Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je vončooooo díky moc *14*
  • redneck rampage?
  • Rada

Marně hledám jméno jedné hry z dětství. Dalo se tam proplouvat hajzlem a bowlingovou koulí sejmout nepřítele, střílet slepice atd. melo to atmosféru americkýho maloměsta. Jestli to někoho trkne, tak budu moc rád.
  • Jakub Červenka vytvořil sérii obrázků, jak by vypadala Praha postižená virem z Tom Clancy's Division. 

To souhlas. Kdyby to dělal kdokoli mimo ČR, tak je to pochopitelné, ale když fotky dělal jakýsi pan Jakub Červenka (s vysokou pravděpodobností Čech), tak je to vážně smutné s tím titulkem... Navíc Praha je tam ve skutečnosti možná jen na dvou obrázcích, což je ještě horší, takhle to prezentovat.
  • Jsou krásné.
    A k lokaci - my bychom taky nepoznali, jestli je mrakodrap z Bostonu nebo Atlanty.
  • chlapečku? To jako vážně? Takhle diskutují děcka a s tím klikáním? Nech se léčit!
  • kennyB
    V Afghánistánu žádný lesnatý oblasti nečekej...
  • já teda nejsem nějak zatíženej na grafiku a proti mgs nic nemám ale to na těch screenech je jako nová hra ??? vždyt jě to hnusny hnědy hov...
  • Lukyz
    No, ohledně AA to není tak úplně jednoznačné, protože MGSV má pouze FXAA a žádné AA vynucené přes ovladače nefunguje. Jedinou možností je využít downsampling, ale ten taky nezachrání všechno navíc je to opravdu brutální žrout výkonu.

Screeny, vše na max - 1920x1080, 2715x1527, 3840x2160 hlavně je to poznat na billboardu a elektrickém vedení.

PTT není graficky nejlepší hrou, ale vzhledem k tomu jaký nabízí gameplay a poměr nároky / visuál, tak jí to málokdo bude vyčítat *4*
  • PC verze ma vyple AA ? *1* To me dostalo *1* Tak si ho ku*va zapni!
  • Veskoslav
    Chlapečku, já jsem ho hrál. Ty jsi evidentně nehrál žádnou z těch her, o kterých se tady bavíme. Mimochodem, gratuluji:) O půl druhé ráno máš docela dost čtenářů, co s tebou souhlasí. I když ono jich je vždycky nejvíc souhlasných okolo 2-3 ráno. Jak zvláštní. A jenom s tebou souhlasí;)
  • prachbídné jsou jen tvoje lži a fabulace. Mě by zajímalo, jestli jsi ten Torment hrál, že se bavíš o gameplay, jelikož gameplay je tam opravdu dosti potlačen a gameplay se převážně skládá ze čtení textu a voleb. U této hry to zase není takový problém, jelikož se to čte dobře, ale bavit se o nějakém zázračném gameplayi opravdu nelze.

Těch 6 hodin jsi možná nahrál v DS, ale to je vše, co jsi v té hře strávil.
  • MGS a Max

https://www.youtube.com/watch?v=-ETTOK6FrxE

Rozdíly mezi PS4 a PC v MGS V jsou opravdu malé, jelikož rozdíly v Ground Zeroes byly docela velké, docela mě to překvapilo, PC verze má dokonce vyplé AA.

https://www.youtube.com/watch?v=_yu1B7NYUP0

I Rozdíly v Maxovi jsou minimální.
  • Si ty svy sr**ky klikej jak chces, kazdej o tom vi.
  • Jakub Červenka vytvořil sérii obrázků, jak by vypadala Praha postižená virem z Tom Clancy's Division. 

Jo jo Praha.. Hlavně, že na druhém obrázku je kostel sv. Bartoloměje v Plzni!!! *16*
  • Jack1947
    An error occurred during validation.
    This video does not exist.
    Sorry about that.

Jsem byl zvědavej na to , protože to jméo (Jewtuber tuším li správně?) nic neříká a ono to asi porušovalo nějaké.. nepsané pravidlo.Tak nic, no třeba příště.
  • Na to je mnohem praktictejsi boom stick ale tech bohuzel moc nebyva :(
  • Veskoslav
    Jo to vím, jenom ta dýka mě zajímala, jestli se dá použít i jinak než na dorážení. Ale nejlepší je stejně vzít kanystr a hodit to mezi ně:-D
  • Jenom na dorazeni. Na boj se daj pouzit jenom takovy ty palice a podobny nesmysly co s sebou tahaj obcas nepratele ale skoro hned se rozpadne a nemuzes to tahat s sebou takze stejne bojujes vetsinou pestma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit