-
Stahoval jste si někdo ten Driveclub? Mně to trvalo snad dva dny :D Ale jinak jízda celkem v poho. A na to, že je to jen 30fps, to na té hře není ani znát. Vypadá to parádně. -
Poté, co jsem díky svýmu ne příliš výkonnýmu kompu odehrál Zaklínače 3 se 30FPS lockem mohu říci, že ano, 60 fps je lepší, ale 30 mi plně dostačuje, takže tak...
-
To nevíš, že Yves Guilemot (nebo jak se píše to jméno šéfíka Ubi) tenhle web pravidelně navštivuje? Navíc je nad slunce jasné, že games.cz a hlavně jeho diskutující osazenstvo reprezentuje názory většiny hráčů (#SarcasmDetected)...
-
Do kina ne, ale jako nový (anti)hrdina který se umí zmenšit a tak bojovat ze zločinem to zní zajímavě škoda že ho nedoprovází hra... takovéhle filmové hry by nemuseli být zlé... viz dříve spiderman nebo i Batman.(Dark knight nebyl nejhorší).
-
Já tam taky vidim prd, asi nejsme obdařeni tim darem :D
-
60Fps je znatelně plynulejší, no a? ... ted tu bude zas nablito skvělé. *7* *3*
-
A myslíš, že Ubisofští vývojáři navštěvují těch pár českých stránek s herní tematikou??? Co tady tyhle příspěvky zmůžou???
-
Já teda nepostřehl nic, ale mluvím za sebe. Jedinej rozdíl jsem uviděl v tom, že v těch 60 fps se to hýbalo nepřirozeně zrychleně a vůbec nějak divně. Možná je to plynulejší na ovládání, ale zase nějaká bomba, jak se kolem toho plno lidí nechává slyšet a čůrat, to zase moc není. 30 fps stačí. Ale zase, mluvím za sebe.
-
dekuju všem za tipy, zaujal mne door kickers a tomb raider
-
ma to dobrou pointu. koukal sem na twitch kde streamer poustel videa ve spravne posloupnosti jak to ma byt. tim v podstate zkazil onen grygaruv zazitek hledani indicii a psani si poznamek, ale na druhou stranu na konci kdyz ti chybi uz jen par slov/videi co nevis tak to je stejne jen tupa hadacka a hledani na blind. ja tusil ze to neni hra pro me a taky sem si to potvrdil. zazitek bych mel asi zezacatku z hledani neznamyho a pak z pointy pokud bych se k ni dostal
-
30 vs 60 FPS flamewar tu uz dlouho nebyl! Skvelej napad!
-
Menu nadměrně zahřívá konzoli... *16* *12*
-
Protože mít FPS lock v roce 2015 na 30 snímků je něco, co by se už dávno nemělo vyskytovat? A neřešit to, tak to pak dopadne, že Ubisoft řekne, že 30 fps je filmový zážitek a "konzolisti" jsou spokojení. Co na tom, že by i konzolistům "prospělo", kdyby to mělo vyšší fps. A teď se nebavíme o fps propadech, ale 1/3 her s fps lockem na 30 je stejně má, takže nejenom že má max. 30 fps, ale jde to ještě dolů. To je to oč tu běží. O to, aby v roce 2015 nebyla technologie z roku 2008 a spoustě lidí vyhovovala...Navíc FPS lock je jenom lenost vývojářů. Nic jiného. Protože pak přijde člověk, co to odemkne za 2 minuty a pak jde vidět, jak vývojáři serou na optimalizaci. Protože FPS lock není nic jiného než lenost vývojáře, který argumentuje tím, že takto je to ideální.
-
To jsme na tom stejně, taky tam zásadní rozdíl nevidím. Proč to pořád řešit???
-
Já tam moc rozdíl bohužel nevidím. Asi je to něco jako Martin, který nevidí 3D.
Nejvíc je to vidět při rychlé jízdě, jinak bych to neřešil. -
Jo, těch stránek je mnoho kde to lze srovnat. Již to umí i YT a lze to tedy vidět třeba ve FullHD 60/30 fps.
Stejně si někdo bude myslet, že je OK mít u hry FPS lock 30.... -
30 fps vs 60 fps
http://www.30vs60.com/
Až zase někdo bude tvrdit, že není rozdíl a lidské oko to nepostřehne. -
Komerční sdělení
Chystáte se někdo do kina na Ant-Mana? Po Guardians of the Galaxy mám sto chutí tam jít, jenomže avengeres byl jakožto film ultimátní s*ačka. -
Díky.