Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To teda....Dokonce byla v minulosti edice u nějaké hry, kde aby jsi měl vše tak by jsi musel koupit určitou PC verzi a určitou konzolovou verzi a do toho další PC verzi *15*

To bylo vtipné.... Prostě nebyla verze kde by bylo vše. Jedna verze.
    Pak není divu, že nějaké cracky kde máš vše lákají. Tahle strategie je hrozná.

Pořád máš pocit, že jsi o něco přišel (to asi chtějí), ale nemáš možnost to lehce všude koupit.
  • Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

30 fps lock confirmed
  • ringmancz

Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

to zase bude. různý auta rozházený po edicích a předobjednávkách
  • Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

Och děkujeme, to bude radost jezdit s takovým autem, hlavně ten plavající jízdní model stejný pro všechny auta dá ten opravdový pocit, že řídím konkrétně tohle :) Třista z místa a náhodný zvuk to jen umocní :)
    Jinak auto super, já teda z M trojek řídil jen E30, z novějších jsem bohužel neměl možnost, ale v akci jsem tyhle stroje viděl mockrát, parádní hračky.
  • Radkaa

Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

Tohle auto úplně zbožňuju. *14*

Proč tolik mínusů zase ? *8*
  • MrSanta
    „Další slova v tuhle chvíli nikdo z nás nemá, jen za celou rodinu poprosím, abyste nás přímo tady, včetně zpráv, ušetřili i těch svých, jakkoli dobře míněných. Nevykládejte si to prosím zle - potřebujeme teď veškerou sílu na přijetí skutečnosti, kterou nikdo přijmout nechceme,“ doplnil Grygar

Zdroj: http://kultura.zpravy.idnes.cz/zemrela-jana-grygarova-07i-/hudba.aspx?c=A150803_120805_hudba_vdr
  • MidnighT91
    Jednoznačně nejlepší adventura jakou jsem kdy hrál. Perfektní atmosféra, hudba i příběh. Smekám každému z Dontnodu a kdybych někoho z nich potkal tak ho obejmu za to že mě nechali zahrát takovej klenot...
  • Radkaa
    Mě se moc líbila, ten konec jsem takový vůbec nečekala. Teda najít takovou místnost, tak se asi zamknu doma a nic už nehledám. *3*
  • Chim
    Upřímnou soustrast.
  • Ale jo chápu, někteří kolem toho dokážou být dobří fašouni *1*
  • Chápu že to v tomto případě bylo možná až zbytečné, avšak někteří lidé jsou na to tak hákliví, že by je oznámení o jakékoliv změně mohlo vyvést z míry *15*.
  • Nevím na co tam máš spoiler tag když tam žádný spoiler nemáš. To je asi jako když někomu vyspoiluješ, že ho další díl posadí na zadek. *1*
  • Life is strange - episode 4

Abych trochu odlehčil současnou tíživou atmosféru, rád bych se svěřil se svými dojmy, po dohrání čtvrté epizody LiS.
    jakkoliv mi závěř třetího dílu připadal prvoplánový a spíš jen na efekt, což se víceméně následně potvrdilo, tak u konce čtvrté části jsem byl dokonale paf. Samozřejmě že je nutné počítat s elementem vracení času, který nás nejspíš dostane i z této šlamastyky, nicméně tíživá atmosféra doléhá čím dál tím víc, a z té "indie folkové" adventury zahalené do roucha tajemna, se postupně stává děsivý horor.
    Za mě si tato epizoda, která byla taky subjektivně velmi dlouhá, mistrně napravila pověst po předchozím dílu.
  • A hlavně sílu.
  • MidnighT91
    Nejspíš ti to říká každej na potkání a už toho máš dost, ale upřímnou soustrast Lukáši, je to hrozné a sám nevím co bych dělal.
  • Vím že v takovou chvíli jsou jakákoliv slova spíše přítěží než úlevou, ale připojuji se s kondolencí.
  • ne
  • Tilwaen
    Upřímnou soustrast, hodně síly...
  • solomon.short
    pridavam se...
  • V pohode, stane se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit