Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ja teda ne. Nachytal jsem se u petky a sestky a potreti uz tu chybu proste neudelam.
  • nejspíš zpusobují vydriduši na steamu kteri chteji 40% pro sebe
  • Ceny PC her..

Nedohaní PC her ty konzolové, když tak zběžně porovnám ceny MGS V, tak PC je dokonce o osm korun dražší. Docela zajimavé.
  • Chim
    ...pravda je to takove sluničkove...

No právě. Ale tak možná tomu šanci dám.
  • nechápu jak podle screenu mužeš hodnotit hratelnost. Predešle dily jsem nehrál takže nevím, jedine šestku a tohle je jiný. grafika je paradní, pravda je to takove sluničkove, nekdo by to rad vice realisticke a temne, ale to je vec preferencí. beží to na unreal enginu
  • Chim
    Fakt je to tak dobrý? Mě to podle screenů přijde zase jako nehorázná pí*ovina. Dá se to nějak přirovnat k nějakému předešlému dílu?
  • Ja myslel oficialni ceny pro CR a ne preprodej klicu z Ruska.
  • M&M VII

beta skončila, hrál jsem všechny mapy na heroic obtížnost, paradni hratelnost. Ted už jen vydržet až vyjde plna *13* Nj to bude dlouhejch par tydnu. Po delší dobe se zase teším na nejakou hru
  • soplum začalo zkouškovy
  • LV462
    Koupil jsi tu AMD jak jsem ti poradil?
  • Dobrý, pořešeno
  • Zdravím ve spolek, vím že sem to tak moc nepatří, ale zkusím i tady štěstí. Po příchodu domů, se stala nemilá věc, a to že u grafické karty chybí ovladač (to znamená snížení rozlišení obrazvoky, nemožnost hraní, zasekanost určitých věcí). Nedaří se mi ani z disku, ani z netu. Nebyl jsem první u PC ten den, takže neznám příčinu.. Jestli někdo měl něco podobného dejte vědět, minule při obdobném případě mi odešla grafika. Btw GeForcka 960. DÉky
  • Nevim, ale vetsinu novych titulu se da koupit za 20 - 25 $ a pokud nekdy nahodou ne, tak neni nic jednodussiho pockat treba 2 - 3 mesice a bude to casto i levneji.
  • To všichni hrají MGS5 nebo už není o čem debatovat?
  • snorgrind
    http://www.overclock.net/a/the-truth-about-fps doporucuji precist. Podle me cim vic fps tim lip bez ohledu na to jestli se jedna o hru nebo film. A ano filmy v low fps me taky trhaji oci zvlast kdyz pouzivaji tu trepaci kameru kdy clovek nevidi nic. Na filmy se divam jen na televizi s pouzitim madvr filtru a vyhlazovani pohybu v nastaveni TV, radsi preziju par motion artefaktu nez tu trhanici. Nemuzu si pomoct ale proste me z low fps boli oci je mnohem tezsi zaostrit na pohybujici se obraz i v tahovych strategiich kdy jen clovek posouva kameru. Kdyz je neco zamceny na 30 fps tak si davam skoro kazdou pul hodinu pauzu abych dal ocim odpocinout.
  • a kvuli cemu jinymu? kdyz hw zvlada dejme tomu nestabilne 30-60 fps, tak se to lockne na 30, aby to nepusobilo rusive, "filmovost" je jen alibi, proc to nejede na 60 (coz by chtelo bud patlat se s optimalizaci = vic casu = vic penez nebo mit lepsi hw, a to jsme taky zpatky u penez jako u filmovych kotoucu)
  • frantisek_nejezchleba
    ano, za tím si stojím. To se ani nevylučuje s tím lockem. Copak ho tam snad dali jen kvůli zamezení propadů?
  • on fps lock v zasade spatnej neni, protoze propady fps, aspon doufam, vadi vsem

ale tys rikal, ze je nezadouci, aby ty hry bezeli ve vice nez "filmovych", coz je neco jinyho a s tim nesouhlasim

filmovy fps jsou minimum, nikoliv optimum *5*
  • frantisek_nejezchleba
    řeč byla o Orderu. To je pseudofilm, pseudohra. :)
    Mi jde ale hlavně o to vyvrátit Keyzovo přesvědčení, že FPS lock je špatně vždy. Opak dokazuje koneckonců i možnost locknout si FPS v remasteru The Last of Us. Já bych ho pro singleplayer využil.
  • to s tim pruchodem chodbou je slozitejsi, ano ve filmu, kterej natocis 30 snimky za vterinu by pak pruchod pri 5 trval sestkrat dele, ale to ve hrach neplati
    najdou se sice vyjimky, kdy fps je svazano primo s rychlosti pohybu, ale to je davno prekonanej koncept (naposled se tyhle chyby dopustilo jedno need for speed, kde po odemceni ze 30 na 60 fps se hra dvojnasobne zrychlila = byla nehratelna, takze to museli resit az dalsim patchem)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit