-
jj, odporucam, celu..o par hodin neskor :)
okrem dementa Hnizda to kazdy berie nejak normalne -
jj, niekolkotyzdnovy benchmark, na ktory nvidia nevydala nove ovladace, aby si opravila reputaciu...lebo maxwelly vedia, akoze, mozno, snad (bohda) softwarovo emulovat asynchronne shadery
ale komu niet rady... -
Aha, takže 2 a více bodů dolů... mrkvosoft to zase projel. ( bylo to ale těsné). *3* *7*
-
Jo které si může snad 80% lidí stáhnout zadarmo, zlé MS zlé *15*
-
A pobezi jen na windows 10! *2* Takze to moc srovnane nemaji. *7*
-
PC verze Gears of War: Ultimate Edition nebude mít uzamčené FPS.
Mrkváci to mají v hlavě aspon trochu srovnané *5* -
Ještě nikdo nepotvrdil, že to na nvidiích vůbec může fungovat správně, takže i když to svým nickem devalvuješ, jde o důležitou informaci - s nákupem karet je teď potřeba počkat, jestli ji chce mít člověk na rok a více, protože bez téhle funkce by byly maxwelly do budoucna naprosto nepoužitelné.
-
Konami no, třetí kapitola vyjde ve formě výherních automatů
-
Počítám že máš AMD... co jsem četl tak to má problémy kvůli chxybějicímunS.SSE4,0 i na legální verzi... takže počkat na patch? nebo zkusit nějaké blbosti ze Steam fora. *7*
-
Nekolik tydnu stary benchmark z alfa verze. To je teda fakt definitivni test. Proste se musi pockat aspon na neco dodelanyho, nez tu hazet tyhle hlody.
-
Mezi soubory Metal Gear Solid V: The Phantom Pain byl nalezen odkaz na třetí kapitolu, která není součástí hry.
*16* -
doporucuji si precist i tu diskusi pod clankem...
-
Zloděj nicků detected. Mně na Maxwellu běhají hry parádně, nestěžuju si. A jsem si jistý, že budou běhat i pod DX12 :)
-
nvidie nemaji dx12
my, kteří máme Maxwell, jsme v prdeli.
už to je oficiálně venku
http://diit.cz/clanek/nvidia-maxwell-directx12-asynchronni-shadery -
mad max
Zdar taky máte někdo problém se steam verzí Mad Max? Hra se mi nespustí hned vyskočí Mad Max.exe has stopped working. Zkoušel jsem už i crack, protože si to chci zahrát, ale nefunguje. Chci si to zahrát ale s takovou to asi vrátím. -
nedělá nic jinýho a hrát je v jeho případě ho%dku se s tím patlat a šup na další, než se dostahuje něco jiného
-
Jacku, to že kradeš mi vadí, ale nic s tím nenadělám. Jen by mě zajímalo, jak to vůbec stíháš všechno hrát a ještě tu stále vypisovat. To mi hlava nebere..
-
Je to Jack, tak co by si po nem chtel :D
-
Zloděj si stěžuje na ukradenou hru...
Navíc jak víš, že ty chyby neplynou z toho, že máš cracklou verzi? -
Hatred - Survival
Je jen na vyblbnutí, až budou dělat příběhové rozšíření tak pochpím že nebude asi zdarma... navíc to má furt ty samé bugy a seká se to pochvíly hraní brutálně k čemu nové postavy které se hrají jen v survival modu když je to pořád plné stejných chyb... nakonec už to není taková euforie s té jsem vystřízlivěl už předtím. *7*
Divím se co lidi vůbec nekoupí (ne tenhle případ) např blbost Zombie zenith zoid nebojak se to jmenuje to by mohlo mít gamesplay lol, má to grafiku jak z filmu od pixaru seká se to jako prase *2*
*7*