Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    V téhle relaci to vypadá asi na GTX 960 pokud chceš funglovku.
  • ales.smutny
    Není tam online pass, měl bys v pohodě hrát multiplayer bez dalšího placení.
  • Ahoj, poraďte prosím grafickou kartu okolo 5000 kč. Momentálně mám gtx 560ti ale asi pomalu dosluhuje. Prosím o slušné rady a doufám, že se dočkám odpovědi. Hlavně žádný nazi flame jak je tady zvykem prosím.
  • ne, na PS3 není potřeba nic platit, abys mohl hrát mp.
  • Ahoj,mel bych dotaz.Chystam se koupit na ps3 Call of Duty : AW z druhe ruky,za slusnou cenu.A muj dotaz zni tak,jestli potrebuju k hrani MP nejaky online pass nebo tak neco.Moc se v tom nevyznam,tak me omluvte.Diky.
  • Uz jsem nasel kde je problem. Za 25 Euro neni hra ale jen sleva:

Receive a €25 discount towards the released game
    Get an opponent named after you
    Access to exclusive car(s)
  • Lukass
    Tobe to muze byt jedno, ty hry stejne nehrajes.
  • Morraw

BFG Armada

Podle dnešního příspěvku na oficiální FB stránce https://www.facebook.com/BattlefleetGothicGame/photos/a.330954220435284.1073741828.329715587225814/409400272590678/?type=1 by jsme se měli zítra dočkat velkého gameplay videa !
  • Draken69CZ
    No býval tam teď je tam jen Steam DLC Key (PCARS): který nejde použít protože PRODUKT ke kterému to patří není aktivovaný, tak jako nevím co tím kjuci jako zkoušej
  • Ty na foru v My Profile/About me nemas "Steam key"?
  • Draken69CZ
    Taky mi něco přišlo, ale hra se mi nějak pošašila, na steamu tam místo "HRÁT" mám "KOUPIT" a na WMD foru mám jen key na nějaký dlc *9*
  • To je celkem naivní předpoklad. To by pak za recenzi COD nedostal skoro nic a za 100+h open world mnohonásobně více.
  • Fanousci jsou vetsinou propagatori (a kolikrat i opravdu fanaticti) hry i kdyz z toho nic nemaj. Fakt v tom nevidim zadnej problem ani realnej bias.

Kdyz to srovnam s takovym Elitem kde misto jakychkoliv vyhod za to ze jsi jim pomohl hru financovat dostanu akorat ucet na dalsich 45 euro za nove rozsireni :D (120 Euro pokud bych chtel vsechna rozsireni)
  • Hra a bonusy +110% vkladu.
  • Chápu, že pro tebe je to výhodné, a že se určitě nesnižuješ k něčemu nekalému, ale nevadí ti trochu to, že řada z těch lidí co do toho takhle nalila ty peníze, má reálnej bias k tomu, aby tu hru vynášeli do nebes? Protože čim víc se toho prodá, tim víc na tom oni vydělají ne? A rázem z fanoušků, jsou propagátoři té hry, nezávisle na tom, jaké kvality ta hra má. (Nechápej mne špatně, Project Cars považuju za jednu z těch lepších závodních her, jenom mne zajímá jakej k tomu jako reálnej investor máš postoj)
  • Hra a bonusy +10% z vkladu nebo hra a bonusy + 110%?
  • Dostal jsem nazpatek deset procent navic.
  • Kolik z kolika? Jestli se mohu optat...
  • Project Cars

Kaprici pripluli. Jako investicni zamer asi nic moc ale porad povazuju tenhle zpusob financovani hry asi to nejferovejsi co jsem zatim mel moznost zkusit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit