-
the run tady dostalo jen 5... jinak ja si ten most wanted docela uživam, už jsem se do toho dostal a umím i vyhrát. jen škoda že to ma tak nudnou kampaň (tedy vlastne prakticky žádnou)
-
Někdo rád třeba sado maso 50x animaci vybourání, navíc je to z Burnoutu ta animace jen se to tady moc nepovedlo noo...
-
Nevyplatí , na to vem jed že ne! *3*
-
ale to s tim obrubníkem bylo mimo závod, to mi hlava nebrala, kterého idiota napadlo, ze se clovek chce vybourávat i na ceste mestem, navíc nulovou rychlosti? předtím hot pursuit nebyl kdo vi co, ale tohle byla uplna cipovina
-
Vždyť je to stejné šmečko jako kterýkoliv jiný ovladač *5*
-
Ty byly ještě jakž takž dobré, jsem si to spletl s Rivals. Sry.
-
Crash je spíš dán tím že ty nevybouráš protivníky ani kdyby ses posral za to sám se vybouráš úplně jednoduše. Je to celkem prasárna ovšem v Rivals byla zábavno nudná kampan za policii kdy vlastně vracíš úder a dostáváš nové zbraně a auto jejím plnění. Agresivita je +- stejná plus navíc máš omezený čas na vybourání všech těch srááčůů.
-
Maxi, na Rivals radši zapomen pro tebe by to byla hra o ničem navíc je to docela blbost a nedivím se že minulý rok nebyl NFS chceto pořádně promyslet. Naopak The run ač mi nic nepřineslo jsem si docela užil pravda že na gamepadu ale i tak.
Policie je otravná všude a hodně agresivní a třeba před cílem udělá vždy nějakou sprostárnu.Jako že do tebe najede ten Undercover systém 50 aut nalepených na tobě... ani nekomentuji... -
nerikam že se neda na tu hru zvyknout, ted jsem i vyhral par zavodu a porazil jsem bugatti veyron s porsche panamerra.
jinak co se tyče crashu, je to asi tim že mas auto s malym toughness (ješte je tam parametr váha, to nevím jaký ma dopad). Když si vezmeš auto s vetším toughness a ješte ho vylepšíš mužeš hrát jako tank. tohle naopak je jedna z mala veci co se mi na hre líbí -
další možnost je že lžeš, maš kratkou pamet nebo neumíš objektivne zhodnotit hru, taky si vyber. ted jsem koukal do dobove recnze tady na webu a recenzent taky psal že se to hraje težko.
-
Dokud to nevyzkousim tak za to platit urcite nebudu.
Asi si to nejdriv jenom stahnu a pak uvidime :D -
Nevidím důvod proč měnit za X360 ovladač.
-
Steam Controller
Už si někdo z vás předobjednal Steam Controller? -
jo, ovladani na klavesnici asi delal nejakej zavilej packovatel, dal jsem tomu asi 30 minut
zatacky slo projizdet jenom ve dvou polomerech, kdy pravidelne jeden byl moc malej a druhej moc velkej
navic to ovladani melo nejaky nepochopitelny spozdeni, nejspis dalsi pomsta vanouci ze zatuchlych korporatnich vod, aby si nikdo nemoh stezovat, ze jeden input lag ma a druhej nema
a co me osobne vytacelo do bela, sebemensi naraz koncil crashem, dokonce i kdyz jsem nechal auto na neutral jen tak splyvat (do 5 kmh) po silnici, během telefonovani, narazilo kolem do obrubniku a CRASH, animace nesla vypnout, asi aby si clovek neublizil nekde vprostred menu -
Rivals jsem nehrál. Tak máš minimapu tam ne?
-
taky pravda, ale proste ve vysledku musím opakovat jeden zavod i 30x. možná kdybych mel gamepad tak by se to ovladalo líp. nevíš jestli jsou na tom rivals podobne?
jinak bych uvítal možnost kdyby mi navigace hlásila treba ostrou zatačku o 100 metru doleva a pod. takhle když si tu trať nepamatuju tak porad bouram a civilni provoz a čelny zražky tomu taky moc nepomahaji -
Jak jsi napsal tu vysokou obtížnost tak jsem myslel že vtipkuješ. Tam totiž není nepřítelem soupeř, ale zprasený ovládání a odezva auta.
-
hlavne je pro mne prilis vysoko nastavena obtižnost, pamatuju si jak jsem hrál NFS Carbon tak to bylo taky o nervy. Ale premyšlím že bych si možná zahrál NFS Rivals to tady dostalo 8.
Ale rád bych si zahrál pohodove ježdení s honičky s policisty *13* -
proč by to mel byt trolling? jen jsem se chtel podelit o dojmy ze hry. jinak hru jsem nekupoval, byla zadarmo od EA
-
Já jsem naposledy hrála Undercover a byla to strašná blbost.