Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poděkuj Infinity Ward a jejich nepodporování dedikovaných serverů aneb IWnetu! trole... *7*
  • Jack1947
    To jo, 500 na dřevo za každej blaf co vypustím ( *15* *2* ).
  • ty si placený za tohle trolení? *4*
  • Jack1947
    COD MW2 asi nej než ho zničily hackeři (díky steame!)
  • Jack1947
    Starforce pro někoho securom, v tomhle jsou zase konztole v nečem lepší nikdy tě+ nepotká že ti něco nepojede kvůli něčemu... např.

Proč tedy Mad max a MGS V. nejel hodně lidem s AMD procesorem a stále nejezdí - padá. Legální koupená verze asi proto že (za ní moc nezaplatily ne)

Jediný člověk který to má v hlavě srovnané trochu je n sice se z jeho názory neztotožním ale podpora tohohle hned v dny vydání je, prostě zcestná. Tak si zahraji starší hru co jsem nehrál... jako by se někam stále chvátalo když těch her není tolik.

Pochopím indie hry kde nic neserou ty za koupi např stojí už jen pro podporu menšího týmu atp... to jo ale AAA sajrajt, co má ochrany nejezdí dobře, slovy vždyt přeci To jednou opravi jen ukazují jak se to má.
    Co ochrany např přinesli dobrého ? nic žádná přidaná funkce, možnost něco navíc od pirátu, absolutní nula inovací naopak způsobily problémy atp... já to beru tak že tonoucí se stébla chytá a v budoucnu tenhle nešvar zmizí a budou jen zabugfované hry takže je to vlastně ok.
    Ten kdo koupí udělá ze sebe testovacího králíka nedorobku a pirát má klid. *5* Už jsme asi holzt odsouzeni hrát nedodělané hry když nám to ani moc nevadí... zároven nevěřím nikomu kdo si kouipí prý tak 10originálek a více ročně. Určitě ne v čr, s dnešnímy platy (nemluví se o minimální mzdě což je beztak mýtus).
  • za to, že cod:aw je prachsprostá neoptimalizovaná konzolová s....a, nemůže steam že jo *4*
  • Vidím nick jack1947 a automaticky mě to nutí kliknout na minus.. proč asi.
  • Jack1947
    COD.AW je jeden z největších malerů vůbec, tatam je normální akce... navíc to nejelo úplně nejlíp sice to zase zkusí ale koupě takhle sama osobě celkem nic moc.

Titanfall mně bavil a překousl sem i ten Origin, určitě pořídím 2díl zato COD fuj, to je prostě něco neskutečného... ( zase si Titanfall zahraju, jsem tam asi lvl 47 a přestal jsem hrát před půlrokem lol...) COD jsem skončil 25 a tím to zatím haslo. Možná dát si něškolik dní a tohle má být ještě horší u COD BO3 sry ale radši ten SP a smazat. ( aspon že bez denuva).
  • Jack1947
    Vidíš to jsem tehdy žádnej problém neměl ani s Rockstar social club...
  • ringmancz
    mně asi 10 minut trvalo, než jsem přes uplay pustil Drivera
  • samozřejmě Two Thrones a shodil :)))
  • Prince of Persia: Two Towers mě schodil celý system, zkoro to bylo na reinstall. A již zmíněné GFWL.. to byla snad taktika MS k hromadnému odchodu k xboxu (naštěstí jsme odolali *5*)
  • ringmancz
    tak tak, je to hrůza, když má dneska skoro každá hra Denuvo, že
  • "Pravdu bdím" ... alibistickej canc, kterej jsi ještě schopný vydávat za pravdu (asi aby jsi měl lepší svědomí). Kolik máš třeba koupených her na GOGu, kde jsou bez ochrany? Kolik máš krabicovek z dob, kdy nevyžadovaly Steam?

Nevím, jestli je zoufalá doba, ale ty jsi zoufalej určitě.
  • No tak hlavni je, ze si to kradeni umis oduvodnit a ospravedlnit si to. To je zakladni vlastnost vsech lidi co porusuji zakony *2*
  • Starforce. Měl jsem problém s Trackmania Sunrise a Prince of Persia the two thrones
  • Vojta_Ilavsky
    Bioshock 2 a GfWL. Kupoval jsem zbytečně kdysi dávno. Bioshock jednička s omezeným počtem instalací to samé.
  • Ja mel straslivy problemy s Games For Windows live u Gears of War. To ale nebylo protipiratskou ochranou ale jenom tim ze Games for Windows live me nechteli pustit dal s uctem zaregistrovanym pro CR a kdyz jsem to zjistil a se tretim emailem jsem se zaregistroval na US server tak zase Games for Windows live v jednom kuse padalo takze se nedalo hrat dele jak 15 minut v kuse :D
  • jakubc
    Steam je hlavně distribuce, význam jako DRM pro většinu vývojářů nemá. Uvědom si, jak snadné je ty hry cracknout... Ale vývojáři jsou na Steamu dost závislí, protože jinak mezi lidi hru nedostanou (neberu velké firmy jako EA a Blizzard třeba...). Steam jako DRM není nic tragického.
  • takze sis nakonec sam krasne odpovedel, proc to klidne vydavaj nedodelany, vcetne tech nejvetsich firem, protoze se vzdy najde dost naivku, co to koupi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit