Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud mas rad bečkove detektivky mužes zkusit fahrenheit, nebo takovou tu detektivku z PS3.
  • kennyB
    Zkus klasiky typu Broken Sword (1 a 2 díl jednoznačně nejlepší), Posel Smrti...
  • The Secret World!!!
  • Pethulla
    docela těžké zadání- napadá mě: "Still Life" (jednička, dvojka je hrozná), "Runaway" trilogie, nebo "In Cold Blood" (taková jamesbondovská hra). A ještě bych dodal "Moment of Silence"- sice se to odehrává lehce v budoucnosti, ale jinak je to spíš thriller než sci-fi
  • obávám se, že ne... i Life is Strange není úplně bez fantastiky...

napadá mě jedině Polda :D
  • Doporučte jednoduchou adventuru ze soudobého prostředí a bez fantasy/scifi motivů. Žádný pixel art. Něco jako je Life is Strange... i hratelně podobné jako LiS/Telltaleovky. Je něco takového?
  • Lukyz

Nvidia rozdává klíče do bety Rainbow Six®: Siege

Uzavřená beta začíná až 24. září, ale klíče se rozdávají už
  • Tilwaen
    Nesmutni, budeš mít aspoň peníze na to, aby sis to koupil *1*
  • Děkuji Drakene za info, hned mám lepší náladu!
  • A přemýšlel jsi o tom, udělat to formou webové aplikace?

Hlavní výhoda je, že takové aplikace jsou ultiplatformní (na Android/WP/iOS může to být distribuováno jako klasická aplikace a ostatní zařízení mají šanci v prohlížeči).

Jen nevím o žádném lehce dostupném enginu, ale zase by neměl být velkej problém napsat si vlastní (zobrazení je dané HTML+CSS), Javascript by obstarával základní logiku - pokud teda nechceš jít cestou gamebooku, kde by se dal klidně využít nějaký generátor statického webu a obešel by ses úplně bez Javascriptu.
  • sw:tor
  • co je TOR?
  • S novou funkcionalitou od firmy Nvidia nazvanou "GameStream co-op" lze přes internet sdílet záběry z hraní, přenechat ovládání nebo si s danou osobou zahrát v kooperaci.

Takže na tom začali pracovat minulý týden *1*
  • No vidis to, na wildstar jsem uplne zapomel, zkousel jsem to kdysi kdyz to vyslo, ale nemel jsem dost casu na pravidelne hrani, ale na to f2p se chystam. Jestli to nejak drasticky nezmenili, tak ma prave dost dobre PVE, je to tezke a celkem zabavne a ma to o dost zabavnejsi combat nez treba wow.

Jinak ten TOR je strasne otravny kdyz to hrajes jako f2p, ale placene to tak spatne neni. Jestli te u toho zajima jen pribeh, tak je nejlepsi si to na par mesicu predplatit, projet ty classy a zase odinstalovat. Ale samotny endgame je celkem nic moc.
  • vypadá to super i graficky a ten o dost lépe než ten velice líný port na remaster jedničky....
  • Tilwaen
    Všude se dá dostat víc než jedním způsobem. Hledej.
  • Dobře ti tak :)
  • Lukyz

Resident Evil 0 HD REMASTER E3 Demo

12min gameplay z připravovaného HD remaku Resident Evil 0.
  • Draken69CZ
    Po dlouhý době musím v sobotu do práce a prošvihnu tohle *10*
  • Bro

Sice se mi nepodařilo uzmout co jsem chtěl i tak díky ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit