Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frantisek_nejezchleba
    Alone in the Dark třeba... Pak miniadventurka, jejíž název jsem zapomněl (ale kdybys měl problémy dohledat, napiš, já to určitě někde ještě najdu), která je silně inspirovaná Innsmouthem. Tu doporučuju, byť je fakt kraťoučká a ani nemá takovou sílu, jako samotná povídka.
  • Zrovna MGS se tou slupkou hodne blizi zapadu, coz mi dalo by rict vyhovuje, v cem je ale obrovskej rozdil je ta samotna napl, prijde mi proste ze vetsina her je delana podle jednoho mustru, predlohy, kde je jadro jasne dany a lisi se to je tim obalem. Hrozne me laka vyzkouset Yakuzu a tak podobne, jen proto, ze od toho muzu cekat uplne odlisnej zazitek a nemit pocit ze hraju recyklat s pozlatkem. Nevybavuju si moc mainstream her z poslednich let, ktery by me dokazali tou odlisnosti zaujmout.
  • Vojta_Ilavsky
    Jaké znáte hry které čerpají z Lovecrafta? Znám pouze Bloodborne, The Last Door a Magrunner: Dark Pulse..
    Edit: Zapomněl jsem na Clockwork Empires, potažmo Amnesiu, Secret Wolrd a Cthulhu hry.
  • frantisek_nejezchleba
    podpis.

Taky v poslední době objevuju asijská díla a nestačím se divit, jakým způsobem jsou vnitřně utvořené. Můžu říct rovnou, že takovéto hry si považuju víc. Stále mám ale výhrady k obalu, slupkám těchto děl; západní hry na mě přeci jen stále působí sympatičtějším dojmem. Což platí i u MGS.
  • Inquisitor
    Vypadá to pěkně, hlavně se mi líbí ozvučení, řvaní, troubení na rohy apod. má to dobrou atmosféru.
  • Total War: Warhammer Real Gameplay

Zatím jsem to tu nikde neviděl, každopádně včera vyšlo nové gameplay video bitvy trpaslíků s gobliny, kde je konečně všechno, i interface a je to hrané real-time a zatím to opravdu vypadá výborně! www.youtube.com/watch?v=iK0BMkKmwB4 *4*
  • MGS

Panove konecne jsem se prokopal k MGS a musim rict ze jsem zatim moc spokojenej. Pro me je hlavni vyhodou urcite to, ze jsem nehral predchozi dily a spousta mechanismu a hernich prvku je pro me novinkou. Jsem prakticky nepolibenej asijskou herni tvorbou.
    Cim dal vic si uvedomuju, ze prakticky ve vsech zapadnich hrach jsou herni mechanismy jeden jako druhej. Je jedno jestli hrajete COB, BF, GTA apod. kdyz odhlidnete od grafickyho kabatku, tak presne vite co od hry cekat, mate predstavu o tom, jak se budou nepratele chovat, jak budou reagovat, jaky budou nasledky vasich cinu.V naproste vetsine budou tyhle predstavy spravny a dlouho se mi nestalo ze by me hra necim dokazal prekvapit,ne jakou drobnosti, novinkou. V MGS je tehle malickosti spousty a hrozne me bavi je objevovat, to jak cely herni svet reaguje na vase jednani je bomba.

Ta hra neni technicky, herne ani pribehove dokonala, ale mysli si ze jeji hlavni devizou je to, ze prinesla prijemnej vanek zmen a inovaci, diky kterym je o krucek nad ostatnimi, protoze nezapada do te klasicke hratelnostni skatulky a to se mi na ni moc libi.
  • konecne se ke slovu dostanou i slabsi kusy, i kdyz je to proti prirozenymu vyberu *1*
  • alladjex
    Nechápu (nebo spíš asi chápu), že má někdo neustále potřebu přesvědčovat ostatní, že když se jim něco líbí, tak jsou vlastně hloupí, protože daná hra je vlastně s... přestože se spoustě lidí líbí. Čím větší a slavnější hra, tím intenzivněji se někdo snaží ostatní přivést na pravou víru.

Ani po letech mě nepřestávají facinovat lidi, který všem vehementně vnucují jak špatný byl Skyrim. Hra v které jsem utopil desítky hodin a pořád se k ní vracím. Přesto nemám pocit, že bych musel někomu cpát, že to je prostě to jediné správné co musí hrát. Stejně tak mě ale nechávají chladným ti co furt und furt vopakujou negativa a asi se snaží objasnit, proč bych měl hru odinstalovat, krabku zahodit ...

Přijde mi, že MGS bude něco podobného. Od lidí co to hrajou slyším veskrze chválu a baví je to. Ok tak to má podle tebe "škaredou grafiku". A co to jako vypovídá o té hře. Nebo se snažíš všechny přesvědčit, že MGS je zlo?

A co se diskuzí týče, tak zaplať pánbůh, že se promazávají. Aspoň se teď dá do diskuzí na games přijít, aniž by člověk četl 99% orálních výkalů. I mě už byl smazán příspěvek, ale když se ohlídnu, tak většinou musím uznat, že zde byl naprosto bezpředmětně. Většinou nějaká "plodná dizkuse".
  • alladjex
    Přečetl jsem si ji, přišla mi fajn. Z textu je podle mě zřejmé proč tomu dal 8/10.
  • Tilwaen
    Jak to? Ještě jsem neměla tu čest.
  • Morraw

Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition

Warhammer značka použita na další tuctovou hříčku na mobilu. Tahle se navíc docela podobá dříve vydanému Space Wolf. Přitom Deathwatch je samo o sobě zajímavé téma na velkou hru...

http://store.steampowered.com/app/394450/
  • pretoze je to gog, a nemam problem podporit gog, narozdiel klikania na origin
    fakin moron :)
  • Mne teda prijde ze to vypada docela priserne...

BTW, GiS online FPS? Achjo...
  • Hanzales

Ghost In the Shell

Čeče to vůbec nevypadá špatně:
    https://www.youtube.com/watch?t=29&v=40FUIARUuFI
  • Games.cz.....
  • Jeho problém. Někoho zajímá amatérská recenze?
  • Příjde mi zvláštní, ze člověk ktery stráví u nějaké hry půl roku čistého času ji dá nakonec 8/10. Jakou hodnotu má potom hra na 10/10?
  • Jo, protoze 3 eura na gogu je levnejsi jak zadarmo na Originu. Stejne jak 30 fps na AMD je vic jak 60 fps na nv/intelu. Fankid logic. Stejne to zaplati rodice, tak co. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit