Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ?
    Baví mě třeba Thief a to není harcore hra.
  • Asi spíše Japonci *3* Co jsem hrál nějaké bojovky, tak tam také byly věci...

Je mi jedno co tam je za japonské možnost. Jestli tam bude prd co bude jako atomovka je to fuk. Je to japonská hra. Já se divím inteligenci. I když ten kůň byl vtipný, tak ai je snad hodně pozadu. To nemá co dělat s MGS / Japonskou hrou. Je to Stealth, tak to má nějak fungovat. Je to střílečka? Má to nějak fungovat. Je to volitelné? To samé. Poté by to nemuseli řešit u Dishonored, Thiefa, Deus Ex a dalších her.
    Skvělé, že mám možnosti ale když narazím na limit ai, tak to je špatné.

Jestli jeden výkal, vyřadí jeep a jeho posádku = *15*.
  • Kozy
    Víš co.

http://t.qkme.me/3t5fgx.jpg
  • *15*

Ani to není kravina, když ten svět je technologicky jinde než ten náš.
    Ta inteligence je ale divná. Jakmile tam letěl tak to nikdo neslyšel a přitom to dělalo zvuk. Po nárazu sice již ano...
  • Tohle nevysvětlíš lidem, co o sobě řikaj, že jsou "vyspělí", ti si dokážou užít snad jenom hardcore super-realistický simulátory
  • Sympatickou slevovou akci má na Steamu tento víkend taky vydavatel Devolver Digital. komentáře

Ten SS vypadá dobře.
  • Lukyz
    To je prostě MGS *1* (nebo spíš Japonci?) Nejlepší na tom ale je, že rozhodnutí je na tobě, chceš rozdávat rocket punche, skákat z krabice, házet lejna a jezdit po Afghánistánu na mechovi s kolečkovýma bruslema? Tak jsi na správném místě! A pokud nechceš, prostě nemusíš a hraj si to co nejvíc real co ti hra a představivost dovolí *4*

Samozřejmě pokud nejde o hlavní dějovou linku *3*
  • Kozy
    Nejlepší je stejně Rocketo Puuunch!
    https://www.youtube.com/watch?v=1Fu6Ot9IJKI
  • nekromant33
    Jako šéf firmy, která už několik let z BF sbírá info o tom, kdo co hraje, si to nejspíš Moore může dovolit posoudit jednoduše.
  • Vogon
    Do Painted worldu jsem šel, protože jsem chtěl pardonerský set, ale moc pozdě jsem zjistil, že potřebuje twinkling titanite na upgrade.A k Prisciille jsem byl stejně hodný, jako obyvatelé Painted worldu byli hodní ke mně. Jakmile zmizela, tak jsem od ní utekl, než se ke mně dostala tak jsem ji trefil kuší(šipka jde vidět, i když je Priscilla neviditelná), a pak už to bylo jednoduché. Horší bylo dostat se k té páce na otevření vrat na mostě k Priscille přes to bludiště obývané cyklistickým gangem.
  • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - Poop Trap

https://www.youtube.com/watch?v=5AqjlWa7uUo

Přijede auto. Najede na výkal koňáka. Dostate smysk a udělá hodiny. Postavy v autě se nějak záhadně udeří do vozidla a jsou omráčené. Dorazí hlavní postava a připne na auto balón. Jakmile se vznese tak se postavy probudí a užijí si výlet. *15*
    Prý to je na hard.....
  • kennyB
    A Priscilla v Painted Worldu padla, nebo jsi ji nechal být???
  • Draken69CZ
    Já se to snažil všechno dávat sám, ono jde všechno jen na to mít čas, trpělivost a nervy *15*
  • Vogon
    Centipede Demon je slušná mrcha, celý bossfight závísí na tom jestli se uráčí vylézt z lávy nebo ne, každopádně se Solairem je to odst lehčí, jelikož funguje jako návnada a ty prostě můžeš počkat než centipede vyleze. Artoriase(a žádného jiného bosse z Oolacile) jsem ani nezkoušel, protože by mě dali na jednu ránu a na to nemám trpělivost.
  • MickeyMutant
    Jsi naprostá lama! Nehráls to na volantu ani na kytaře, neovládals to jen hlasem. Neměls zavázané oči, nepoužívals výhradně prsty u nohou a nebyls v celkové anestezii ani ve stojce pod vodou. Počkej, až dorazí Hnisavec, ten ti spočítá konkrétně, jaká lama jsi!
  • Draken69CZ
    Jo taky jsem to zkoušel pro mě byla stopka u Centipede Demon a Artorias of the Abyss pak když jsem se k tomu po čase vracel tak už byl dost problém se do toho dostat no třeba až zas nebude co dělat to ještě zkusím. Taky to mám takhle rozehraná ve dvojce, ale ta mě už tolik nebere. A jako bonus k obtížnosti to hraji na K+M XD
  • Vogon

Dark Souls SL1

Dneska jsem poprvé dokončil Dark Souls PTDE na soul level 1 a musím říct, že intenzivnější herní zážitek jsem dlouho nezažil. http://i.imgur.com/RcmEJrb.jpg (hráno na PS3)
    Pár poznatků:
    1. Největší bolest v zádeli = OaS(Solaire nikdy nechtěl zaměstnat snorlaxe), 4 kings(taktika "havel mode" na SL1 nefunguje), Seath(jeho lechtající krystaly vám na SL1 hodně ubírají) a Gwyn(bez parry)
    2. SL1 run je výborný na získávání achievementů.
    3. Sorcerer set a hand axe nejsou na houby.
    4. Kuše je kamarád a umět s ní mířit se vyplatí.
    5. Kašlat na Artorias of the Abyss.
    6. Let the twinking begin!
  • Řetěz mi zkracovali už několikrát, ale děkuji za tvou péči. Skoro si mě dojal k slzám. *3* K internetu se ale připojuji přes astrální sféru za použití té mozkové části, kterou zdraví jedinci nedokáží použit. Takže tě asi nepotěším. *3*
    Jinak si sice nenapsal, že bude pokračováním jeho linky, ale v podstatě si řekl, že nový díl bude navazovat na události trojky a že potkáme staré postavy včetně Sheparda i když tvurci tvrdí opak. Aneb EA jsou proradní lháři a chtějí ovládnout svět. Nemluvě o tom, že to celé zakládáš na nepotvrzené teorii o indoktrinaci, kterou si vymysleli ti, kteří nedokázali unést fakt, že konec ME3 je se tak uplně nepovedl.
    Jo a pozdravuje tě můj oštřovatel a že se na tebe už těší. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit