Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To Ronox a jnsCZ: Tím chcete říct, že ostatní weby po světě hraní odflákli a jen vy to poctivě hrajete? Nebo jak to mám chápat? Ale tak teď už je to pro mě jedno, hra mi tu leží (PS4 verze) a nevím, jestli se do toho mám pouštět, nebo musím fakt trávit veškerej volnej čas zkoumáním příběhu po internetech, aby hraní mělo smysl.

EDIT: Ronox díky za odkaz, mrknu na to..
  • recenzuje Aleš Smutný, i když se divím, proč to nerecentuje Honza Olejník, dle gameplay a retro gameplaye té sérii opravdu rozumí, čili by mě zajímalo jestli by dal hře 9/10 či 10/10...
  • jnsCZ
    Pak lze vést debaty na téma, co je lepší. "Napsat recenzi rychle a hrou se moc nezabývat" vs "Hře se opravdu poctivě věnovat, aby recenze byla co nejvíc informativní a vydat ji se zpožděním". Myslím si, že obě varianty budou mít dost zastánců.
  • Ronox
    Mohl jsem napsat recenzi, aniž bych hru dohrál, ale proč bych to dělal zrovna Metal Gearu? Série, která stojí a padá na příběhu a většinou i na příběhovým twistu na konci. Takový hry musíš dohrát. Jasně strategii nemusíš dohrát příběh, závody nemusíš dojezdit kariéru, i když kolikrát je docela krátká. Ale u Metal Geara by to bylo zrazení toho, co MGS zastupoval a čím vyčníval.

EDIT: A věř mi, že kdyby recenzenti hodnotili Phantom Pain, než by se dostali dejme tomu k 30. příběhové misi, tak by ty recenze dopadly hůř. Ta hra se příběhově hrozně dlouho rozjíždí, než najede na svou "MGS" frekvenci. - 140.96

EDIT 2: Pokud si nehrál původní díly a neplánuješ to ani + nechceš číst sálodlouhé texty a koukat na dlouhá videa, tak aspoň tenhle (https://www.youtube.com/watch?v=CrfVKNONoPk) "quick recap" tě do toho malinko dostane. Hodně toho taky odkryjí audio kazety ve hře.
  • Enemže on recenzent (Olejník?) má třeba taky jinou práci, ono tě v našich podmínkách jen psaní pro jedno médium moc neuživí
  • Jasně, to chápu, ale nevěřím tomu, že se recenze dělají tak, že to dotyčný dohraje na 100%. K čemu je mi pak recenze 14 dní po vydání, když na hru čekám, jsem natěšenej, ale pro jistotu čekám na zdejší názor..

Edit: A zvlášť když jde o takovou očekávanou pecku, která by měla být u herního webu priorita.

Edit č.2: Tak už jsem to stejně koupil, i když jsem žádný předešlý díl nehrál. Šlo mi právě o informaci, jestli je to hratelné i bez znalosti předchozích dílů. Někde píší že ano, jinde zase že ne. Čučet x hodin na videa na Youtube a číst mnohastránkové rozbory příběhu se mi fakt nechce..
  • Pardon, jsem se zapomněl přihlásit :-D Takže EDIT: místo toho nám cpou furt hovadiny z Kickstarteru a nedodělaný podřadný hry.
  • Díky (kvůli) konzolím je momentálně i pro PC víc jak 30 fps mýtus. Ano.
  • Ronox
    Já mám třeba hru stejně jako jnsCZ od 29.8. a recenzi jsem taky vypublikoval až dnes. Možná ber ohled na to, že recenzent není full time zaměstnání. Pokud si dotyčný na to nevezme například dovolenou, či jinak si zařídí čas na takto rozlehlou hru, tak počítej s tím, že to prostě potrvá.
  • Recenzent dostane do rukou jednu z nejočekávanějších her roku a je to otevřený svět, takže by tomu měl věnovat tak 8 hodin denně (normální pracovní doba, za kterou je každý, určitě i on, placený). To máme 56 hodin, od toho odečteme 10 hodin na recenzi a vyzkoušení multiplayeru.
  • * nadpis - fail
  • Tak jaká, zlepšil se váš zážitek z hraní Batman: Arkham Knight po nedávném vydání dlouho slibovaného patche?

Pořád nechápu, proč za své trefné názory dostáváš tolik mínusů. Fanboys si nechtějí přiznat holy fakt? pokud těchto tupých ovcí bude většina, nic se nezmění. Bohužel.
  • minci? Možná větší nejsou to žádné rychlokvašky.
  • Ale já jako bernou minci mám recenze zde, na Games. Nějaké recenze sem si na netu prošel, ale to bych vlastně potom nemusel ani na tyto stránky chodit.. Hru mají od úterý 1. září a už je to týden a jak říkáš, všude po světě recenze dávno jsou. Jako jedinou omluvu beru to, že čekali, až bude funkční multiplayer.
  • jnsCZ
    Tohle není Call of Duty :) U závěrečných titulků se mi herní čas zastavil na 82 hodinách a to mám hotovo nějakých 45 % hry :) To nejhorší, co se u téhle hry dá udělat, je slepě sprintovat na konec.
  • Metal Gear má na Metacritic 40 recenzi, Bloodborne 100, takže se podívej, že příbyde ještě nějakých min 50 recenzí. Je to velká hra, takže to chce čas na recenzi.
  • jako by tech recenzi nebyly plny internety... min jak 9 dat nemuzou, takze neni nac cekat
  • zkouškový ? Myslíš škola..? Protože co já vím, tak vejšky jsou ještě zavřený a jen děti musí teď do školy.
  • Možná proto se mu to jebe. Jinak.. proč radíš lidem kupovat AMD ? Jako.. Občas trollíš dobře, ale až tak ?
  • frag.ment
    Neříkejte mi, že týden hraní MGS V recenzentovi nestačí k tomu, aby vyplodil recenzi! Opravdu je to tu čím dál tím více zabržděný :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit