-
Kotaku osobně beru vždy trochu s rezervou, ale jinak souhlasím.
Včera jsem čučel jako puk, když tam na mě vyskočilo "Daily Rewards" za zalogování do hry *8*
Tohle zkoušeli i jiní, např. Codemasters měli placenou telefonní linku, kam jsi musel pro aktivaci cheatů zavolat?!? Ještě jsem si vzpomněl na AC:Unity a ty jejich hexa credits *7*
Ale jak proti takovým praktikám bojovat? Rozhodně tím, že je nebudeme používat, ale změní to něco?
Na druhou stranu, většina vydavatelů mikrotranskace vyzkoušela u 1-2 her a pak od nich zase upustila. -
Tak to klobouk dolů, jaký si charakter *1*
-
Je jenom na nás co si necháme a nenecháme líbit. Já už třeba hry od ubisoftu "nekupuju" z principu ani na torrentech. Takový software mi prostě do pc nesmí.
-
No zajimavy, souhlasim stebou, uz ted platim snad za vsechno, za auta, za trate v Project Cars atd. Zachvilku dostanes pulku hry za plnou cenu, a druhou pulku si budes muset dokoupit, spolu se zbranema atd. Fakt hnus tohle!!!
Pak se tady najde jeste najakej jouda co to bude obhajovat, o recenzentech si ani zany iluze nedelam, to je jedna pakaz snima. -
Tady je to popsané docela podrobně: http://kotaku.com/how-microtransactions-actually-work-in-metal-gear-solid-1727955569
Právě teď, když se podobné věci teprve testují a zjišťuje se, jaký odpor to mezi spotřebiteli vyvolá, je ještě čas s tím něco dělat. Říkám teď a tady jasně a zřetelně, že pokud se ten trend nezvrátí, budeme v dalších letech platit úplně za všechno jako mourovatý. S tím "Timesaver" ani nezačínej, to bych už bych se musel fakt rozčílit. Slavnej Timesaver jsou zpoplatněné cheaty! Rozumíš, to, co bylo ve hrách odjakživa a zcela samozřejmě zadarmo, se teď s velkou pompou, naparfémované od marketingového oddělení, normálně prodává za peníze. A co na to herní žurnalisté? NIC. Však proč se rozčlilovat? Super nápad, ne? Vždyť je to od nich rozumné, že ty, co nemají na hry tolik času, nechají využít zkratky. A za těch pár korun....
IDDQD za padesát korun. Chce se mi zvracet! -
To právě ještě na 100% nikdo neví, protože všechny online funkce nejsou zatím v provozu a proto je podle mě ještě na komentáře ohledně utahování smyčky dost času.
Ale pokud bychom měli někoho za podobné praktiky lynčovat, tak by to bezesporu vyhrál milovaný Ubisoft, který už léta vydává pro své hry "Timesaver" DLC, které např. odhalí celou mapu nebo tajná místa, umožní rychlejší hackování, zvyšuje objem peněz které získáváte atd. atd. -
Zahraj si to a zjistíš, v jak krásném prostředí se hra odehrává *3*
-
Tahle série mě nezajímá, takže je mi to fuk, rád bych zareagoval na ten problém.
Argument, že už si jednou zaplatil, je totiž podle mě úplně mimo. Co si těmi mikrotransakcemi vlastně můžeš koupit? -
mas to na gog.com za par supov, s komplet datadiskami a upravene, aby si to mohol hrat aj teraz
-
Základ je vždy pozorně číst.
Jakub Červenka není autorem tweetu, obrázky v něm použil někdo z Ubisoftu a generalizoval to na Prahu.
Jakub má třeba na Deviant art vše správně pojmenované. -
Protože pochybuju, že se v recenzi vůbec zmíní mikrotransakce v novém Metal Gearu, případně se tohle megasvinstvo odbyde jednou neutrální větou, aby se vlk nažral, ale koza zůstala celá (protože "kluci" to určitě mysleli dobře a ono je to vlastně celé nepovinné a kdesi cosi, ještě tak abychom tomu museli dát nižší známku než devítku, to by tak hrálo), tak na to upozorňuju aspoň já a přidávám velké BOOOOOOO! Nechci být podobným způsobem okrádán, už jsem jednou zaplatil! A ano, je to super hra, ale to neznamená, že podobné šmejdoviny prostě přejdu. Protože když to udělám, tak to za pár let bude standard a pak si všichni budou říkat, jak je to možný, že se tohle děje? A já odpovídám: Jak je to možný? Je to možný proto, že když to začínalo, tak si všichni hráli se zářivou novou hračkou a už nesledovali, jak se jim utahuje smyčka kolem krku. A ti, co by z pozice profesionálů měli podobné nechutné trendy odhalovat dlouho před samotnými hráči, buď mlčeli nebo to hrubě podceňovali.
-
Party Hard
http://store.steampowered.com/app/356570/
(Sice už trocu starčí zpráva ale možná jste nezaznamenali)
Komu se líbil styl Hotline miami bude mít rád i tohle... prostě masakr tak jak má být (noo v pixelech he). -
https://www.youtube.com/watch?v=yHRDnfK-PK0 Dle videa nic moc... vidno že to bylo spíchlé horkou jehlou no...aspon něco teda.
https://www.youtube.com/watch?v=BdtgiPqeX9g Tohle už vypadá o poznání líp. -
Napadlo mě googlit Íránský hry a našel jsem tohle https://en.wikipedia.org/wiki/Special_Operation_85:_Hostage_Rescue
-
: D tady nejde o zemi kde se to odehrava, proste tenhle screen vypada jako hra dejmu tomu z roku trebaa 2005 : )
-
Slysel jsem ze Spec Ops: The Line je v tomhle docela pokrokova hra ale jak moc to nevim protoze jsem ji sam nehral :D
-
ted me napadlo z posledni doby, order of battle: pacific, tam jsem vyklep amiky napriklad u midway
-
vietcong 2? tam je kampan za viteznou stranu *5*
-
Dotaz
Trochu jsem se už přejedl klasického amerického patosu a patriotismu a chtěl jsem vyzkoušet hru, kde bych byl na druhé straně barikády, ale po chvilce googlení jsme zjistil, že taková hra buď není nebo vítězí moje paranoidní já a google mi ji prostě nedopřeje najít...
Samozřejmě nehledám MP titul nebo něco jako Armu, kde si můžu vytvořit jakýkoli scénář v editoru, ale zajímá mě, jestli existuje nějaká SP hra, jde jsou Američani za ty zlé.
Zároveň tady nechci rozjet nějakou politickou debatu nebo rozbor, proč něco takového vůbec hledám. *1*
Díky -
třeba PC Gamer taky zatím nemá recenze