Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To jsem nenašel taky. Mám jenom dotaz. Mám nůž. Dá se používat i normálně v boji nebo fakt je jenom na to dorážení. Protože vím, že chladné zbraně tam jsou, jenom mě ta kudla štve a nábojů mám fakt málo.
  • Jj. Mam v tom deset hodin a opravdu me to bavi. Jezdeni je zabava, niceni je zabava, souboje jsou po batmanovsku dobry. Efekty pocasi a particle efekty celkove jsou udelany skvele.
    Ovladani na klavesnici mi ale tak dobry neprijde a je nutny se v tom trochu prohrabat a da se ma to zvyknout. Auto se obcas chova dost divne (zvlast kdyz by se zrovna melo prevratit na strechu) a strileni brokovnici byva trochu tezkopany.
    Jediny s cim mam ale opravdu problem je ze ze mi to porad prijde moc lehky a malicko to za me nici takovou tu survival atmosferu kterou se jim jinak vedlo docela hezky navodit. Bohuzel jsem porad nenasel zadny nastaveni obtiznosti :(
  • Tady je squirty play od Jima Fu*king Sterlinga Son:
    https://youtu.be/2jxFI1jC4hY
  • Jack1947
    Prostě to není hraa pro každého, nemá rychlé tempo a lidi omrzí. Musí vyčkávat plánovat hledat pozici nepřítele, přicházet na to jak ho obejít není to pro fanoušky akcí ale ani úplně tak Stealth - aspon ne dnešních her... je to hoodně pomalá hra a to mi taky docela vadí. I tuhá celkem, když se spustí poplach je to většinou konec... takže bych dal přednost přeci jenom Mad maxovy asi také...
  • Veskoslav
    Jenom doufám, že jsi Batman nezačal Origins. Ten díl není sice tragický, ale mizerný je. Jako měl jsem to jako ty, 1. díl Batmana jsem koupil a po třech hodinách vypnul. Zapl jsem ho asi až po roce a pak to dojel prakticky na jeden zátah za dva dny. To samé druhý díl. Jenom ten poslední se nějak chystám až vyjdou patche.
  • oktavius66
    Já budu plně upřimný. Série MGS mě nikdy nechytla a ani sám sebe nechápu proč. Přitom ta hra má všechno, ale něco mě na ni strašně nudí. Přitom mám rád Stealth, akci, skvělý příběh a to všechno. MGSV bych vcelku vyzkoušel, ale když jsem nehrál ani jeden díl, tak to nemá ani cenu. přece jen platí přísloví: 100 lidí, 100 chutí. Mě naopak Mad Max chytl strašně moc a náramně se u toho bavím.
  • Jack1947

Kitchen simulator 2015

http://store.steampowered.com/app/399230

Někdo trolloově ve fc se ptal na cooking simulator tohlr je +- to samé... ba lepší. *5*
  • Skyrim ma sice 70 daberu, ale vetsinu ras dabuji vzdy dva lidi a pak maj daedric princove kazdy svuj hlas a nejaky specialni postavy jako napr. Cicero. Proto i kdyz je tam napsanych 70 lidi tak to opravdu zni, jako by to dabovalo 6.

Jinak doufam ze se u toho F4 polepsi, ale moc tomu neverim, prave s tim jak je dabovana hlavni postava a jeste za dve pohlavi, tak to nebude zadna slava. Obcas si rikam, ze bych uvital kdyby to byl samy text jako napr. v Morrowindu, ale to by dneska asi neproslo.
  • Kozy
    To víš že jo, nehodnotim hry který nehraju. Mad Maxe jsem hrál chvíli ale nevim jestli se k němu vrátim, nic moc. Batman to samý, zkoušel jsem všechny díly a skončil vždycky po pár hodinách. Tyhle hry se strašně rychle omrzí. Můžu ti říct- třeba zrovna MGSV nebo W3 když člověk nedělá moc vedlejších úkolů.
  • Jack1947
    Spíš např Arkham origins měl ubíjející zvyšující se počet protivníků, to samé AA kde navíc byly i tanky a na gamepadu to byl boleprst... Mordor to samé, zase skřeti přehnané atp... sterotyp a frustrace je pomalu v každé druhé hře... to už je holt taková doba, ještě že většina her má i více té zábavy...

Batman asi takhle 1 byla supr, 2 pro mne sice větší rozloha atp ale slabší a Origins zachránilo až DLC , Arkham měl to samé, i s tím špatným ale zato batmobil měl být už v minulých dílech to byla nejlepší změna. Největší oživení dokonce se dalo pěkně bez rušení projíždět ulicemi. Kooperace s Robinem mohlo být více a ostatní Coop taky mohl být začleněn. Více do hry ne jen do vedlejšáků prostě Batman doveden téměř k dokonalosti.
  • Me zas treba MGS naprosto nezajima, kdyby se tu o tom porad nepsalo, ani nevim ze ta hra nekdy ted vychazi. Ted nerikam ze je to spatne, to nevim, ale proste jsem nehral ani jeden predchozi dil a ze zaberu me to vubec nelaka.

Oproti tomu Mad Max bylo pekne prekvapeni. Moc jsem tomu ze zacatku neveril, ale ve finale se to povedlo.
  • Veskoslav
    Batman série má stereotyp? Mad Max má stereotyp? Hrál jsi ty hry vůbec? Prosím, řekni mi pak tedy, když takový Batman: Arkham Asylum má těžký stereotyp, tak pak která hra jej podle tebe nemá.
  • Veskoslav
    Sice mám na Steamu 6 hodin, ale to je jedno. Já ti nic dokazovat nemusím.

P.S: Když si nepamatuješ, co píšeš, piš si to do deníčku: "BG nebo PT jsou herně naprosto mimo. Gameplay je naprosto prachbídný." Jenom cituji, co jsi sám napsal. Ale vola ze sebe umíš udělat solidního, co?:) Mimochodem ty mi něco žvaň o naklikávání;)
  • Lži. První Baldury jsou průměrné po všech stránkách, dvojku jsem chválil, takže si nevymýšlej a doporučuji si ty hry zahrát. O Tormentu jsem se nikdy nebavil, jelikož je to dobrá hra a nedovolil bych si kritizovat.

Dark Souls jsi nikdy nedojel, co jsi si plácal o imaginárním xboxu na kolejích, jelikož někdo viděl tvůj Steam, kde jsi měl najeté kolem 1 hodiny...
  • Kozy
    Těžkej stereotyp.
  • Veskoslav
    O mě je známo? To jsi tvrdil ty a haha. Tedy dvě trolí paka. Ano DS jsem dojel pouze jednou a nikdy se k ní nevrátím, protože to není můj šálek kávy, nemám tam 50 000 hodin jako ty, nebudu nikdy tak skvělý a dokonalý v DS jako ty, fakt mě to mrzí. A stejně blbé? Série o Batmanovi je jedna z nejlepších, co kdy vyšla. Mordor byl příjemný výlet do Středozemě. I když co bych chtěl po člověku, co řekl, že Baldurs Gate a Planescape: Torment byly průměrné hry s mizerným příběhem. Myslím, že s tebou fakt nemá smysl ztrácet čas. Tvá zaslepenost a hloupost je také všeobecné známá. Mimochodem, když tvrdíš, že jsou DS hry +- stejné, není to rouhání proti tvé DS víře? Já jen, že většina komunity se shodla, že 3. díl byl mizérie oproti Dragon Soul a Dark Soul.
  • že je to pořád stejně blbé? Dark Souls je přitom +- pořád stejně dobré? Jo, to bude ono! Jinak nechápu, proč řešíš DS? Dyť je tu známo, že jsi nedošel z tutorialu! O té hře víš úplně stejné množství informací jako Del, čili nic.
  • Veskoslav
    Stejné dokola? Jo a DS série není pořád to stejné dokola a přesto ji zbožňuješ až na půdu. Jinak můžeš mi říct, co ty hry mají společného kromě soubojového systému? Moc by mě to zajímalo.
  • Veskoslav
    Já jsem zaplatil sběratelskou edici té hry, která je pouze pro Kicstarter kampaň. A pokud bych ji později prodával jako celek, měla by vyšší cenu než má teď. Nechápu, že se snažíš chytat za každé pitomé slovíčko;) Takže ano, je to předobjednávka, ale limitované edice hry. A ty mají později vždy vyšší cenu než předtím. Prosím, podívej se na net. Raději se jdi věnovat svoji milované Soul sérii. Vyšel nový článek o Zaklínači, tak tam rovnou můžeš napsat, jak je to casual hra a na DS nemá, jak máš v oblibě.
  • Batman, Shadow of Mordor, ted Max. Pořád to stejné dokola. Naprosto nechápu, jak někdo může šáhnout po tomhle a ne po MGSV, čili nejlegendárnější herní sérii, která si udržela kvalitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit