Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Stará bába není cenzor ovšem že může banovat... *7* Ted vlastně cenzor je někdo jiný no...
  • To máš jednoduchý. Games.cz rezignovali na to, mít nějakou slušnou úroveň diskusí. Spočítali si, že když to tu budou moct dále spamovat anonymové, tak počty zobrazení budou dvojnásobné, než kdyby diskusi omezili jen pro registrované. Pak ti občas cenzor smaže naprosto validní příspěvek a zjistíš, že tady už fakt nemá smysl se snažit, přestoupíš na temnou stranu a jdeš taky trollovat.
  • bleskař není cenzor, to jen tak pro info...
  • Chim
    *1* *1* *1* Když si to tady tak čtu, napadá mě jediná věta...

Esterko, proč jsou lidi tak zlí?
  • predpokladam, ze na 90% je to slavny LV426, ktory, ktory zistil, ze cenzor isiel na dovolenku. takze sa snazi zas a znova rozprudit skvelu diskusiu na temu najlepsie komponenty a podobne
    ale k veci, anglican, daj tam Intel Core i5-6600K, a Fury Nano, a budes mat vystarane
    Gsync neber, pred tyzdnom vysla sprava, ze adaptive sync(freesync) podporuje aj Intel
    takze gsync je zombie technologia
  • Jack1947
    50 klacků ? a počítám že si komp nikdy předtím neměl hehe. (nebo aspon nestavěl sám). *1*
  • Zdar, napiš na michalfek@seznam.cz a něco vymyslíme.
  • hmm, takže si cele leto nekde makal abys mohl celou zimu sedet zavrenej a zhrbenej pred kompem?
    Není ti líto života? *8*
  • Lukyz
    Neboj, naprosto s tebou souhlasím *4*
  • Vím co je PayPal *3* ale to nemění nic na tom, že zminovaná stránka nevypadá moc důvěryhodně *3* tzn. nebudu tam platit ani s paybuhvíčím a to i přes to, že mně chrání...
  • Téměř celé léto jsem makal v Londýně a teď bych se rád řádně odměnil na přicházející chladnější dny. Mohli by mi zdejší zkušenější diskutéři poradit jaká je momentálně nejnáročnější hra a jaký stroj potřebuji, abych ji rozjel aspoň na 60fps? Od toho se chci odpíchnout. Rád bych kombinaci nVidia + Intel a pokud možno rád bych co nejvíce komponent od firmy MSI. Cenový strop vč. monitoru s technologií Gsync (prosím nějaký 27 palců a rozlišení 1440p) je 1300 liber, zhruba 50tis kč. Snad jsem na nic nezapomněl. Předem děkuji za relevantní odpověďi.
  • Je to kuli tomu ze na paypalu krom plateb muzes i videlavat a kdyz se videla nad nakou castku tak se resej dane.
  • Lukyz
    Málem jsem zapomněl, jak tady dokážou být někteří lidi jedovatý. Hezkou dovolenou *4*
  • kennyB
    Užij si ji a načerpej novou sílu *3*
  • Nevěřím tomu, že PayPal potřebuje k ověření transakce tolik osobních údajů. Když nakupuju na Humble Bundle, tak po mě nechce nic a tohle je obdobný případ. Navíc nevím, co s těmi údaji udělá tenhle obchodník. Odkaz "Privacy", který mi to patrně má vysvětlit, totiž pro jistotu nefunguje. Celé to na mě působí dojmem, že svoje osobní údaje mám prodat za bazarovou hru a ještě u toho hýkat nadšením, jakej jsem udělal báječnej kšeft. Možná je to jen právnická paranoia a přijdu o dobrou nabídku, ale intuitivně mi to smrdí a dávám od toho ruce pryč. Samozřejmě, ať si to každej zváží podle svýho gusta, do toho mi nic není.
  • Prohlásit, že s tímhle serverem končíš a potom sem pořád dolejzat jako ta největší vtěrka je docela smutný, nemyslíš? *4*
  • Jack1947
    Kdo to tady bude řídit, když budeš pryč? jk"

Tak si to tam někde užíj, vrat se... s čistou hlavou atp... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit