Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Jenom drobné upozornění pro diskutující: Ty trojúhelníčky, které se vám zobrazují před vašimi reakcemi v diskuzi, neznamenají šarži jako na vojně. Třeba pět trojúhelníčků ve skutečnosti není něco jako výložka pětihvězdičkového generála. To znamená, když vytvoříte vlákno, které má délku ca 2 kilometry, a v něm 150krát zareagujete, nezískáváte zároveň s těmi značkami před jménem žádná vyznamenání ani medaile.

To jen pro pořádek. Napadlo mě, že ten systém třeba někdo špatně pochopil, tak aby si pak nedělal plané naděje na povýšení.
  • Ano, dobrá hra ale ne vyjímečná abych ji nainstaloval znovu. Jestli si pamatuji, tak k originálu Homan V jsem dostal aji nějaký díl Final Fantasy pro PC, ale už si nevzpomenu, co to bylo za díl...

Obecně si počkám na nový dil a nebudu ztrácet čas s hrami, který jsem hrál...
  • a proč ne? ja si nejdriv zahral demo a co jsem pochopil, tak sedmička bude defakto petka v lepší grafice (hrál jsem i betu)

btw ty dema jsou docela narez, mas demo s 3 mapami v zakladni hre, pak jsem četl že existuje demo i na Tribes of the east kde jsou další 2 mapy. Nevím jestli je demo i na hammers of fate ale tech 5 map umi zabavit na docela dlouho a zcela zadarmo. Jo stary zlaty časy
  • Prohlížeč Microsoft Edge míří na Xbox One.

*15* Chudáci. Nic horšího dostat nemohli...
  • já mám pětku ještě doma originál s mapkou Ashenu. Pětka mě bavila základ docela dost, ale pochybuji, že by mě to ještě v současnosti bavilo..
  • není jednička moc mainstream? chtelo by to neco vic oldschool. treba vratit se do jeskyne a hrat si s kaminky

btw už jsem koupil zakladni hru i s oboma DLC v baliku na GOGu
  • Chim
    Jednička samozřejmě nebyla vůbec špatná, ale v porovnání s dvojkou prohrává.
  • pff. jedině jednička. Čím starší, tím lépe uleželý jest
  • Chim
    Doporučil bych Homam 2 nebo 3. Spíš tu dvojku.
  • dotaz

kdybych si chtel zahrat homam 5, doporučili by jste mi zakladni hru nebo nektery z datadisku?
  • Chim
    A dobrý?
  • dík *3* mohl jsi ale použit odstavce místo nových přísvěvků, teda pokud to je v schopnostech #PC Master Race#
  • si rikal, ze tam nevidis zadny vyrazny rozdily, tak jsem ti je aspon popsal *5*
  • proč tu spamuješ chlape? Jsi chytl infekci tuposti od LVčka?
  • 2:17, tak to je vrchol, na pc a xbone se tam sice s rozdilnou kvalitou, ale odrazi, co je pred autem, na ps se tam kdo vi proc zrcadli dratenej plot, kterej tam vubec neni, to uz je lepsi nic, nez tohle fantasy *5*
  • A je to tady

Hele parto, na steamu už vyšel ten Bedlam, hodně lidí na to čekalo.
  • Omlouvam se :(
  • Draken69CZ
    Občas tady zmizí celkem normální pokec a jindy se tady nechává ejakulace pár (nebo jednoho?) indyviduathovad
  • Gratuluju, nova uroven pokrytectvi. Stahnout hru ktera je na steamu zadarmo se podle moralistu rovna piratstvi. Trololol.
  • Alex81
    Došel mi mejl, že objednávka v pořádku ale v Origin knihovně to nemám:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit