Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    No to snad neni pravda! Ptáš se, jestli to někdo nehrál, já ti říkám, že se o tom v posledním Fight Clubu bavili 4 herní odborníci, tak si z toho můžeš udělat názor.
  • Draken69CZ
    Ztráta času, to si to raději zahraj, použij ženské zbraně ať ti to někdo koupí.
  • Chim
    Pokud to chceš hrát, tak se na Letsplay na Hrej zatím určitě nedívej (vypnul jsem to 5 minutách a šel kupovat *4*).

Něco o tom bylo zmíněno ve Fight clubu, já to mám dohráno a určitě doporučuju. Za 6 euro není co řešit.
  • Radkaa
    To nesleduji. *7*
  • Draken69CZ
    No to zas byla Grygarovina na eNtou, jak s ním není otec tak plácá jak *12*
  • Mart9
    Tomb Raider 2013
  • Mart9
    Celkem obsáhle se o tom bavili v posledním Fight Clubu
  • Draken69CZ
    Né na to zapomeň se tady s nikým nebudu přetahovat o klíče *16*
  • Ronox
    Nebo jako Draken počkej až tu někdo bude darovat klíč *1*
  • Draken69CZ
    Tak si to zahraj stojí to 6€ to je prd
  • Radkaa
    Chci ze hry vidět co nejméně.
  • Draken69CZ
    Na hrej.cz dělali LP se koukni
  • Radkaa

Her Story

Ahojky, zkoušel někdo Her Story ? Recenze jsou dobré, ale raději se ptám. *4*
  • ringmancz
    hustý. i cesta může být cíl. a můžou to předat potomkům. pokud to nebude další Curiosity, tak super nápad
  • Erien
    To je vtip nebo je to fakt dobrý? Já jen že to mám v ps+, ale nepřišlo mi že by to stálo za to stahovat. :)
  • Lukass
    Honka
  • Jack1947

Ty vle... obdivuji ty lidi že se do toho bjasnování tolik opřeli.Když...

http://bonusweb.idnes.cz/trials-evolution-hadanka-zakonceni-d63-/Magazin.aspx?c=A150708_163920_bw-magazin_anb
  • Darude Sandstorm
  • MickeyMutant
    Pokusím se to zopakovat trochu jinými slovy. Nelze napsat, že ten člověk shodil PSN a Xbox Live, protože presumpce neviny. Nikdo dosud neví, kdo to konkrétně udělal. On z toho nebyl obviněn a nikdo ho za to taky nesoudil. Opět přiložím již citovaný věrohodný zdroj a doporučuju číst velmi pečlivě. Vadí mi, když si novinář neověří informace, skočí na první špek, co mu letí před nosem, a ještě si k tomu něco přibájí.
  • Ride to Hell: Retribution

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit