-
můžeš klikat, šílet, rozčilovat ale investovat znamená, že čekáš nějaký profit, výdělek. Tohle je jen před-objednávka hry, nic víc.
-
Víš Drasťo, taková sběratelská edice na Xbox se Z3, která obsahuje mimo jiné i kartičky Gwent je v ceně od 5000 nahoru. Přitom se oficiálně prodávala za 3499 Kč. Ale bylo jich málo a proto cena hodně rychle šla nahoru. Chápu, že to nemusíš chápat, ale spousta věcí a edicí her má později svou cenu. Jako první plně česká speciální edice Stalker. Nedávno se tato edice prodala na Aukru za 1899, její prodejní cena byla 999 Kč atd. Nesmíš kupovat speciální edice her, kde je mapa v PDF zdarma a k tomu "mise" ala vyseknuté DLC zdarma a pak se divit, že cena nešla nahoru.
-
Mad Max
Po pročítání recenzí od recenzentů jsem se fakt zděsil. Obzvlášť Polygon hru strhal. Pak jsem zjistil, že mám doma asi jinou kopii. Letos fakt vychází dost skvělých her, které se zvesela perou o přízeň hráčů. A Mad Max by rozhodně neměl chybět v hledáčku. Ta hra je prostě šíleně krutá, místy absurdní ale skvěle zábavná. WB se tentokrát vytáhlo, že autorům nemlelo do vývoje a hra je skvěle optimalizovaná a to včetně ovládání na klávesnici. A ty honičky, vzpomněl jsem si při nich na Borderlands či Rage. Tady je spíše problém ten, že pak stojíte uprostřed pouště, protože Vám došel benzín a nejbližší "pumpa" je těžce ozbojená. Ta hra navozuje přesně tu atmosféru jakou mají filmy. Nevím, co recenzent s Polygonu hrál, ale evidentně tuto hru ne. Navíc na G2A vyjde hra na 20 euro, což za takovou hru jako je Mad Max je více než skvělé. Ta hra je prostě skvělá postapokalyptická hra, plná výbuchů, řezničiny a krutého světa budoucnosti.
P.S: Kde jinde najít parník na kopci než tady:) Za sebe můžu vřele doporučit. Peněz a času určitě nebudete litovat. Tedy pokud už nesmažíte 5. díl MGS, to pak chápu, že máte jiný zájem. -
Hodne stesti s investici do sberatelskych edici.
-
Víš Maxíčku, sběratelské edice jsou většinou investicí. Ale moc ti gratuluji, že jsi se naučil používat wikipedii.
-
"investoval"
https://cs.wikipedia.org/wiki/Investice -
Jistě se již všichni tešíme na tvoji čtenářskou recenzi.
-
Bude recenze na Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence? Co prvního vyšla anglická verze, tak má slušně našlápnuto na nejlepší strategii posledních let.
-
Já si prvně dojedu Maxe. Teď jsem investoval do Trpaslíků na Kickstartru, takže pro tento měsíc mám padla. U MGS V počkám až cena sletí trochu dolů.
-
Mám v MGS V necelých 40 hodin a nejsem ani v půlce. 150 vedlejších misí, 50 hlavních + záleží, jestli plánuješ a jdeš stealthem, nebo to proběhneš "akčně", což taky ne všechny dovolí.
-
Tak jsi prostě ještě starší...
-
ja bych prosil recenzi na Planetary annihilations Titans
-
Já sice mám Maxe od 1.9 ale nejsem ani v půlce. Ta hra není prkotina na jedno odpoledne. MGS V taky má zabrat těch 20 hodin. A pokud se podíváš na net, tak na Mad Maxe moc recenzí není. Zase bych to nějak moc nehrotil.
-
Mad Maxe jsme dostali v den vydání, MGS V to samé. Tzn. jsme je neměli dříve, než všichni ostatní hráči. A obě dvě hry jsou rozsáhlé, takže to chvilku trvá.
-
Bolo ich vyse 70. V F4 ma byt nadabovana hlavna postava, cize v reale tam nemusi byt vyrazne viac dialogov ako v Skyrime.
-
Mám jen takový drobný dotaz na redakci. Kdy se dočkám recenzí na AAA hry? Např. Mad Max, MGS V apod.. Nějak to tu vázne, pánové a dámy :-(
-
Možná, že kdyby jsi řekl první NFS, tak bych tě bral vážně, ale takhle??? *8*
-
Dabing ve Falloutu 4 se prý roztáhl na 111 tisíc řádek textu, což je víc, než kolik má trojka a Skyrim dohromady.
...tak doufejme, že se v Bethesdě plácnou přes kapsu a najmou i pár dabérů navíc. Přijde mi, že Skyrim dabovalo zhruba šest lidí... -
Proste NFS uz neni pro nas starsi, je to pro decka, pochopte no : ) jako sme driv slintali nad nfs u, tak ted slintaj 13 lety nad timhle :)
-
Need for Speed - Five Ways To Play
EA vypustilo gameplay trailer - Five Ways To Play.
Vypadá to velice originálně *1* Drifitng bez zákonů fyziky, příběh bude dle tý hraný ukázky taky na úrovni a samozřejmě nezapomeňme na product placement a přehnaný lens flares ala J. J. Abrams.
Jsem opravdu zvědavej jak se to bude hrát, NFS vychází 3. listopadu.