Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    teda že tu sedíš celé dny sis mohl ten 60tisící příspěvek vychytat njn zas budeš muset čekat, smutné *13*
  • Jack1947

60000! Překonáno

Not much to say...
  • Na GOGu je dokonce za 14,49€ i s přiloženým soundtrackem.
  • ROCKSTAŘI! update 7 GB? a když to stáhnu tak mi hra vyhodí error?
  • Lukyz

Halo 5: Guardians neodhalí tvář Master Chiefa

Prohlásil výtvarný ředitel Tim Longo na konferenci Microsoftu X15.

Zároveň ve spolupráci s Musterbrand vydávají speciální Halo kolekci oblečení.

Hra samotná vychází 27.10,2015 exkluzivně pro Xbox One.
  • kennyB
    Jestli to bude jako v minulejch dílech, zbude i čas na rauchpauzu.
  • Tak dražší zdroj, elektřina, hluk, topeníčko, těch nevýhod tam pár je, zase nebuďme slepí. Ne nadarmo v segmentu notebooků AMD už jen paběrkuje.
    Už se stalo v minulosti, jak v CPU segmentu, tak v GPU segmentu, že AMD bylo na koni a Nvidia dotahovala. Může se to opět zopakovat.
  • Lukyz

Dnes vyšlo třetí pokračování plošinovky ze série Trine!

Trine 3: The Artifacts of Power dnes na Steamu vylezlo ze statusu EarlyAccess do plné verze a do 27.8. je k mání s 10% slevou -> 19,79€ *4*
  • Chim
    Zapracovat na pravopisu.
  • nekromant33
    U konzolí ale nemáš na výběr. U notebooků zase musíš zohledňovat i další komponenty. Jedině u desktopů můžeš udělat statistiku nákupu samostatných karet.
  • Tak ten graf samotný je jasný marketing Nvidie, stačí se podívat doleva na osu Y, nezačíná na 0% a nekončí na 100%, ale na 15% resp. 85%. Opticky to potom vypadá, že AMD nemá téměř nic. To je klasický trik marketingových oddělení.
    Ale bohužel on i ten graf na Steamu je dost alarmující. Za půl roku AMD ztratilo téměř 4% podílu.
  • blbost, amd nic nepomoze, napr zober si teraz, vydali r9 380, co je priemerne 10perc v fullhd a 20perc v 2xhd rychlejsia karta ako gtx 960, a ludia kupuju "geforce" ako teple rozky(tj mainstream, najvacsie objemy predaja) rozdiel v tych kartach je v tom, ze na gtx potrebujes 400W zdroj a na r9 380 450W
    taki typci ako LV, co postol ten link robia amd zle meno, pluju siru na forach, a aj v okoli
    ludia co sa nevyznaju, pytaju si rady od nich a to robi predaje
    taki nvidioti su vsade na svete, ci uz guru3D diskusie, alebo toms hw, wccftech atd.
    to je cisty fanatizmus
  • v tych dokonalejsich ovladacoch ako ma konkurencia? chyba? neverim *4*
  • LV, ty si fakt cvok, pouzivaj vlastne nicky prosim
  • Jasně, jen jsem chtěl ukázat jak jde snadno ovlivnit vyznění grafu. Navíc když se podíváš na nezávislý průzkum najednou Nvidia nemá okolo 80% ale pod 60%. Pochybuji, že si někdo koupí grafiku a pak si ji nechá položenou na stole.
  • Tak desktopové grafiky je nejspíš to, co tu všechny zajímá, nemyslíš? Vzhledem k tomu, že jsme na herním serveru.
  • Tak to je dost předčasný podle jednoho benchmarku hodnotit. Navíc dle nVidie jde jen o chybu v ovladačích.
  • Pro použití superhacku zmáčkní ALT-F4, to tě posune dál.
  • alladjex
    Mě to přijde super. Do diskuzí chodím sice nepravidelně, ale právě proto, že občas se tu objevují nové věci, které neznám a nenarazil jsem na ně. Já s tím rozhodně problém nemám. Prostě takové Bleskovky v bleskovkách ;]
  • deus ex human revolutions

zdravím ztáhnul jsem si tu hru deus ex human revolutions ale nemužu se dostat dal jsem u sarivový tovarny vydej a přijem ale nemuzu to hecknout co mam delat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit