Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass, zase špatnej pohled... Skyrim vyšel v roce 2011 a ve vývoji mohl být 5 let. Takže posmívat se 10 let starému enginu a výsledku z něj je hloupý... Takže s módy (mnohdy ty fičurky ani v době vydání Skyrimu nebyli) po 10 letech prostě ta hra vypadá takto... Myslím, že ikdyž to člověk nebude hrát, tak rozumný člověk smekne a ocení práci moderů (ale i mnohdy programátorů). Dalo by se říci, že to byli vývojáři a hra dostala další 4 roky vývoje - a tohle je výsledek... Je to možné mít vytuněný jako žádnou jinou hru, a je na člověku kolik si dá módů. 100 módů tam má člověk za pár hodin. Nehledě na to, že už to přidávání módů je svým způsobem hra a zábava... Tak je to na každém, každý ať si hraje co chce to je jasný *1* .
  • Vy jste konzoloidi co zavidi ze nemuzou modovat a jede jim to na 20 fps, ze musite tim brekotem zaplevelit vsechny diskuze? Fanda skyrimu fakt nejsem a hra mi je ukradena ale ten vas brekot je jeste vic trapny nez bethesda s ea dohromady.
  • Lukass
    V pohode uz chapu, v tom pripade se jenom potvrzuje jaka ta hra v dobe vydani byla brak *1*
  • Stále to nechápeš. Tys měl 20 módů? Ale jen na kvalitní počasí jako je nahoře v ukázce je na 60 módů!!! A některé jsou jen pár týdnů/měsíců staré! A ne 20 na všechno... To se nedivím že se ti to moc nezlepšilo... Takže zlepšit ještě dungeony, postavu, přidání zvířat a tuny jiných věcí je na dalších 100 módů. Celkem klidně na 150-300 módů. A ne 20... *1*
  • má tel Stealth Inc 2 multiplayer? že na steamu píšou že je to jenom single?
  • Veskoslav
    Člověk, co nemá chráněné platby přes net je větší retard....A v dnešní době PayPal například? *7*
  • od čeho je asi PAYPAL?
  • lol clovek kterej tam napise udaje o kreditni karte musi bejt fakt retarder *12*
  • mrpekus

Hitman: Absolution za 1 dolar

Pokud darujete alespoň 1 dolar na boj proti rakovině, tak dostanete kopii hry na Steam. Já jsem již daroval a vše proběhlo v pořádku. :) http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=509
  • Lukass
    Mody na pocasi, na nocni oblohu, mody na hratelnost, upravu rozhrani atd. Ty nejlespi co tenkrat byli na Nexusu, a stejne me ta hra nechytla. Popularita Skyrimu me je fatk zahadou.
  • Záleží jaké módy, nejde o počet... Je mód na 1 sekyru, nebo na celé počasí... Já mám instalačku od nějakého fandy kterou vyrobil s 200 módy zabudovanými. Zkoušel jsem ji, a zdaleka to není tak jako nahoře ukazuji. Zdaleka ne... Myslím, že v tomto kabátě by to mohlo zas chytnout. Člověk se bude dívat na ty inovátorské věci, lovit zvěř, porcovat, stanovat, atd. *4*
  • Překvapivě dobrý. U většiny grafických modů pro Skyrim mám dojem, že původní hru totálně mrví a zbavují atmosféry, ale tohle poměrně nevtíravý, i když citelný vylepšení.
  • Star Citizen

CIG vydalo slúbený social modul pre backerov s ArcCorp lokáciou
    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14927-Welcome-To-ArcCorp-Star-Citizen-12-Released

Zároveň nás navnadilo na novú lokáciu Nyx
    https://www.youtube.com/watch?v=nwBgu2ggFN4
  • Ja sem mel ve Skyrimu tak 20 modu a nepomhlo to, nechapu opularitu hry, za me je to fakt spatna hra. Tolik blbosti a veci bez logiky nemuzu prehlidnout. Zaklinac opet proti tomuto vytvoru pusobi jako hra z jine dimenze. Ve Skyrimu me nebavilo nic, pribeh,svet, dialogy vsechno nuda.
  • Za 1. Jak pro koho, úspěšnost po světě mluví za vše.
    Za 2. Těmito módy hra získá úplně jinou hráčskou dimenzi a nechutně kvalitní přidanou hodnotu...
    Za 3. Vzniklo i mraky hráčských DLC a nových úkolů.
    Za 4. A POCHOPITELNĚ i nové vše na co si jen pomyslíš (vylepšené zbraně, brnění, oblečení, zvířata, NPC, monstra, hrady, úkryty, oblasti atd.)
    Za 5. vylepšená hráčská rozhraní - TEDY i hratelnost, jako např. přidané hlídání nutričních hodnot, více animací (jako např. čtení knih, tanec, ohřívání u ohně, točení šípů při slow-motion, atd.), možnost kácet stromy a stavět poté cokoliv, camping, atd.
    Za 6. Možnost více rozkecat své společníky, možnost jim koupit domy kde budou bydlet, možnost většího přehledného skladu na věci, možnost rychleji sesedat z koně, možnost nového systému bankovnictví (složitější než jen jedny zlatky)
    Za 7. Tuny nastavení hráčské postavy, A TO už je pořádná kvalita tváří... Vznikl už třeba mód že budeš hrát za Ciri, Yennefer či Triss http://static-2.nexusmods.com/15/mods/110/images/69007-2-1440437707.jpg
    A mohl bych pokračovat........... *3*
  • Too long to read... Kde máš D?
  • ale porad je to špatna hra...
  • Skyrim po 4 letech módů - NEUVĚŘITELNÉ!!! Witcher 3 hadr...

Tak na toto se podívejte! Kam až dospěl tuning Skyrimu po 4 letech... Abyste dosáhli ve svém Skyrimu kvalitu tohoto videa, tak ani není třeba moc módů (cca 40-50), ale hlavní je dodržet POSTUP, a stejné VERZE módů, jaké píše autor... Jeho mód + postup má na Nexusu 16 mil. zhlédnutí a 36 tis. příspěvků, a to JEN za půl roku... Já to tedy zkusím podle jeho návodu udělat. GTX 970 + 8 GB RAM (mám 16) by mělo stačit na full verzi jak píše. Protože někde jsem se dočetl, že engine Skyrimu má omezené možnosti, a třeba 4K textury se nedoporučují (2K ano). Každopádně se podívejte konečně na výsledek...
    https://www.youtube.com/watch?v=f6wbwAI1hQE
    https://www.youtube.com/watch?v=Ea3iYlwpYd4
    Edit: Koukal jsem na příslušné video a JEN tato příroda je na 60 módů celkem! Pokud se chce zlepšit více věcí (postava, zvířata, dungeony, potraviny, nádobí atd., tak si člověk musí nahrát další módy). Takže celkem bych to viděl třeba i na 200 módů. Sám jsem hrál Skyrim s 200 módy (nějaký fans udělal instalačku) a žádný problém a "drží" to v klidu...
  • Jack1947
    To není šílerný max jen max ( registrovaný jako triska také... má rád zřejmně šíleného maxe... viz ten obrázek...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit