-
Hlavní menu PS4 hry Rocket League nadměrně přehřívá konzole.
...a pokud se dostanete do samotné hry, hrozí jaderný výbuch. -
Mám pocit že "Jackismus" je nakažlivý.
-
Vypadá to divně. Moc efektů.
Slunce svítí jako někde na Sahaře, do toho rozmazané objekty v dálce a tma..Pak tam prší + slunce jako prase. Dost nevěrohodné. Tohle byl problém i u tech Fx věcí pro GTA IV....
Vždy to někdo naprogramoval tak, že to udělalo něco automaticky a poté některé věci vypadaly lépe ale jiné zase hůře. Nikdy to nebylo na 100% OK. Protože to byl automatický filtr nebo něco na vše. A vše není stejné...Lepší to nechat jak to je a maximálně použít něco co řeší pouze jednu věc apod. Jinak to poté vypadá prostě často divně. Pro GTA IV jsem to nikdy nepoužil krom testu. To samé Skyrim. -
Takže jestli jsem to pochopil správně ze screenshotů, tak francouzština z toho udělá novou hru?
-
Podle těch screenů to vypadá jako slušnej downgrade...
-
Zaklínač v původním vydání vypadá skvěle ať už na pc, nebo na konzoli. Je skvělá jak vizuálně, tak hlavně obsahově a to je myslím to nejdůležitější. Pochybuji, že tam budeš mít i krásnější questy *15*
-
Nojo... *7* srandy kopec.
-
Zaklinac 3
Vyplatilo se pockat na poradny mody, zapl sem to dneska nainstaloval tento mod a spadla me brada, konecne ma Zaklinac vizual jake si zaslouzi. Lituju lidi co to hraji an konzolivh v puvodnim hnusu.
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/149/? -
Já si stejně myslím, že to celé bude o zaměstnanci v továrně na deštníky, který bude chtít vstoupit do odborů, ale osud mu to zkomplikuje.
-
Společnost Capcom si zaregistrovala novou ochrannou známku "Umbrella Corps".
Že by nějaký ten resi prequel/sequel. ( ale prequel by byl lepší) *7* -
Zdravim, dohral tady nekdo BAK? Pokud ano, co rikate na konec? Jsem z nej trochu vykolejenej a nevim co si mam myslet / predpokladat.
-
Příspěvek měl být samosebou k Vanishingu ne k výročí Segy:-))
-
SEGA má připraveno několik věcí pro 25. výročí herní série Sonic.
Tak například ta část ve starém dole...to bylo sakra hororový!...a jinak je to spíš atmosferická záležitost. Každopádně výborná hra. -
a jaká je definice hororu? já to teda nehrál a neříkám, že to je horor, ale z videí, co jsem viděl, bych zas tak proti nebyl
-
Hororový The Vanishing of Ethan Carter vyjde na PS4 již 15. července.
A co je na tý hře horrorovýho, pisálku??? *7* -
Potrefená husa, jak jinak.
-
V tom případě podělali start když to GOG odmítl. To je snad ještě trapnější (viz množství patchů a jejich obsah)
A ano. Nečetl jsem původně odkaz na který bleskovka odkazuje. Od toho to je bleskovka. Má se to napsat jasně s odkazem na zdroj. A ne, nejasně s odkazem na celé info... Poté to může být nejasné s odkazem na studii která má 150 stránek...
Opravdu nešlo do dané věty napsat to, že Gog to odmítl protože tohle...(to prostě nebylo možné :) ) Takto nevíš proč to bylo a musíš to extra číst v odkazu. Tedy jak jsi napsal. Má to více možných výkladů a to je blbě. Něco jako titulky které shrnou zprávu a titulky bulváru, kde lákají na něco, co je poté jinak atd... To je prostě blbě.
Jinak dík za info. V tom odkazu toho je dost a je to opravu jinak, než ta hovadsky napsaná zpráva. -
No napsal to vlivem tepla trochu... prapodivně ale přesto to chápu prostě tu hru odbyly tak jí radši přepracují ale narozdíl od jiných byla v Early access což jí taky moc nepřidává...
Indie scéna je holt is financemi někde jinde než ta normální, velká
+ tam není žádná velká ochrana takže to nikomu fakt zas tak mooc nevadí...ehm asi fakt trochu moc tepla no... -
tě nakazil jack nebo co? přečetl jsem si to 2x a stejně nechápu, co jsi chtěl říct
-
Co kliknout na ten odkaz a něco málo si o tom zjistit? Ona totiž ta bleskovka má více možných výkladů....