulatory prakticky na všechno, tak bych se pokusil vytvořit simulator diskuzního d*bila a úžasné by na tom bylo, že by to bylo podle skutečné události a na to lidi slyší. Dal bych tam nějaké achievementy jako
    - okomentuj úplně všechno, co vidíš
    - pokus se napsat anglicky správně nějakou větu
    - napiš něco, co je pochopitelné i pro někoho kromě tebe

a pak "nesplnitelný" achievement - vyjadřuj se k něčemu, co sis legálně koupil

Už vidím jak mi naskakujou miliony na účtě. Díky za inspiraci :)
  • Jack1947
    Mně bylo hned jasné že na tom něco smrdí a hle je to ten samý úchylný autor... *7*
  • http://radiatoryang.itch.io/hurt-me-plenty
    http://radiatoryang.itch.io/succulent

Zahraj si radsi od nej nejake dalsi hry. Budou se ti moc libit.
  • Jack1947
    Je jedno jestli 500 her na kickstarteru nebo jinde, Na kikstartr nevemou všechno a podvodníky už trestají ( docela zajímavá informace tady samozřejmně opomíjená).

KDo ale kdy řekl že z hříčky nemůže být jednou hra, zafinancují se stejně jako velké megalomanské projekty i úchylné a donebevolajicí prasečinky... chtělo by to pořádnou p6rno hru těch je na pc tuze málo a když jsou nestojí ani za ten blbý halíř *7* nejlépe vybalancovanou a s homosexuálními vztahy. *12*

n Proč se neregneš vždyt by sis nemusel stěžovat na nemožnost editace a si tu už dlouho. I lidi co sou tu kratší dobu se regnou. Ty ne? no tvoje věc ( třeba ti absence register only článků ani nevadí).
  • mozna te to prekvapi (jako mne, kdyz jsem to tu nekdy pred rokem cetl), ale udajne vznika DENNE 500 her, za tohle kickstarter nemuze, je jasny, ze z toho 490 jsou v lepsim pripade hricky

na ks jdou s necim o trochu vetsim, i kdyz proti megarozpoctovym zivackam porad malym
  • Jack1947
    Nejhorší je že vlastně vůbec nic *9* , jenže nic neznamená kdyby chtěli udělají z toho plnohodnotnou hru stejně jako Goat a jiné, hry co neměli vlastně ani nikdy znyknout. *7*
  • Co ma s tou hrou spolecneho kickstarter?
  • Jack1947
    Baloonu, nebo baloony ? *2* ( nechápu že se opět do toho pouští když minulé díly byly jeden velký malér... hoolt beach volley s DOA není všechno).

Chtějí asi vyzkoušet VR... tedy nevím jestli to je nej hra na zkoušení.
  • Jack1947

Čekáte na originální hru? Vyzkoušejte simulátor pánské sprchy s názvem Rinse & Repeat.

Vidíte? o tom jsem přesně psal *7* Viva la kickstartr..
  • Jack1947
    Otravný nudný anonym, který si normálně ale reakci nezaslouží, pápíry na hlavu a ztp? Zdravotní způsobilost? nemyslel si Ztn ? ale to je fuk. P2W/B2P není to plnohodnotná hra - tobě ano zbývá než se mnou nesouhlasit.
  • Ty ses dobrej vocas. Mas na hlavu papíry? Jinak vocasaku z toho seznamu je 70% nornalni hry, zadny MMO atd. A P2W tam neni ani jedna. Si spis myslim ze ty o hrach vis naprosto kulovy a prijde mi ze mas minimalne ZTP na hlavu.
  • vypadnul ti krouzek nad u, ty cestinari *5*
  • MickeyMutant

Odhalení sestavy hráček Dead or Alive: Xtreme 3 doprovází informace, že PS4 verze hry nabídne podporu PlayStation VR.

Virtůální realita téhle hře zajistí úplně jiný zážitek. Ve 3D bude mít člověk mnohem lepší přehled o pozici a rychlosti balónu a bude tak moci reagovat s daleko větší přesností.

EDIT: Díky, opraveno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit