Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni to plna verze jenom nejaky starsi build na doprodej kterej uz se neda aktualizovat
  • Lukass
    Hl1 sem dohral v roce 1999 a od te doby jeste 5krat, moje nejoblibenejsi hra vubec, a nejlepsi hra vsech dob.
  • Lukass
    Ses socka nic vic, ja si hru rad koupim, rad hraju s pratelama, posouvam se v zebricku a vyuzivam on line funkce. Ikdyz Steam rozhodne neni idealni reseni , je prijatelny reseni, to ty jako socka nemuzes pochopit.
  • kdyz i hodinovy demo ground zeroes stoji na steamu jeste porad 20 babek, tak to asi slevnovat moc nebudou

si umi spocitat, ze jeden nedockavec za plnou cenu je vic nez pet vycuranku, co by to chteli za 10e
  • langustyn
    Planetary Annihilation za euro ;)
    http://www.bundlestars.com/store/planetary-annihilation/
  • Tak to jsi Jacku frajer, ze se drzis svejch morálních zásad a poctive jsi Witchera koupil
  • kostejnesmrtelny
    To časem přejde. Já už jsem ve stádiu, kdy mám tik v pravým prostředníčku, snažícím se stimulovat kolečko na myši.
  • Keyz
    Na ebay to je kolem 600Kč+ Jinde to bude možná levnější. (kupuješ tam kód který byl k Nvdia kartám)

Což je velká "sleva" oproti 1625Kč
  • nwm myslim ze urcite mene nez za polovic nebude
  • Jack1947
    Kéž by, ( navíc milion by byl za rok pryč a to by si nic ani nedopřál).
  • MGS 5

Laka me koupit Metal Gear, ale 60€ je strasne moc za tu hru, dal bych tak maximalne 10... myslite ze bude na Steamu o vanocich stat kolem 10€? To bych uz mozna koupil
  • Jack1947

Square Enix připravuje tři DLC pro Just Cause 3.

Ty tři DLC budou součástí hry ne? ( tzv. později dostáhnutelné).
  • Jack1947
    Problém je že dedi skončilo společně se Steamem, od MW2 to bylo už jen horší co máš na obhajobu ty jinak ano může to být vina Steamu ale i IW nebo nemusí. ( Hele na nějakým COD nedělali z IW přece) ... ale tak když ti to pomůže svedme to na IW a je klid.

+Steam tomu fakt moc nepomohl. To je zase pravda.
  • Jack1947
    Bohužel to nejsou nějaké konspirační teorie, a když jo tak mají vždy reálný základ... nicméně si koupil i Batmana když si viděl jak moc na tebe nasralli jakožto pc hráče.

Já vám to neberu, i když to je vtipné... viz článek AC. Nejsem si jistý jestli bych v den vydání měl hru stejně rychle jako od piráta atp... (Steam bývá přetížený, a všechno takže ve finále se hraje třeba i druhý den.)

Jinak možná se vrátí i doba dem zpátky viz Uncharted. To s tím OFP je vtipné já měl originál a ten mi nic takového nedělal že by špatná výrobní verze? ...
  • Lukyz
    Já jsem nikdy problém neměl, ať šlo o SecuROM, R SocialClub, Starforce nebo Denuvo.

Ale kdysi jsem si koupil (možná spíš ještě taťka) k předplatnýmu Levelu původní Operaci Flashpoint, ještě v těch krásně obrovskejch kartónovejch krabicích *1* Každopádně chlapci z BI nějak nevychytali jejich protipirátskou ochranu a ačkoli jsem vlastnil origo, tak se projevovala ta jejich "featura", že se warez verzím postupem času ve hře sama od sebe rozhazovala muška při míření, takže cca po 20min jste na 20m netrefili vrata od stodoly *1* Musel jsem tehdy čekat na další Level kde vyšel patch *1*

Jinak jsem nikdy s žádnou ochranou problém neměl, možná pokud šlo o online only, kdy vydavatelé nezvládli spuštění jako např. Diablo 3 a SimCity, ale z pozorování jsem přesvědčený, že nejvíce na ochrany nadávají právě piráti a kolikrát si vytvářejí různé konspirační teorie, aby si ospravedlnili svoje pirátění viz zdejší Jackie *7*
  • jacku... achbože, naposled ti dám argument. Black Ops vyšly po MW2 a měly dedi servery. Obě ORIGINALNI hry na Steamu pochopitelně podporovaly MP a každá jinak (MW2 + IWnet velice špatné, BO a dedi o poznání lepší).
    Co vybliješ teď?
  • Jack1947
    Vidíš jedna z mála her... která se povedla (není to můj šálek čaje) aspon se ukazuje že některé hry zato stojí... i když je to jen jedna hra kde je více her většina je pokurvených nějakým způsobem a co pamatujeme roky předešlé začalo to až s Watch dogs tahle divná mod vydávat EA - kdy už EA odsouhlasí EA když EA hry jsou taky EA *7* aspon nějak si to ospravedlní no...
  • ale AAA sajrajt, co má ochrany nejezdí dobře, slovy vždyt přeci To jednou opravi jen ukazují jak se to má.

Takže Witchera 3 jsi si koupil?
  • Jack1947
    Jo ? oni se rozhodli to hodit na Steam, dedikace ok ale steam... dokud to bylo bez steamu ok je jak to šlo na steam takto šlo do háje. Dneska se na nějaký server browser nehraje a budeš hrát s tím kým se rozhodne hra tě spárovat i kdyby byl z horní tasmánie. *7* Matchmaking woe *7* *12*
  • v tom případě jsi milionář

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit