-
Windows 10 Games Compatibility List
http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/windows-10-games-compatibility-list/a31335a8-730f-4ac9-8c19-7c8c3a664ced?auth=1 -
Jak je to s hrami na Win10 slyšel jsem že jich tam dost nejde od známého, tak chci vědět jestli to byl jenom jeho problém nebo celkově.
-
To, že napsal, že AI je o ničem bude určitě pravda už jen proto, že je to napsané na téhle stránce, nikdy žádný díl nehrál a možná nemá ani rád japonské hry, že??? *7*
-
No hele z jeho příspěvku aspoň "vím", že ta hra má AI o ničem, kdežto ten tvůj je pouze tak nějak zbytečný výkřik do tmy.
Já si zase myslím, že nejlepší (ber to jako ironii) jsou příspěvky jako tvoje, které pořád řeší co píší ostatní, ale sami nedokáží napsat nic normálního :) -
Je tu spousta normálních příspěvků, spousta pozitivních příspěvků, spousta negativních příspěvků, spousta útočných příspěvků, spousta trollujících příspěvků, spousta informativních příspěvků, spousta zajímavých příspěvků, ale ty tvoje jsou prostě ..... o ničem. Opravdu o ničem.
A myslím, že nejsem jedinej, kdo si to myslí. -
Nehlede na to ze na mobilni verzi spoiler tag nefunguje :)
-
Človíček co nikdy tuhle sérii nehrál, štítí se všeho japonskýho, nemá na tuhle hru ani potřebné znalosti a myšlení a celkově nerozumí hrám? Tak leda kulový, Nalezenec, kulový...
-
četl jsem o tom na sectoru
-
To jsem zvědav co to bude...
Jediný MGS který bych asi koupil. Žádný jsem ani nehrál.
Podle videa to bylo dost divné. Borec rubal jako nic, AI = 0. Pak přijel na 10 centimetrů k NPC nějakým strojem a NPC to nezaregistrovalo....Věřím, že plná verze na normal bude lepší. To video byl opravdu vtip. -
Přesně to mě napadlo, začíná to smrdět *15*
-
Ubisoft oznamuje zrušení plánovaného uzavřeného betatestu Anno 2205.
lol. asi by se provalilo že kvalita hry bude nekde jinde než se slibovalo -
mezi PS4 a PC Ground Zeroes jsou docela velké rozdíly. Hlavně to nedoskakovaní objektů není moc fajn. Ocenil bych 30 FPS a lepší grafiku, pak bych kupoval jasně PS4 verzi, takhle jsem navážkách...
-
na steamu doporučuju nekupovat; graficke rozdily bych nečekal nejak zavratne, preci jen je to port z konzolí
-
E30 prodavaji na e-bay za 150 € nejlevnejší, to by sis snad mohl dovolit (když nebudeš mesic žrat)
*1* -
super zprává. Aspoň se rozhodnu jakou verzi koupit. PC verze má být dokonce ještě dražší na Steatmu, než krabicovka PS4. PS4 má jít v 60FPS, teď jenom počkat na srovnávací videa a rozhodnout se, jaké jsou grafické rozdíly...
-
Protože "diskuse na games ®"
-
Jsem dost nadšen, protože aspoň nebudu muset se zavřít před internetem, aby mě hru někdo nezaspoileroval (i když, stejně konzolovky se dostanou do oběhu dřív, jak PC verze) a koupi konzole tak mohu třeba do vánoc odložit. Tohle je můj první MGS, na který čekám, takže to je stejně celkem děs, že hra byla oznámená před skoro třemi roky.
-
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde na PC již 1. září!
Konami oznámilo posunutí vydání PC verze na stejné datum kdy vychází na konzolích. Původně měla mít PC verze 15ti denní zpoždění. Celá zpráva zde
EDIT: Nevím proč ty mínusy, ale ok *1* BTW když si PP předobjednáte na Steamu, dostanete k tomu zároveň i Ground Zeroes.