-
Ano je.
-
Ještě by mohli dložit COD BO3 a bude klid... ( respkt nebude co hrát).
-
AIDS je uplne zdarma a moc lidi se do toho nehrne.
-
Dead Island výbornej. I na ten poslední co zrušili. S tím bloňďatým joggerem.
-
Tomu se říká vývoj pro všechny platformy, když musí poté extra řešit jak odemknou ty FPS *15*
-
Vidíš, na tenhle trailer sem zapomněl. Ten mam taky moc rád.
-
Ano a alfa jedne jedine hry je velice prukazny test. Jak jsem psal, je treba pockat az vyjde nekolik dx12 titulu a pak bude jasne jak to s vykonem. Muzu te dokonce uklidnit, ja te AMD aj preju aby ji to fachalo dobre, byt mam zrovna nvidii. Protoze kdyz jim ani to fungovat nebude, tak tu v high endu zbyde jen monopol nvidie a to budou panecku ceny.
-
Koukam ze druha sezona nikoho po pravu moc nezajima a radsi to udelal na tu prvni :D
-
PC verze Need for Speed vyjde až na jaře příštího roku, vývojáři si berou více času na vylepšení grafiky a odemknutí FPS.
jeste, ze mam ps4 *1* -
Jak už tu padlo, black ber na hry a nebo levnější blue. Doporučil bych ale pouvažovat, jestli opravdu tolik dat na disku potřebuješ držet a nebylo by lepší zainvestovat do SSD, který je na všechno prostě lepší.
-
red a black jsou dobre a moc rozdilu ve vykonu mezi nimi ani nenajdes, akorat black budou asi hlucnejsi. WD je taky dobra firma, ale teda 3 TB bych asi nebral. Resp. obecne vic nez 1 TB na 1 plotynce bych nebral, prece jenom je tam uz jen par molekul na magnetizaci, takze jejich udavane spolehlivosti moc neverim.
Beztak je lepsi si koupit 2 mensi a dat je treba do raid0 jestli nepotrebujes redundaci. -
Vlastně jen 3 lol ( jeden se odporoučel ani nic nevyhodil prostě zmizel z tento počítač a biosu potichu) jeden rozdělený.
Pff asi 320 , 250, 300? dělit nic už nechci to akorát pčispěje k problémum.
Hmm tak brát radši 2 a 1 ? to je ale moc diskůů lol, a já tam nemám tolik místa mám zabrané všechny sloty pomalu. ( ne na desce ale vcase ano tam mi zbývají 2 nebo 3hmm). -
Tak vždycky a všechno se může .... proto bych místo jednoho velkého volil dva menší a udělal bych to přesně naopak než to mám já XD
-
Kolik že máš těch disků a o jakých kapacitách ?
-
kdyz mluvi o ruchlosti, tak tipuju raid 0 prokladane, takze jeden disk fuc, vsechna data fuc *5*
-
Nebo mít nas stanici ale to je spíše velké odkladiště/uložiště... jinak proč by se mělo posraat? *7*
-
Já vzal dva Blacky http://www.czc.cz/wd-black-fzex-1tb/137768/produkt a dal je do raidu a mám ryhlí dvě tera, akorát se to nesmí po*rat *15*
-
Čili nic pro mně ja chci hlavně better Enhance.
-
PC verze Need for Speed vyjde až na jaře příštího roku, vývojáři si berou více času na vylepšení grafiky a odemknutí FPS.
lol, tak GL pri "odemykání" FPS... musí to bejt neskutečná fuška -
Ty vle... sice to bude blbost a zase to samé v bledě modrém obalu ale i tak zase odložení... moment takže už jen FalloutIV? jinak jestli se i ten odloží tak je to v p1či... *7*