Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na konci tydne konecne new game plus pro wiedzminka. Xboxari by ho meli mit pry uz dnes.
  • Lukyz
    Kriste, jen jsem si přečetl nadpisy těch článků a nevím kdo může vyplodit takový balasty.
    Navíc mi pořád nejde do hlavy, jakou má JD dohodu s EG, že mu to už dávno nezavřeli. *7*
  • že jsem nic podobného graficky neviděl ani od ostatních firem a ty se bavíš o moderské obci. Tak dej příklad, rád si něco zahraju v takovém kabátce
  • MARTASLJ19

Vývoj The Order 1886 započal již v roce 2011 a pracovalo na něm 45 až 140 vývojářů.

Dosť dlho robili tento nehrateľný interaktívny film. Meh to by mali náky skúsensí moderi hotové za rok.
  • #he
  • Tilwaen
    #máknoutsi
  • Inquisitor
    To bude ten Level co tak erudovaně zrecenzoval na benzínce :D
  • ringmancz

budovatel pobavil

zase jsem zabrousil na české herní ČTK, abych se pobavil a nahoře v poutáku visí článek o tom, že nevyjde Level. visí tam už od konce července #leháro

a nejvtipnější je, že psal i tom, že "náš partnerský obchod Alza.cz dává aktuální číslo herního časopisu Level zcela zdarma"
  • Jojo diky, nenapadlo me, ze musim u jednoho nastavit pest a zbran se automaticky hodi do skladu *2*
  • nekromant33
    1) klikni do Wastelandu (někam před vrata Vaultu) měl bys tam mít tabulku ve který uvidíš co celou dobu dělal a vpravo dole tuším Recall. Bude se ti vracet polovinu doby, jakou byl venku. Jestli už je tam dlouho, mohl umřít, ale dá se oživit za zátky.

2) kliknout na obyvetele a kliknout na tu zbroj nebo zbraň, vybereš z těch co máš na skladu
  • Lukyz
    Jak na Handyho nevím, prachy do toho neházím *1*
    Ale equip měníš kliknutím na dwellera a pod jeho portrétem vidíš aktuální armor nebo zbraň a klepnutím na ně je změníš.
  • třeba to byl šum z kamery a sluchátek
  • Fallout Shelter

Hraje nekdo? Potrebuji pomoct s 2 vecma -
    1) Poslal jsem na pruzkum robota Mr.Handy, ale nevim jak ho zavolat zpet, protoze v prehledu obyvatel neni
    2) Nevim jak zmenit zbran/outfit u obyvatele kdyz uz nejaky ma?

Diky
  • OMG takova konina... no nic...
  • ringmancz

NBA 2K16

https://www.youtube.com/watch?v=GF2p-GNWQE4

bude letos recenze? vypadá to, že ve sportovních hrách nebude mít (zase) konkurenci
  • jakubc
    No hlavně je nutno pochopit, že Japonci mají tyhle přízemní věci totálně u zádele, respektive že mají rádi i fantasmagorie, které trochu oživí daný titul. U nich se to netluče s nějaký realistickým dojmem, oni to prostě odfiltrují jako komickou vložku. To samé platí pro fanservice a další specifika... Jim je to prostě jedno, chtějí se bavit a hned zase brečet kvůli silným momentům, oni to dokážou a vycvičené západní publikum už taky. Naštěstí.
  • VaZqeZ_EU

Fallen: A2P Protocol

Nevím, jestli si toho někdo všiml, ale vyšla "PostApo XCOM" hra Fallen A2P Protocol.
    https://www.youtube.com/watch?v=cQz9nUeuCoQ
    http://store.steampowered.com/app/325790/
  • ber to tak že je to proste odpad z konzolí, konkretne PS, ktery se ted naneštestí dostal i na PC. Rozumný hráč se tomu vyhne.
  • Zase tohle zadělaný keyzpako
  • A proto to voják neslyší když mu to letí okolo hlavy a dělá to zvuk.
    Proto nemají ostatní jen ty.

U simpsonů se také nepozastavím nad tím, že tam někdo zemře a pak žije. Ale o MGS se píše jako o hře která má otevření svět, kde je možný stealth a tak nějak jsem čekal, že tedy i AI.... Proto mě to nalákalo. Vypadá to pěkně a stealth mám rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit