-
Diskuze Fallout mody
Proč je ta diskuze ukončena ? Pro mě je nejlepší mod pro Fallout Underground Hideout pro New Vegas. Sbírání zbraní, vytváření si zázemí, doplňky krytu podle splněných questů - je to sice taková hloupost, ale mě to prostě baví. -
Redaktoři to asi kvůli tomu trolovi smazali, ale ptal jsem se na jaký konzoli hraješ?
-
to prece hraješ porad
-
Dobře a díky
-
Poté použij SystemPack. Bez toho to je dost ochuzene.
-
Po dlouhe dobe Kerbal Space Program a jsem nadsen!
-
Prison architect
-
Monster Hunter 4 Ultimate - dost boží hra se zábavnými souboji, ale kdyby byla verze i na konzolích, rozhodně bych se za ní nezlobil
-
Hraju je protože mě baví. :D A protože nemám Steam, to taky hraje roli. :D Z těch novějších hraju průběžně jenom Misery mód, Waking Mars a dneska jsem zkoušel PoE. A občas zapnu Deus Ex.
-
co to bylo za hru? nekdo to už vzal
-
zvlaštni vkus, hraješ tyhle starší hry schválne nebo nemas nove pc?
-
A ještě mám rozehraný Final Fantasy type 0 na xboxu
-
Na zahnání víkendové nudy.
Já tahovky moc nemusím, ale někdo jiný by mohl *3* https://www.humblebundle.com/gift?key=nEEys8qT8ENp2FSa -
dragons dogma dark arisen
-
Theme Hospital a Rex Nebular and the Cosmic Gender Bender.
EDIT: A ještě se chystám dneska nebo zítra koupit Afterlife. Chci si ji koupit od přečtení Rozsévače Větru(Maja Lidia Kossakowska). Koukal jsem teďka na nároky(1,4 GHZ, 256 RAM) a divím se, že to ještě neudělali na mobily a tablety, radši bych si to teda v klidu zahrál na tabletu než na PC. -
Já právě hraju Dark Souls 2: Scholar of the First Sin.
-
Právě jsem si rozehrál Gothic 2 s datáčem. Přidal jsem se k žoldnéřům
-
sobotní dotaz
co hrajete? já nic, ale snad se inspiruju