-
Ke stažení už je demo FIFA 16 pro PlayStation 4 a 3. Najdete v něm desítku klubů (např. Barcelona, Chelsea, PSG, River Plate) a dva národní týmy - oba ženské, USA a Německo.
PC demo uz se da stahnout a hrat pres Origin -
Saints Row 2, bez debat. Jenom si budeš muset stáhnout prográmek na zpomalení pohybu, bo bez něho to běhá jak pajtaš nadopovaný čokoládou.
-
Total Ovedorse = Total Overdose
-
Assassin's Creeds vs Saint Row 2
Ahoj, co z těchto dvou her si mám vybrat na dlouhé zimní večery? Assassin 2 mě bavil se Saints Row nemám zkušenost (ale GTA/Just Cause/Total Ovedorse a pod. mě hodně baví).
PS: Na (slabší) PC + Xboxový ovladač. -
Frag.de.ment místo brblání na diskusi jsi už ty předchozí díly mohl mít dohraný.
-
zas taková pecka to není. Je tam dost grindu a hodně běhání sem a tam. Takovej lepší pokus japonců o západní rpg, ale když to koupíš do 500 kč tak dobry *1*
-
Píšou to na PC Gamer.
-
Jediný commandos, který chci, jsou Strike Force a ty v žádné slevě nikdy nejsou, hrůza.
-
Fakt? Pecka. Sice mám PS3, ale k tomuhle jsem se ještě bohužel nedostal, tak to rovnou asi vezmu na PC.
-
Super cena, škoda, že jsem nepočkal měsíc na doplnění sbírky.
-
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Vyjde i na pc, leden 2016 -
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
zdravím scháním z druhé ruky Assault on Dark Athena pro ps3 kdyby někdo měl a chtěl se zbavit
WetBandit86@gmail.com -
Pokud budou Obsidian Entertainment pracovat na druhém dílu Pillars of Eternity (a že by rádi pokračování udělali), zasadí jej do zcela odlišného koutu světa, než se odehrávala jednička.
preco nie, ziadnemu studiu tak neverim, ze to zvladnu, ako Obsidian -
Aha dík
-
Bohužel viz oznámení.
-
Mají to nějak pošéfovaný aby to běželo i na novejch (W10/64bit) woknech?
-
kdy keyz někdy něco pochopil?
-
Jaj Keyz to nepochopil očividně. Jak dohraješ FIFU/NHL/NBA? Jasně pokud máš strategii s velkým příběhem (př. Starcraft), tak tam dojedeš, jak příběh, tak si zahraješ desítky mp her. Jak dohraješ Driveclub? Nijak. Pravidelně se tam přidává obsah, mění challenge apod. Takže jako u sportovních her. Investuješ do toho tolik hodin, co si myslíš, že stačí a ta hra už se mění pouze v maličkostech. Viz například Driveclub, kde se ti pak už pouze odemykají auta, případně druhy eventů, které jsou úplně stejné jen například jinak seřazené, oproti těm, které jezdíš v prvních hodinách. Každopádně jestli se pokusíš opět vytrhnout něco z kontextu, překroutíš to a použiješ ve svůj prospěch nesmyslně, tak diskuze končí.
-
jo jo na tom jsem se taky nahrál hromadu hodin, to by měli udělat jako Retrogames play
-
Ohledně toho kdy jsou recenze...:To záleží jak si to games vyjedná. Některé weby mají některé hry předem a pak to vydají na čas. Games nemá takovou pozici jako ty velké weby.
Tedy řešení je prosté. Čti to tam, kde to je ihned a poté zde (když zde na to čekáš).
K tomu dohrání a "zrovna MGS dojedu do 110%" to je prostě *15* . Ne, že by to bylo špatně ale tohle je vtipné "zrovna MGS".
Každá hra se má dohrát a poté hodnotit. Lze sice kecat, že příběh u RTS není hlavní ale je tam. A jak pak chce někdo hodnotit něco co nezná? Nezná konec atd.... Nezná všechny jednotky. Něco jako hodnotit auto a přitom se jen projedu po rovné silnici.
Vše se má sakra dohrát. I když jsem slyšel kec "Hodnotím to od bodu, kdy si na hru udělám názor" Aha. Pán je asi věštec, on ví jak to dopadne i když to nedohrál, on zná dovednosti ve hře které mají vliv atd.. Vždy tam něco může překvapit a tím, že to dáš do 100% to minimalizuješ (jasně když těch 50% do 100% = seber něco jako ve FC, tak to není nutné, tam se nic nemění jako u příběhu i v nějaké RTS. Tam se nemění dovedností jako v Dark Souls atd....
Borec, že to hraje poctivě. Jen to chce mít stejný meter na vše a vše hrát prostě do konce.