-
Nema nahodou vyjit nove Shadow Warrior? Na to se tesim dost, obe puvodni hry sou skvely.
-
Dohráno *3*
-
Díky
-
Kdyby se to jmenovalo His Story tak o tom Grygar ani nic neřekne....
Experiment to je zajímavý ale HRU This War odf Mine to nemá. Jen to "simuluje" výslech. Navíc blbě. Ale je to levné. Doporučují to lidem zkusit. -
Steam key
Jestli by si někdo chtěl zkusit hríčku The Stanley Parable, tak tady máte klíč na steam. Stojí to za vyzkoušení
T43BQ-WE7I4-347Z6 *3* -
nemám moc dobrou angličtinu tak by to u mě nemělo smysl
-
PES 2016 poběží na Xbox One v rozlišení 1080p.
ehm *7* -
Sakra lidi, zahrajte si Her Story, největší překvapení roku.
-
Chybička se vloudila. Smazat.
-
takový nová trackmania
-
Serious Sam 3
Dnes jsem začal hrát SS3, je to sice jen oddechovka na trénink skillu, rychlosti, přesnosti, ale říkám si jak moc mi chybí nějaká dobrá doomovka :( Letos vůbec nemám ponětí co má vyjít, akorát příští rok Doom, velká slabota. Nebýt nového Wolfa, tak se tento žánr dal málem označit za polomrtvý, trochu mě to děsí, že nejsou ohlášeny žádné velké doomovky... -
Marek Rosa v DVTV...
http://video.aktualne.cz/dvtv/cil-umele-inteligence-fungovat-lepe-nez-lidi-rika-vyvojar/r~e497347231ec11e5b1d8002590604f2e/ -
Nigga pls.
-
Peckaaaaaaa. Konec hlášení *1*
-
Steroidova herecka byla nucena opustit telenovelu pro americky vidlaky? Jedno oko nezustane suchy.
-
Life is Strange
Zítra 4. epizoda. *4* -
Mě jo, a je to docela zajímavej soundtrack. Jenom nechápu co tam dělá trap spolu s nějakým pos*anym ambientním elektrem nebo co to je. To se prostě k černýmu basketu nehodí. A bez těch velkejch jmen který to tam kazí by to bylo lepší(Fergie, OneRepublic, Imagine Dragons, Selena Gomez, Zedd, Calvin Harris, John Newman). Basket je prostě nigga sport.
-
Co říkáte na Rocket League?
-
Seznam skladeb, které naleznete ve hře NBA 2K16. (+ Spotify playlist)
Tak je to oficiální, jsem starej dědek.
Z celého soundtracku mi nic ani matně neříká.