Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šachy vypadaji jinač, napad dobrej ale proč menili pravidla
  • jack ji nechce protoze to uz neni kradez kdyz zadarmo
  • Chim
    Díky.
  • alladjex
    Nenechte se vyprovokovat. Jen tu troli. Pred chvili psal ke Cradle nejakou podobnou kravinu o kvalite Ukrajinskych her.
  • Jack1947
    Já nevím dříve hry stáli víc za to bez DLC .datadisky plnohodnotné atp dneska vinou onlinezace to šlo do řiti a bude hůř. i těch patchů bylo méně.
  • to dřív pojde, než tam dojde
  • Veskoslav

WARHAMMER 40000: REGICIDE

Pro připomenutí, že 8.9 vyšly šachy z prostředí W40k:)
  • Veskoslav
    Podpořil jsem za 30:) Opět balíček her za hubičku, skvělých her a ještě na dobrou věc.
  • Veskoslav
    Jakmile se ti hra přidá do knihovny, už ti tam zůstane. Nic nekupuješ. Už pár takových her bylo na Steamu např. Sniper Elite V2.
  • Jack1947
    Je to stará hra už poměrně tak radši bych moc nespekuloval. Omezené to bude na tenhle den potom už máš smůlu a musíš koupit si myslím já.
  • kostejnesmrtelny
    Nejsem Jack, ale stejně: to je zase nějaká časově omezený demo ve stylu "hraj DNES zdarma a zítra si pak kup", nebo trvalá nabídka?
  • jakubc
    Humble Bundle Total War je docela zajímavý, za 15 dolarů pár her z Total War série včetně Rome 2.
  • Veskoslav
    Pokaždé umíš dokázat, že dno, na které klesáš, tak je v nedohlednu.
  • Dík za info.
  • Ne ty si je raději upirátíš *15*
  • Jack1947
    Dík za info ale já nejsem ten co tu sbírá hry (dokonce jen klíče co tu lidi hází a hry nehraje). *4*

Plácá o důchodu ale kdoví jakto bude v důchodě že.
  • stratego

Free: Amnesia: The Dark Descent

http://store.steampowered.com/app/57300/

Honem Jacku, hra zadara ;)
  • Morraw
    Když jsem byl studentem já a origo hry měl tak max z Levelu (a vše ostatní stahoval), tak jsem určitě nechodil po herních forech a neobhajoval pirátství *15*
    Dělala to tak většina lidí, ale teď jsme dospěli, zodpovědní a jsme naopak rádi, když si hru můžeme dovolit koupit. Jednou tam taky třeba dojdeš *3*
  • Jack1947
    "posouvam se v zebricku a vyuzivam on line funkce"

Hahah, takže si honíš triko nad staty že? ty sockoo . *1* Jn, jak co třeba uvažuji nad GTAV. na vánoce už bude za pakatel jen mně odrazují hackeři. To že když bych hrál sám tak si moc nezahraju... možná repetitivní Heist mise a vysoké ceny za auta (lodě) letadla... nemám rád moc grind simulátory no.
  • Jack1947
    Detroller (bože lidi vážně, to vám musí stále někdo mést až pod nos).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit