Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ochrany

Na tuhle otázku mě přivedl Jack1947 ve svým komentáři. Chtěl bych se zeptat, zabránila vám někdy nějaká ochrana spustit legálně koupenou hru? Když jsem tak vzpomínal, tak jsem asi šťastný člověk, ale nikdy mě nic takovýho nepotkalo. Ještě bych chtěl poprosit, abyste neuváděli SecuROM a SafeDisc na Windows 10.
  • oktavius66
    Jako něco na tom je, ale neznamená to, že je to úplně špatné. Mě třeba nesere, že si hru musím aktivovat na Steamu, ale to že když si ji chci zahrát, musím ji stáhnout. Kdybych to instaloval z disku jako předtím trvalo by to max. 2 hodiny. Pokud se jedná o nějakou větší hru (např. COD:AW), tak se mi to stahuje třeba 4 hodiny než ji vůbec spustím (a to to stahování jede na 5mb/s v kuse). To je nevýhoda.
    Co se týče Bugů atd., tak je to pravda. COD:AW jsem si teď kupoval abych si doplnil sbírku, protože COD kupuji jenom ve slevě a ta hra prostě stále po takové době nejede jak má. Abych se vůbec dostal do MP musím vypnout kompletně stíny, jinak hra Crashuje. Nebo mi to není schopno nalézt hráče a server. Mám nové PC za 25 000 a seká se to. Má to neuvěřitelné propady FPS a jede to úplně stejně na Low jako na Extra. Přitom splňuji maximální požadavky. Už mě začíná s*át to všechno jak ty hry jsou nedodělané. To přece není možné aby toto někdo vydal na trh...Jenomže já jsem takový id*ot, že si to i přes ty chyby koupím, abych měl ten dobrý pocit, že tu hru vlastním *1* .
  • No tak alespon jsi to tentokrat byl schopnej napsat tak ze se to da pochopit. I to bych povazoval nakonec za uspech.
  • Veskoslav
    Zabte to už někdo, nejlépe zalitím do betonu. Prostě jsi pirátská nula, co ukradne všechno, co není přibité. Mimochodem, co třeba GoG? Chápu, že jsi o něm v životě neslyšel, ale zkus to. Prostě si neobhajuj to, že stáhneš prakticky cokoliv, co vyjde a hry si nekupuješ. Těmahle srágorama se neobhájíš.

Stačí aspoň 3-4 hry, co sis letos koupil. Myslím si, že to bude 0....
  • Pethulla
    že na to vůbec reaguješ. Jackie se nám momentálně přetransformoval v drsného piráta a jako každý má svou výmluvu, jak to okecat.
    Navíc tydle jeho názory, to je jak z pera uraženého puboše. To snad nikdo ani nemůže brát vážně.
  • stratego
    Rozdíl mezi mnou a tebou je v tom, že když já dostanu případně ban, že to přežiju, protože games.cz není můj život a netrávím tady 20h denně jako ty (4h jsem ti nechal na spánek).
  • stratego
    Tak se nám schválně pochlub, co sis třeba za poslední rok koupil? Tipuju, že na steamu máš jen hry, které rozdávají různé weby zadarmo, pak nějake FTP a tím končíš, ale výmluv máš evidentně dost.
  • Jack1947
    TL;DR zlaté staré časy kdy stačila jen placka a žádné srandy typu Steam nebyli... i to že byste neměli klienta by se dalo vyřešit nějak. *4* Všecko de když se chce.

Navíc aktivací se člověk zavazuje jen k tomu že, nikdy nebude nic vlastnit.
  • Jack1947

I kdybych hry kupoval... (ne všechny)

Vadilo by mi že si koupím hru a musím ji aktivovat na Steamu, steam považuju jen na hry které vyžadují mp nebo vyžadují steam proto je steam zlo.

Vždyt si to vemte cokoli se koupí musí se tam aktivovat, oligarcha Gaben si mne každou aktivacví legální hry ruce, běd a jak se někdo nepodvolí. Ano tato doba se mi zdá inu trochu (hodně) postavená na hlavu.

Určitě mně vymínusujete ale mám tak nějak svým způsobem pravdu, potom o tom že tam cpizu tyhlety všelijaké denuva ani nemluvě. Pak to lůidem nejede a musí vydávat patch a opravovat to atp...ztráta času pro vyvojáře a zabugovanosti se beztak nevyhhnou. Navíc se ty hry ještě na stýmu dotahujou a když je to v plném provozu takto pojede i 1/5 vašeho netu, řikáte si výmluvy výmluvy... ale hovn5 radši koupit něco co opravdu za to stojí než podporovat tyranii skrz denuvo.

Tak co počkám no, není kam spěchat beztak letos toho nebude moc co hrát. Všechno se odkládá a co se neodkládá jsou většinov blbosti.

Sice zmínusujete ale pravdu bdím... bohužel je to divná doba a zoufalá doba.
  • Jack1947
    Moc neprovokuj, nebo bude ban *2*
  • C-BEAM
    a mezi tím doporučuji prohlédnout si jeho Game Dungeon videa ;)
  • stratego

wtf redakce

Z jakeho důvodu tady mizí komentáře reagující na toho tro(t)la Jacka, který tady den za dnem píše nesmysly a chlubí se tím jaký je pirát?
  • alladjex
    Doporučuju shlídnout Freeman's Mind. Dá to nový rozměr pohledu na už tak skvělou hru ;]
  • PC verze Need for Speed vyjde až na jaře příštího roku, vývojáři si berou více času na vylepšení grafiky a odemknutí FPS.

Odemknutí FPS ? Co to je za blbost ? To je jak čekat, než vývojáři najdou u trianglů 3. vertex nebo zahladí hrany na krychli... Zase nějakej blábol..
  • froztik
    Já halfika dohrál poprvý až před 10 lety, kdy jsem dostal svůj první PC. S tím ostatně i další pecky jako doom, quake, duke nukem, Serious Sam a další. Každopádně mě se moc líbil a dodnes si to jednou za čas projedu, hlavně teda quake I / II a halfa. *5*
  • Vemu to stručně, ať to zvládne pochopit i tvůj mozek :) Normálního na tom není NIC :)
  • homeles8
    Ne, až do konce jsem to dohrál až dnes. Tenkrát mi bylo 7 a bál jsem se toho (skončil jsem u Tenacle, nebo jak se to jmenuje) a mezi tím jsem to nehrál. Ale užil jsem si to víc než CoD 4, třeba.
  • Jack1947
    To si dohrál teprve nebo si to dohrál znovu po sladkých 17 nácti? *7* Hmm co se týče mně tak ani ne ale vím že tam byla nějaká ta evoluce tehdy a fps už nikdy se nebrali, tak vážně ( možná až s HL2 , Fear). Ty dnešní sranda FPS tomu nesehají samozřejmně ani po kotníky což je hroznáá ostuda jak moc jsme zde zamrzli poslední AI mělo Crysis.
  • homeles8

Dohrání HL1

Po 17 letech jsem konečně dohrál Half Life, paráda! Jak se hra líbila vám?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit