Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Rememoried. :) Nebo jak se to píše..
  • SP neni spatnej ale jestli jsi to uz hral tak jenom kvuli MP bych si ho rozhodne nekupoval.
  • Lukass
    Just Cause 3, a na vanoce si koupim GTA 5 :-)
  • Vojta_Ilavsky
    No, já bych si dal Dawn of War 3. Kvalitní a brutální.
  • kennyB
    Hitman, Uncharted (doufejme že bez odkladu) a snad i Gran Turismo...
  • na burčák
  • ucho
    že nebude takový vedro
  • akorát když v SW vybuchne planeta, tak je to jako prdnutí do větru - smrt Bambiho mámy je proti tomu vrchol brutality
  • Ani nevim... mozna Mad Max? Ale bojim se ze to bude trochu repetetivni...
  • Lukyz
    Jednoznačně Fallout 4 a XCOM2 *4*
  • Nový teaser na Star Wars: Síla se probouzí jste už viděli?

Jasně no, ale z hlediska praktičnosti je to nepoužitelná zbraň, kterou by šermíř omezoval jen sám sebe. Kouzlo souboje světelného meče je v tom, že neřeší, kde je ostří. Tady si v podstatě musí dávat pořád pozor, aby se sám nepodřezal, když si ho dá blíž k tělu pod špatným úhlem. Nikdo nenutil filmaře ho tam dávat. Už vidím tu scénu, jak mu budou při souboji postupně odsekávat ty postranní blbince. Reálně by mu po pár vteřnách souboje rozsekl protivník meč ve spojnici paprsků a zmrzačil mu ruku...
  • SwordCoast Legends a po novém roce Mirrors Edge.
  • Nový teaser na Star Wars: Síla se probouzí jste už viděli?

Heh.. tak nějak nechápu logiku tvého příspěvku. Ty odkazy jsou na články lidí, kteří si myslí něco podobného co já a podobu meče mění do absurdna. Až budeš příště chtít napsat, že něco "víš", možná bys to měl dělat jen v případech, kdy tomu tak opravdu bude.
  • "Jsem ydiot a proto me musi chranit tim, ze mi vsechno zakazou". Tleskam blbecku.
  • jakubc
    Hitman. Kdyby se počítalo i září, tak MGS
  • Zalezi jaka pohadka... klasicky pohadky k nasili daleko moc nemaj.
  • otázka: Na co se nejvíce těšíte tento podzim/zima?
  • taková Sci Fi pohádka
  • To je sice pravda ale v jake pohadce uvidis vybouchnout planetu? Vetsina pohadek se nasili spis vyhyba. Tim nechci rict ze je SW nejak brutalni ale do klasickych pobadek to ma furt daleko.
  • alladjex
    Mordheim - Na tohle jsem se těšil dost. ;] Neměl jsem od hry žádná očekávání, snad jen ta, že se budu moct ponořit do skvělého warbandového světa Mordheim. A mě to hra zatím plně servíruje. Podle mě od prvních trailerů hra prezentovala spíše FPS / 3DPS pohled, takže já žádnou izometrii nečekal. Mě osobně to jak je to udělané vtahuje do hry hodně. (Nevyvracím tvůj pohled, jen dávám svůj).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit