Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, takový obchod by hned stoupl na ceně a respektu a věřím, že spousta lidí by ho hned začala podporovat koupěmi, když by z tama pravidelně brali češtiny, navíc by to přitáhlo lidi právě kvůli tomu a celkově by to bylo mnohem sympatičtější, než nějaké "musíš koupit tady a dostaneš češtinu".

jj syslit sorry :)
  • Ježiš, to zas budou breky, že překladatelé nedělaj něco zadáče ve volným čase a jací to jsou s*áči, co chtěj akorát vydělávat. Já to schvaluju a bude zábava pozorovat, jak se na fórech brečí.
  • A že ta lepší pověst převáží možnost alespoň nějakého finančního ohodnocení, co?

EDIT: Jo tak, já myslel, že mluvíš o překladatelích a ne o obchodu. I tak platí, co jsem psal níže.
  • Chim
    *syslení
  • LV462
    a - Jak pár let čekat na DX12 hry? Třeba Deus Ex je tu za pár měsíců a ten jen již DX12. Takže se teď spíš už vyplatí AMD než Nvidia, která se pod DX12 nechytá.
  • nekromant33
    Ale pan Redakce radil kupovat na Alza.cz *9*
  • jj, nechápu proč to nedají normálně volně všem rovnou, tohle sislování pro pár korun je hnus, větší frajeři by byli, kdyby to dělali pro všechny, získali by si tím dobrou pověst a lepší reklamu ve finále.
  • Keyz
    Jo, dostane.

Jen mě zarazilo jak to mají oficiálně navázané na jejich obchod a přitom zda mohou dělat překlad to nikdo netuší. Nechápu tyhle omezení. Jakmile to první člověk stáhne z jejich stránky, tak to je někde na uložto.
  • "jinde ne" .. ehm, stejně se to dostane ven a bude to mít každý kdo chce. GTA 5 jsem podruhé taky hrál v češtině a u Xzone jsem to nekupoval.
  • Keyz
    Tedy xzone nemá svolení ale podmíní to koupí u nich? To je legální?

Fandové když to dělají na "černo" tak to pak pustí všude.
  • Keyz
    Bude se o tom psát i za 100 let! *15*
  • Nejlepsi pribeh ever!
  • Ve skutecnosti s tou legalnosti je to fuk cestina pokud ji nedela primo distributor nebo tvurci je "nelegalni" at si ji koupis kdekoli.
  • Keyz

Čeština pro Mad Maxe exkluzivně u Xzone

http://www.zing.cz/novinky/28555/cestina-pro-mad-maxe-exkluzivne-u-xzone

Kdo má problém pochopit ten "příběh" a koupil hru náhodou u Xzone (jinde ne), tak bude mít legálně cz.
  • Prej mas mit kupon na slevu ale kde nebo jak to netusim.
  • Draken69CZ
    Ou sakra že jsem si toho nevšiml když jsem to kupoval XD dík za vysvětlení. Ještě jak uplatním tu slevu?
  • Draken69CZ
    To jo, ale jde o to mít tu volbu o ten pocit možnosti, neva nechápeš nepřekvapuje.
  • Tanatonaut

Zase trušený gamesplay.....

v tomto měsíci už několikátý a zase ani jedna zprávička na twiteru nebo bleskovkách, škoda.
  • *9* *13*
    skoro si ma rozplakal
  • skaven ty jsi hrozná socka víš to ? To tvoje neustálé cpaní looserů z amd je otřesné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit