Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mafia 3

Blesk má na Mafii 3 vlastní pohled. Podle nich je spolupráce s Čechy očividná a Mafia 2 vyšla v roce 2011.

https://www.blesk.cz/clanek/digital-pocitace-a-hry/333383/cesi-a-americane-pracuji-na-videohre-mafie-iii-odhalena-bude-5-srpna.html
  • Win7 64 bit jsou naprosto spolehlivej system, kterej narozdil od jehoVist uspesne nahradil XP.
  • Draken69CZ
    To spíš vyvrací tvoje tvrzení že nebobtnají, bobtnají a sakra dost.

// bože ty si kkt *15*
  • Vypadá to na pěkné genderově vyváženou hru. To je dnes jeden z nejdůležitějších aspektů...
  • Veskoslav
    Jo haha a ty si pokaždé proklikáš ty svoje srágory až do nebe. Jo psaní proti božskému Apple a DS je zde asi to samé jako upálení nevinné panny na hranici. Pořád ale vychází systém od Apple z Linuxu. Vychází. Víš, co to slovo znamená? Navíc v současných konfiguracích a nabídce jsou to jenom předražené krámy. Nic víc. A jelikož jsme na herním světě, tak Apple počítač na hry je naprosto nevhodný s minimem her.

Konfigurace? i7 4790, 32 GB RAM, 512 SSD + 3 TB klasika, Windows 7 Pro 64bit OEM.
  • Vojta_Ilavsky

OT

Triple X Tycoon Nádherný příklad, že vcelku originální tituly stále existují.
  • Veskoslav aneb odborník na vše od jádra OS, přes praní na 40 až po výzkum v Nasa. Hele experte v současnosti má Linux a OS X absolutné jiná jádra, jiné vykresovaní. Nemají společné vůbec nic. Píšeš ten nesmysl s Linuxem pokaždé a pokaždé ze sebe děláš pouze debila. Tak snad si to už konečně zapamatuješ. Jinak každé Win zpomalují, mají registry narozdíl od OS X, takže rychlost Win klesá, naopak OS X si drží přímku. Smiř se s tím experte *15* *15* *15*
  • ringmancz

Mafia III

https://mafiagame.com/

odhalení příští týden, podle aut to tipuju na 70. léta
  • Veskoslav
    To jsou zase kecy. Mám Win 8 od doby, kdy byla snížená cena přechod z XP na Win 8.0, tedy prakticky od začátku a od té doby nemám absolutně žádný problém, žádná modrá smrt, start systému do 10 sekund, všechno jede v pořádku. Takže zase nemel blbosti, že Win jde do kopru. Mimoto operák od Apple je jenom upravený Linux a na hraní se hodí asi tolik, kolik Jack na výuku češtiny. Nic víc. Na druhém pc je Win 7 a start do 20 sekund, žádné problémy a jede už 5 let v kuse....
  • Klasickej obchodni model pro kickstarterovy spolecnosti... nechat si zaplatit start od uzivatelu a pak se nechat koupit vetsi firmou.
  • ringmancz

Ouya končí

http://www.pcgamer.com/razer-confirms-ouya-acquisition/

Razer koupil obchod a jméno, o krabici nemají zájem
  • "Klobouk dolů za to, že to funguje, což je smutný " *15* V tomhle případě souhlas. U MS člověk nikdy neví, to je pravda. Streamovaní XO. To nemůžu posoudit, mám PS4, Metro a Start neřeším, mně nevadilo Metro ani v 8.1, použival jsem to jako druhou plochu. Ano, není to dokonale, ale dle mého lepší než proklamovaný Start, který jsem nevyužíval. V 10 je z toho hybrid. Jitak si myslím, že MS dělá v poslední době jen větši service packy. W7 byla optimalizovaná Vista, W8 přišlo s něčím nový, jenže se to i za pomocí křiklounů nezaujalo a teď 8.1 a 10 jsou takové větší service packy k 8čkám...
  • Mart9
    Jelikož jsem slyšel tu spoilerovací část v podcastu Hrej o téhle hře, myslím, že vím, na co narážíš, ale dál už bych to nerozváděl.
  • Ronox
    OSX bych sem nemontoval. 1. většina by nás tu ukamenovala 2. není to primárně herní os ... jinak souhlasím. SL byl neskutečně super a kapitán vypadá, že by na to mohl konečně navázat.

Klobouk dolů za to, že to funguje, což je smutný *1*, ale obával jsem se toho chodu. Vyhovuje mi funkce streamování XO, která funguje bez sebemenšího problému/lagu. Vyhovuje mi lepší nastavení displejů a na kombinaci startu s metrem si člověk zvykne dost rychle.
  • Chim
    Nechci spoilerovat ale... nemáš tak docela pravdu.
  • klobouk dolů? Proč jako, že OS funguje v RTM(což je finální verze OS)??? Já v tom nevidím nic chválihodného. Spíše naopak po několika letech jsem v podstatě dostali Windows 8.2 přeznačené za 10. Nový desing se mi nelíbí, ikony jsou vtip, uvidíme, jak po roce používaní bude OS rychlý apod. Ano, DX 12 vypadá zajímavě, jinak to vážně v celku vypadá jako W 8.2 s upraveným flat desingem(který se dle mého nepovedl a zdaleka není na úrovni Yosemite(BTW taky průměrný OS) či El Captain), přeznačeným IE za Edge a DX12...
  • Mne se libi jak jdes na veci s tim pravym selskym rozumem.
  • Tak jednoduchý to rozhodně není.
  • To víš, určitě patří mezi těch 5 lidí, co teda na Linuxu hrajou...
  • mkvaci ostrouhaj mrkvicku: a to chces aby skoncili a musel si se patlat s linuxem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit