Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doorkickers
  • Kozy
    Rocket League
  • Jsi nedomýšlivý jedinec. Jo 180kč je nic, ale vynásob si to počtem těch hlupáků, byť by to byl "jen" milion, najednou to máš 180 milionů kč za jak dlouho? A teď si to násob ještě dál. Pořád je to nic?
  • Skarim se konečně dočkal architektury na úrovni. Trvalo to jenom nějaké čtyří roky a ty Veskoslave konečně porazíš prvního bosse. Dvě mouchy v jedné střele...
  • Veskoslav

Modeři jsou bohové

https://www.youtube.com/watch?v=krYIW6t9xzE

Machinima - Skyrim meets Dark Souls
  • Chim
    Crusader Kings 2, Kerbal Space Program, Her Story, Neo Scavanger, Darkest Dungeon
  • tip na dobrou hru pls, na žanru nezaleží
  • MrSanta
    První věta v článku: A Finnish teenager who claimed responsibility for the cyberattack that brought down Xbox Live and PlayStation Network last year has been convicted of more than 50,000 instances of cybercrime.
    His punishment, according to Finnish media, is a two-year suspended prison sentence and a requirement to speak out against cybercrime.

Já v tom vidím oboje. A bleskař nikde neříká, že byl souzen za ten útok na Xbox LIve a PS Network.
  • Chim
    Já o té kauze vím prd ale dovolím si tvrdit, že příspěvek Bleskaře není nijak v rozporu s tvým tvrzením.
  • Jack1947
    Jasnej, případ odstroka! to bez debat. *5*
  • můžeš mi říct. Děláš něco jiného než celodenně nadáváš na konzole? Asi jsi ve společnosti odstrokovaný, tak se potřebuješ ventilovat tady. Smutné *9*
  • Erien
    Defaultní stav nemůže nikdy znamenat, že to budeš platit. Když to opravdu deaktivuješ, musíš pro aktivaci tam znova napsat údaje atd. Sám jsem to několikrát rušil a vždy bez problému.
  • ringmancz
    mně se to aktivovalo, když jsem si přidal PayPal
  • Tak mas napsat ze bleskovka nesedi se zdrojem a ne ze je spatne napsana ve spojeni s kritikou na psany text
  • Draken69CZ
    Prdlajs, hlupáček si neumí nastavit ani konzoli tak za to může zlá obří korporace co se asi pos€re z jeho 180 kč *15*
  • no nevim, tohle je přece klasika, jako kdybys třeba musel ručně každej měsíc platit za net, tak je lepší, když si to strhávaj sami a nemusíš nic řešit... a když už to nechceš používat, zrušíš to (fakt se nějakým resetem nastavení dá, že začneš zase platit? to se mi nechce věřit... když třeba někdo zruší předplatný dva roky dozadu, a pak by v Sony něco resetovali a najednou by to začlo zase automaticky strhávat?)
  • MickeyMutant
    Psal jsem tady o tom včera (jen o pár příspěvků níž i se zdrojem). Ten kluk neshodil Xbox Live a PlayStation Network. Buďto bleskař věští z křišťálové koule, nebo má nějaké neznámé informace a měl by je předat orgánovi. Nebyl za to obviněn, nebyl za to souzen, trest se týká úplně jiné kauzy. "Závazek spolupráce proti počítačové kriminalitě" je pak už zřejmě jen bleskový vtip na závěr.
  • klasicka korporatni praktika, nalakat miliony lidi na pravidelny placeni a pak využívat jejich nepozornosti, aby si uloupli nakej ten bambilionek navíc... pokud se lidi neozvou, tak je proste budou obirat, ridi se heslem, proc by si nebrali, když muzou
  • Sony naslouchá přáním uživatelů PSN, které se týkají celkového vylepšení služby.

Jsem si vsiml. Uz podruhy me automaticky zkasnuli za dalsi obdobi PS+. Ze jsem tu funkci vypnul (!!!) ocividne pramalo znamena.

Nevim co predplaceni resetuje do evidentne defaultniho aktivniho stavu, ale jejich pristup me uz vazne zacina {}#@Đ.
  • residentevilfans

Resident Evil Zero (Q) HD Remaster

https://www.youtube.com/watch?v=gDZBRhjy_ME

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit