-
V téhle relaci to vypadá asi na GTX 960 pokud chceš funglovku. -
Není tam online pass, měl bys v pohodě hrát multiplayer bez dalšího placení.
-
Ahoj, poraďte prosím grafickou kartu okolo 5000 kč. Momentálně mám gtx 560ti ale asi pomalu dosluhuje. Prosím o slušné rady a doufám, že se dočkám odpovědi. Hlavně žádný nazi flame jak je tady zvykem prosím.
-
ne, na PS3 není potřeba nic platit, abys mohl hrát mp.
-
Ahoj,mel bych dotaz.Chystam se koupit na ps3 Call of Duty : AW z druhe ruky,za slusnou cenu.A muj dotaz zni tak,jestli potrebuju k hrani MP nejaky online pass nebo tak neco.Moc se v tom nevyznam,tak me omluvte.Diky.
-
Uz jsem nasel kde je problem. Za 25 Euro neni hra ale jen sleva:
Receive a €25 discount towards the released game
Get an opponent named after you
Access to exclusive car(s) -
Tobe to muze byt jedno, ty hry stejne nehrajes.
-
BFG Armada
Podle dnešního příspěvku na oficiální FB stránce https://www.facebook.com/BattlefleetGothicGame/photos/a.330954220435284.1073741828.329715587225814/409400272590678/?type=1 by jsme se měli zítra dočkat velkého gameplay videa ! -
No býval tam teď je tam jen Steam DLC Key (PCARS): který nejde použít protože PRODUKT ke kterému to patří není aktivovaný, tak jako nevím co tím kjuci jako zkoušej
-
Ty na foru v My Profile/About me nemas "Steam key"?
-
Taky mi něco přišlo, ale hra se mi nějak pošašila, na steamu tam místo "HRÁT" mám "KOUPIT" a na WMD foru mám jen key na nějaký dlc *9*
-
To je celkem naivní předpoklad. To by pak za recenzi COD nedostal skoro nic a za 100+h open world mnohonásobně více.
-
Fanousci jsou vetsinou propagatori (a kolikrat i opravdu fanaticti) hry i kdyz z toho nic nemaj. Fakt v tom nevidim zadnej problem ani realnej bias.
Kdyz to srovnam s takovym Elitem kde misto jakychkoliv vyhod za to ze jsi jim pomohl hru financovat dostanu akorat ucet na dalsich 45 euro za nove rozsireni :D (120 Euro pokud bych chtel vsechna rozsireni) -
Hra a bonusy +110% vkladu.
-
Chápu, že pro tebe je to výhodné, a že se určitě nesnižuješ k něčemu nekalému, ale nevadí ti trochu to, že řada z těch lidí co do toho takhle nalila ty peníze, má reálnej bias k tomu, aby tu hru vynášeli do nebes? Protože čim víc se toho prodá, tim víc na tom oni vydělají ne? A rázem z fanoušků, jsou propagátoři té hry, nezávisle na tom, jaké kvality ta hra má. (Nechápej mne špatně, Project Cars považuju za jednu z těch lepších závodních her, jenom mne zajímá jakej k tomu jako reálnej investor máš postoj)
-
Hra a bonusy +10% z vkladu nebo hra a bonusy + 110%?
-
Dostal jsem nazpatek deset procent navic.
-
Kolik z kolika? Jestli se mohu optat...
-
Project Cars
Kaprici pripluli. Jako investicni zamer asi nic moc ale porad povazuju tenhle zpusob financovani hry asi to nejferovejsi co jsem zatim mel moznost zkusit.