Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Přesně tak nic jako obecná pravda neexistuje, určité věci v recenzích by se přecházet prostě neměli.Souhlas. *3*
  • Keyz
    Nezbývá než ocenit to, že jsi ochoten si odpustit dobrou hru protože obsahuje nějakou špatnou věc. To je skvělé. Nebo minimálně uděláš to minimum a napíšeš o tom. Prostě máš názor a není ti to jedno jako mnoha lidem je jedno mnoho věcí. To je dobře. Mít na vše nějaký názor a ne nad tím mávnout rukou.
    Viz třeba dotaz na ochranu Blizzardu ve FC. Tam někdo řek: Mě to je jedno....Není to jedno. Takto jsi omezen, protože jsi odkázán na ten účet a službu která musí běžet. I kdyby to nešlo 1 hodinu v roce tak jsi omezen. A jestli to měl rád, tak má říci je to super. Pořád lepší jak nemít názor....

Za to velké plus. Čím více lidí tohle bude řešit a jestliže se někdo navíc uráčí přidat dané věci nějakou váhu v hodnocení anebo jen v textu recenze, tak to bude dobré. Prostě se to bude dále šířit jako často opakovaná věc, kterou lidé vnímají. Tak to prostě funguje. Viz zprávy. Pamatuji, jak u toho AC: Unity zde o tom nepadlo skoro nic. A tam to nešlo dohrát na 100% když jsi nepoužil mobil a další šílenosti...Zde to lidé čtou a dopad to nějaký má.

Ohledně profíků.... Zde asi záleží kdo si to vezme do parády. Opravdu to má každý jinak a snad ani nemají shodu na základních věcech. Olejník napsal na twitter, že mu 30 FPS u některých her vyhovuje a má rád Order 1886. Zejména to první mě zarazilo, protože to je profesionální recenzent který radí lidem zda hru koupit anebo ne. Jestli takový jasný fakt, jakože 30FPS lock / 30 fps je špatně vždy a všude profík ignoruje v jeho textech, tak podobně to asi bude u těch mikro sra*ek anebo ochran her. Plynulost je plynulost. (https://www.youtube.com/watch?v=KKAbJG8CK94)
    - Jestli mu to nevadí osobně to je OK. Ale nesmí se to promítnou to recenze. Je to přeci jasná měřitelná a viditelná hodnota.
  • Jack1947
    To si děláš Kozy lol? reklamy ve hrách heh to je jak na mobilu kde tě tlačí každých 5minut do koupě. Něčeho no ty vole. *12*
  • kennyB
    Ne, na mysli jsem měl hry jako Defiance (bonusové vozidla atd a měna, kterou jsi si dostával i za hraní), Battlefield (mohl jsi si odemknout všechno vybavení u medika, asaulta a nemusel jsi to dostávat klasickým hraním) a já nevím kolik dalších her, co měli nenucené mitrotransakce. Ale jak jsem psal, moudřejší budeme až po plné funkčnosti *3*
  • Evolve nebylo ani zdaleka první.
  • Kozy
    Já ti teda nevim ale nepřijde mi že by bylo v nutný MGSV něco platit, když už ale chceš, tak tu měnu mužeš získat ve hře. Žádný megasvinstvo.
    Vetší problém mám s reklamama ve hrách, teď třeba Rockstar v Mad Maxovi.
  • Jack1947
    Takže jako v MOBě? heh no to teda dost pochybuji. *7*
  • kennyB
    Ne, ale u mitrotransakcí je u normálních her na výběr, že si buď připlatíš a budeš mít nějaké to vybavení hned, nebo si ho poctivě odemkneš ve hře. U MGS ještě není online plně funkční a tak se neví, jak to vlastně bude. Nadávat můžeš až po tom, co se ujistíš jak to je ve skutečnosti a ne podle dohad na internetu. Možná to budou jen nějaké maskáče/čepice, které si nemůžeš odemknout??? Pak to ale záleží na hráčích, jestli to chtějí, nebo ne...
  • Když se za podobné praktiky bude citelně snižovat hodnocení hry (nejlíp v recenzi, co jde na nějaký agregát typu Metacritic), tak je ještě šance, že vydavatelé nebudou riskovat špatné prodeje a ten trend se zastaví. Samozřejmě svinstva typu Day 1 DLC (a placená DLC vůbec) tu už zůstanou, to se nepodchytilo včas (a je svatým právem každého hledat ty, co měli aspoň nějakou možnost tomu zabránit, ale vykašlali se na to).
  • Je to možný, na netu se píšou obě verze. Ovšem na tom se to tak úplně neláme, že. *4*
  • Jack1947
    Mlčení je taky bráno jako tichý souhlas, takhle budou v budoucnu hry... nakonex nebudou DLC ale bude se doplácet na normálním obsahu. Proč ? jednoduše a prostě proto že to nikomu nevadilo.

Now, Folks, TTTTThat's really alll!.
  • Ronox
    Je to pouze o urychlení staveb etc. Nebrání ti to v invadování jiných hráčů, nepřidává ti to žádný dodatečný obsah. Jen ti to urychluje progress na mother base. That's all.
  • Jack1947
    Na BR lol prázdné nefunkční BR... to je směšné a smutné zároven.
  • kennyB
    Na dvd-čku *3*
  • A ještě chuťovka: Na Bluray disku se hrou nenajdete hru, ale jenom instalátor Steamu. Ano, vidíte dobře. Jak to pregnantně popsal jeden uživatel Redditu: You pay for the game, you expect the game to be in the box, but it's not there: Phantom Pain.

Tuhle jsem si říkal, co je to ten divnej růžovej kopec na východním obzoru. Už vím. Byl to obří fakáč z Japonska.
  • Jack1947
    Škoda žes í nehrál něco tak parádního navíc s několika možnými zakončeními, ono tam nejde ani tak o to že stojíš proti americké armádě spíš to je něco jak někoho armáda... nějaká ochranka jednoho magora.
  • Jack1947
    Přesně tak je to humus první to udělal EVOLVE, ted se to snaží mrvit i MGS V. Ostatní hry budou jen otázkou času... je třeba říct důrazně STOP !!! nenechat si to přerůst přes hlavu!!!! *16* *12* *5* *2* *10* to teda ne!
  • Mikrotransakce v Metal Gearu, "augment your pre-order" v Deus Ex 4... koukam ze se hezky tlaci na pilu aby se horke pilulky polykali s necim sladkym co zakryje pachut.
  • Chim
    Že jo? *1* Ale tak já takhle nakupuju běžně, první stupeň je torrent, tam se odfiltruje to dobré a to špatné, po pár hodinách to jde z disku a buď nekupuju nebo jdu na steam. Holt Ubi nemůže projít ani přes ten první filtr.

Btw. docela budu mít problém teď s EA a s tou jejich bavlnkovou plošinovkou, tam vůbec nevím jak to řešit, protože podporovat EA nechci ani omylem, ale ta hra vypadá prostě úžasně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit