Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych se nerad Lukyze dotknul navic vsichni vime ze bleskar obcas ma svoje dny ale je velikej rozdil sem parkrat za tyden dat nejakou novinku a sypat to tam celej tejden kazdej den.
  • tak preji načerpani novych sil
  • Dworkin asi nebude z nejchytrejších, ale dobre si mu to vysvetlil
  • Veskoslav
    PayPal to vyžaduje z toho důvodu, že jakmile by bylo zboží vadné či nepřišlo, tak ti on vrací peníze. Proto chce kompletní adresu atd. Takto mi zaplatil GoPro kameru, která nepřišla. Navíc nechci nějak kazit náladu, ale adresa je prkotina a mobilní číslo také není problém. Horší by bylo číslo OP či rodné číslo. Navíc pro tyto případy mám "služební" číslo. A jelikož GoG i Steam mají tyto informace už pár let a pořád nic, tak se moc nebojím. Obzvlášť když PayPal je v současnosti nejvíce zabezpečený systém platby přes kartu. Protože nejprve pošleš peníze PayPal a ten je posílá až obchodník odesílá zboží. U klasické platby kartou to jde přímo obchodníkovi. Ber to jako fakturu.
  • Veskoslav
    Když netušíš, co je PayPal, tak prosím tě, zdrž se komentářů. Nebudeš za hlupáka.
  • Asi protože myslel TL;DR - too long, didn't read
  • PreidaQ
    Nemusíš se ani vracet, Lukyz to tady v diskuzi přece zvládne i bez tebe.
  • braveman
    Čeká mne teď pěkných pár dní dovolená bez aktivního připojení k netu, na bleskovky tak pravděpodobně nezbyde prostor.
    Kluci z redakce však jistě ty nejpodstatnější zprávy zachytí a zaznamenaji.

Mějte se.
  • Pry uspesnost mluvi za sve. Nejdriv rikas "jak pro koho" a pak se snazis udusit myslenkou, ze ve svete to melo uspech, pak to tedy musi byt tak prijato. *7*
    oh well. Typickej post obsesivniho cloveka (bez urazky)
  • Přečetl jsem to znovu... stále nechápu... klaním se a odcházím.
  • Ten kdo je u banky která standardně neposkytuje chráněné platby přes net, je eště větší retarder (fakt nevím proč vocas jako ty může napsat retardér (zkráceně) a já ne)*16*.... *3*
    A s paypalem jdi do hajzlu. Pokud stránka nevypadá bezpečně, nebudu tam platit ani Paybuhvíčím. *16*
  • ucho
    no možná by ti mohlo stačit přečíst znovu to, co už jsem psal. když nepochopíš to, tak bys nepochopil ani to, kdybych to napsal znovu jinak...
  • Osviceny
    Jako by jsi ty retardos nebyl....
  • nepovidej *8* a jak zaplatíš ? kouzelným slovíčkem ? Pokud vím, tak při platbě kartou vždy musíš něco vyplnit...
  • Myslím, že jsi na to kápnul. *4*
  • PreidaQ
    Inu, poskytneš údaje, aby tě Hitman mohl navštívit osobně.
  • Klidně bych i přispěl, ale proč to při platbě přes PayPal chce i moje jméno, příjmení, úplnou adresu domů a ještě telefonní číslo? To jim teda nedám ani omylem.

EDIT: Navíc, jak tak nad tím přemýšlím, tak zrovna Hitmana spojovat s péčí o lidské zdraví... mno, trochu černý humor. *4*
  • ucho
    no nevím, spíš postrádají inteligenci lidé, kteří neumí kartu na internetu používat bezpečně. pak si s nějakým vyplňováním informací o kartě kamkoli člověk nemusí dělat starosti, protože riziko ztráty peněz je minimální. takže mně je třeba jedno, když se někdo dostane k údajům o mé kartě. v pohodě s ní platím a nikdo mi účet nevybílí...
  • Legends of Eisenwald

Tuhle hru mužu doporučit. Jednoduche ale zabavne a funkční souboje, hezka grafika a skvelej pribeh a questy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit