-
Nevím, takový obchod by hned stoupl na ceně a respektu a věřím, že spousta lidí by ho hned začala podporovat koupěmi, když by z tama pravidelně brali češtiny, navíc by to přitáhlo lidi právě kvůli tomu a celkově by to bylo mnohem sympatičtější, než nějaké "musíš koupit tady a dostaneš češtinu".
jj syslit sorry :) -
Ježiš, to zas budou breky, že překladatelé nedělaj něco zadáče ve volným čase a jací to jsou s*áči, co chtěj akorát vydělávat. Já to schvaluju a bude zábava pozorovat, jak se na fórech brečí.
-
A že ta lepší pověst převáží možnost alespoň nějakého finančního ohodnocení, co?
EDIT: Jo tak, já myslel, že mluvíš o překladatelích a ne o obchodu. I tak platí, co jsem psal níže. -
*syslení
-
a - Jak pár let čekat na DX12 hry? Třeba Deus Ex je tu za pár měsíců a ten jen již DX12. Takže se teď spíš už vyplatí AMD než Nvidia, která se pod DX12 nechytá.
-
Ale pan Redakce radil kupovat na Alza.cz *9*
-
jj, nechápu proč to nedají normálně volně všem rovnou, tohle sislování pro pár korun je hnus, větší frajeři by byli, kdyby to dělali pro všechny, získali by si tím dobrou pověst a lepší reklamu ve finále.
-
Jo, dostane.
Jen mě zarazilo jak to mají oficiálně navázané na jejich obchod a přitom zda mohou dělat překlad to nikdo netuší. Nechápu tyhle omezení. Jakmile to první člověk stáhne z jejich stránky, tak to je někde na uložto. -
"jinde ne" .. ehm, stejně se to dostane ven a bude to mít každý kdo chce. GTA 5 jsem podruhé taky hrál v češtině a u Xzone jsem to nekupoval.
-
Tedy xzone nemá svolení ale podmíní to koupí u nich? To je legální?
Fandové když to dělají na "černo" tak to pak pustí všude. -
Bude se o tom psát i za 100 let! *15*
-
Nejlepsi pribeh ever!
-
Ve skutecnosti s tou legalnosti je to fuk cestina pokud ji nedela primo distributor nebo tvurci je "nelegalni" at si ji koupis kdekoli.
-
Čeština pro Mad Maxe exkluzivně u Xzone
http://www.zing.cz/novinky/28555/cestina-pro-mad-maxe-exkluzivne-u-xzone
Kdo má problém pochopit ten "příběh" a koupil hru náhodou u Xzone (jinde ne), tak bude mít legálně cz. -
Prej mas mit kupon na slevu ale kde nebo jak to netusim.
-
Ou sakra že jsem si toho nevšiml když jsem to kupoval XD dík za vysvětlení. Ještě jak uplatním tu slevu?
-
To jo, ale jde o to mít tu volbu o ten pocit možnosti, neva nechápeš nepřekvapuje.
-
Zase trušený gamesplay.....
v tomto měsíci už několikátý a zase ani jedna zprávička na twiteru nebo bleskovkách, škoda. -
*9* *13*
skoro si ma rozplakal -
skaven ty jsi hrozná socka víš to ? To tvoje neustálé cpaní looserů z amd je otřesné.