Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Je mi 38 a ač silně nepravidelně se nacházím v cílové skupině toho webu. Apriori se to nebere vážně. Nikoho to neuráží. (Což je například velký rozdíl od spousty zde diskutujících.) Občas jsou tam zajímavé informace a třeba cosplay některých lidí jsou opravdu neuvěřitelné.

add WTF. Hodně lidí si tu stěžuje na to, že je v diskuzích na games cenzura. Na druhou stranu by nejradši zakázali web, který se jim nelíbí...
  • Draken69CZ
    První FC co jsem po 5 min vypnul a už nezapnu *10*
  • Mě prostě nesedí ta rozpolcenost. Jednu chvíli se to tváři hrozně vážně včetně příběhu a pak to totálně zazdí nějakým úletem z ranku čistokrevné parodie až absurdity.
    Osobně nemám problem s tímto stylem humoru a ve hře typu serious sam, deadpool apod. bych proti tomu neřekl ani půl slova, ale tady mi to prostě nesedi.
    Ale zjevně patřím v tomto k minoritě. *3*
  • braveman
    Krátké představení serveru Booom můžeš najít např. na Mediáři
  • GlaDOS
    Booom spadá pod Tiscali a myslím, že ho založil Král. Píše tam Trojanová a Baty (proto ta sestava FightClubu). Takových agregátorů blbostí z internetu je všude plno, takže se spíš divím, že to tu nedorazilo dřív.
  • Inquisitor
    To dělá Alžběta Trojanová, pokud se nepletu.
  • Tilwaen
    Nemá to pod sebou Martin Bach? Nebo se pletu?
  • Joshua
    http://www.alawarhry.cz/game/9-clues-the-secret-of-serpent-creek/
  • Qwer
    Dovolím si částečně nesouhlasit, poslední třetina sice výrazně ztrácí dech, ale už jen kvůli návštěvě virtuálního Innsmouth stojí za to si jí zahrát. Na tu atmosféru a strach jen tak nezapomenu.
  • kennyB
    To je prostě Metal Gear. Ve starších dílech si vojáky zase vyváděl z míry časákama. Škoda, že nejsou i v tomhle díle, byla to zábava.
  • Výborné jsou staré adventury Dark Seed. Spojení Lovecraftovský atmosféry s Gigerovým vizuálem je skvělý. Jediným nepřítelem je opravdu tuhá obtížnost.

Určitě mrkni sem http://lovecraftzine.com/lovecraftian-video-games/ skvělý stránky, kde najdeš spoustu, nejen herních, odkazů.
  • Mně je teda 31 a příjde mi to docela fajn. Nehraje si to na nic seriózního, snaží se to jen pobavit vtipnýma článkama o hrách a zajímavostech. Nic víc, nic míň.Třeba článku o kozách jsem si výborně zavzpomínal a reportáž ze života stormtrooperů výborně pobavila *1*
  • kostejnesmrtelny
    Jop, ta Quiet mě vyloženě vyvádí z míry (ve špatným slova smyslu). Navíc nechápu jak je možný, jak něco takovýho v tak monumentálním projektu ušlo pozornosti většiny feminacistickejch pizd, co se v dnešní době serou do každýho aspektu herní scény.
  • Fremencz
    Kluci se dříve vyjadřovali že booom.cz nespadá pod Games ,ale přímo pod Tiscali a má sloužit pouze jako doplňkový web pro Games s bulvárním zaměřením.
  • Vogon
    Můžeš zkusit sérii Chzo Mythos od Bena "Yahtzeeho" Croshawa, případně jeho nejnovější hru The Consuming Shadows. jeho hry sice mohou vypadat hodně odpudivě(jak špatné flashovky), ale mají hodně dobrý příběh(Croshaw je mimo jeho Zero Punctuation videa, také populární autor).
    Jinak lovecraft hra, kterou z celého srdce NEdoporučuji je Call Of Cthulhu : Dark Corners of Earth, ze začátku to je sice slibné, ale pak to spadne na průměrně debilní fps a nějak to přestane Lovecrafta chápat(V závěru je naprosto hrozný a pitomý boj s Dagonem).
  • Sunless Sea.
  • Morraw
    Jo je to stejný příběh.
  • Na můj vkus jsou ty japonské hry hrozně divné. Vojanda co běhá na bojišti v bikinách a roztrhaných punčocháčích? Odreagovavaní vojáků tím, že se schovám za kus kartonu s polonahou slečnou a ti vojáci si div z toho nestříknou do kalhot? Nebo již legendarni instantní přeměna v sud nebo krabici? Nebo ta scéna s bombou v břiše v helikoptéře v GZ? A mohl bych pokračovat.
    Hra to nejspíš bude dobrá (Gz mě ale moc nenadchlo), ale já asi nikdy nebudu cílovka. A to je toto ještě celkem západně laděná hra.
  • Lukyz
    Byl tu odkaz na web s fotkami z natáčení Assassin's Creed, tak jsme se zeptal čí to byl nápad, kdo to vede a kdo je cílová skupina, toť vše *3*
  • frantisek_nejezchleba
    ta rozhlasová hra vznikla i v nějaké české verzi, pls?
    EDIT: to je asi ono, že? http://search.mlp.cz/cz/titul/barva-z-kosmu/4042133/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit