Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Runespell: Overture

........................LJCGX-AP2Y5-X4QB7
  • Joshua

Heroes of Annihilated Empires

.......................3KF6A-AXWCQ-F7NVQ
  • jo, dik
    nechapem preco tuto kartu posunuli o dalsie 2 kliky
  • v more se da zvolit karta hry
  • ja zase W10 este neplanujem..skor tak o pol roka, po ukonceni "beta testovania", len som bol zvedavy :)
  • Vojta_Ilavsky
    Zatím jsem nenarazil na problém. A když ti nepůjde tak jim to nareportuj skrz ten Mantis bug tracker jak říkali.
  • hej, len cez ten novy system ktory maju, sa z kniznice neviem zistit nic, len downloadnut hru (vyber win/linux/mac verzie)
    takze je nutne ist cez prehladavanie v pravom hornom rohu
    pride mi to ako kriabanie sa na chrbte cez zadok
  • x_ander
    U každé hry mají napsané podporované systémy.
  • GOG ujistil hráče, že na aktuálních Windows 10 funguje zhruba 85 procent všech jejich her.

no, chcel by som vidiet zoznam hier, ktore nefunguju, nie ze 85%hier funguje
  • v 60-70.rokoch bolo v usa rozsirene teroristicke hnutie black panthers
  • Děkuji místnímu haterovi za vyjádření.. a teď si jdi šmrdlat pirátskej Project Cars na své GTX960 a mluvení o pořádným HW nech na ostatních.
  • Tak ty jsi dobře mimo Xardas. Můžu potvrdit start Win 8.1,od zmáčknutí power tlačítka na plochu za 8 sekund. Samozřejmě mám v ultrabooku velmi rychlé SSD. Žádný hybrid sleep apod (vypnuto v power profilech), bavíme se o plnohodnotném bootu a načtení Windows. Jinak ze spánku 1 sekunda a z hibernace snad 3. Jinač dnes se mi na C: objevila složka $Windows.~BT (cca 6,5GB) což je instalace Windows 10 jak jsem se dočetl. Trochu mě překvapilo, že se to bez mého vědomí stáhlo i když jsem nedělal ani rezervaci. Tak koukněte jestli někdo nemá už taky. Zítra asi instaluju. Nazdar,
  • system ktery beží dobre a nebobtna profesionalnim programatorum kterí z neho odebírají součastky... oh wait *4*
  • navíc podle afro učesu ta ženska muže byt černoška. to by teprve byla legrace - černoška na vyšším ranku v hierarchii mafie v usa. nevím ale myslím že v 70. tam byl rasizmus ješte docela silnej a mafie byla italska
  • Johnny

Obrazem: Grafické porovnání her nativně běžících na Xbox One a (prostřednictvím streamu) na Win10.

Tak u tohoto naprosto postrádám jakejkoli smysl :D xD
  • Kozy
    Minimum her pro Mac? To platilo možná před pár lety. Lol, prej předražené krámy, kdo chce kvalitní a výkonný mobilní počítač, koupí si Macbook.
  • haha samozrejme nevi o cem mluvi, defaultne je zaply ve W8 ten hybridni sleep, kdy se uklada kernel z ramky na disk, proto to bootuje tak rychle. Protoze to neni vyply. Je to marketingovy ojep na bfu.
    Vetsi hlupak uz je jenom Veskoslav, kterej tvrdil ze clanek co to popisuje je uz moc stary a vlastne je vsechno jinak. *5*
  • Kdyz se ti system s casem "jen tak samo" spomaluje tak bych hledal chybu mezi klavesnici a zidli.
  • Osobne pouzivam 7 a nejak jsem nevidel duvod prechazet, vse funguje jak ma a zadne problemy. Win jsem "reinstaloval" kdyz jsem si koupil novy PC, jinak neni treba, ale to uz plati snad od dob XP resp. NTFS.

Ta doba startu je docela casty argument pro win8, ale ruku na srdce, to PC za den zapnu jednou a moc me teda netrapi jestli se zapina 15 s nebo 30. Ale tak kazdemu vyhovuje neco jineho.
  • Keyz
    Tak dělají to v Americe. Lze očekávat něco podobného jako filmy kde musí být x věcí aby to nikoho neurazilo a poté se podle toho dělá film / hra....

Tento směr je strašný a snad to zde nebude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit