Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmoví producenti Lionsgate připravují společně s Take-Two filmovou verzi Borderlands.

Jasně... stejně jako ten Bioshock, Mass Effect a každá 2. hra, co měla nějaký úspěch. Jako vždy se nestane nic a vyšumí to.
  • Jack1947
    Copa, máme nerva *14* ?
  • Ty vle radši už nepiš!
  • Jack1947
    Nebo feták, ale tak nekaž mu tu radost no boože. Někdo rád Skyrim jiný zas Witcher atpp a někdo rád oboje a někdo nemá rád vůbec nic. *7* *3* Svoboda názoru ti nic neříká?
  • Notch je forever alone...

http://www.businessinsider.co.id/minecraft-founder-feels-isolated-unhappy-2015-8/#.VeRP5fmqoSV

When we sold the company, the biggest effort went into making sure the employees got taken care of, and they all hate me now.
    — Markus Persson (@notch) August 29, 2015

Found a great girl, but she’s afraid of me and my life style and went with a normal person instead.

I would Musk and try to save the world, but that just exposes me to the same type of assholes that made me sell minecraft again.
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided – Augment your Pre-Order

Square Enix vypustil nové video, kde představují akci "Augment your Pre-Order" což je vlastně předobjednávka hry, ke které si vyberete bonusy, které se vám nejvíce líbí.
    Stránka je zatím nefunkční, ale nepředpokládám, že akci půjde využit v ČR.
    Navíc oznámili jen pár možností jako extra skiny, různé typy artbooků a vedlejší misi s tím, že velké věci teprve přijdou a pokud se počet předobjednávek dostane na číslo X, dostanou zák. další nášup věcí.

Já si o tom myslím své, takže to opět ponechám bez komentáře...
  • Keyz
    To muselo být rychle pryč.

Navíc tohle je lepší jak to kupovat někde od překupníků kde jde skoro 0 tomu kdo tu hru vymyslel.
    Takto firma dodá kódy pro Nvdii a Nvdii jím zaplatí nebo prostě něco z toho mají. Co si dohodnout.

A ty jen kupuješ ty kódy a od někoho kdo je nechce. ten na tom vydělá a ty hodně ušetříš.
  • škoda
  • Jak pise LV, podle toho prvniho testu co se objevil ma AMD lepsi podoru dx 12 nez nvidia. Ale je to zatim takove hadani a proste je potreba pockat na nejakou hotovou hru nebo nejlepe nekolik aby se dalo neco presne urcit. Kazdopadne AMD by si melo vykonove dost polepsit.
  • A FX ma lepsi archytekturu nez i7. Sice ma mensi vykon a hry na nem jedou uplne na nic, ale hreje me u srce ta jeho archytekruta. Muzu pak spamovat na netu ze moje hracka je lepsi. *4*
  • LV462
    AMD má teď asi lepší architekturu karet. V DX12 je kladen velký důraz na asynchroní zpracování dat a v tom má technologie použitá v AMD kartách oproti Nvidii navrch. První testy naznačují, že AMD si pod DX12 výrazně polepší. Počkám na nového Deus Ex na konci roku a podle toho se rozhodnu. Je dost možné, že Nvidii vyměním za AMD. To je život.
  • Ty jsi troll?
  • Tak ale máš krabičku, která Ti zabírá místo - nekup to :)
  • Jo, z těch Nvidií to tady v čechách prodával borec za 200 *1*
  • Ano přesně tak to vypadá (viz i ta videa v tom návodu), jen ty moje fotky a videa jsem dělal už narychlo a jsou oboje komprimované..., ve skutečnosti to je úžasný. Navíc na ultrawide monitoru 2560x1080. Jinak to zdaleka není vše. Probleskující paprsky mezi větvemi až to člověka skoro oslepí jak ve skutečnosti. Noci věrohodné, že i v lese je strach. Já bych z toho zázrak skoro dělal. *4*
  • Jack1947
    Ty vle to se jim ani nevyplatí krabicové verze, vyjma sběratelek. *12*
  • Jack1947
    Nemyslíš doufám ty karty (970/980/Titan) které mají podporu DX12 ale takovou tu podporu ve Win10 nelze úplně čekat i když se mluvilo hodně o tom že by tam eventuálně měli podporu i novější DX11,2 karty... ted to chce ještě vidět hry a ano to fakt nemá cenu kupovat kartu... chceto počkat do konce roku nebo tak nějak. Než budou nové DX12,1 karty atp... tedy podpora tam bude že ale ted ještě jak pojedou... ty podporované karty. *3*
  • Keyz
    Jo, četl jsem to *15*
    Dokonce údajně napsali blbě obal hry v němčině.
    http://i.imgur.com/0nPLjLV.jpg

Jinak je možné anebo bylo možné (je to již hodně vykoupeno) koupit nvdia kódy kolem 40 USD *3*. Což je super. Navíc steam a ty jeho ceny v eurech....
  • jakubc
    Fakticky má AMD i Nvidia už DX12 karty teď, AMD sice v nějaké lehce osekané verzi, ale výkonově to asi nebude hrát roli. Nvidia má plnou podporu, pokud vím. (feature level 12 vs 12.1)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit