Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

České kyberpunkové RPG Dex od studia Cyberpunk se z důvodu smíšených recenzí zatím na GoG.com neobjeví.

Jaký má smysl nevydat hru na dalším obchodě, když máš horší recenze? (protože to po vydaní podle ohlasů bylo zabugované apod.) To čekají na finální opravu a poté to chtějí vydat jako kompletní edici nebo něco takového?

Stejně platí % z reálného prodeje a vstupní poplatek není snad tak velký...Jestli ano, tak kolik to je? Takto by to bylo na více místech a více lidí by to koupilo. Již jen pro to DMR free. Ohledně pirátství je to jedno. Stejně ta hra nemá nějakou extra ochranu aby nebyla ihned všude.
    Tohle je trapné řešit, jestliže to má ochranu Steam. To ihned každý prolomí a dokonce na to jsou automatické programy které udělají "crack". Kdyby to mělo něco extra...Tak, poté ano.
  • Ahoj panici Pavle lol a kdoví co ještě, jediný kdo fňuká jsi tu ty, sociálek s konzolkou :) chceš porovnat, kolik kdo v životě koupil originálek a herních zařízení? Kde začneme, někde u Atari nebo Pentia? Nesmíš pořád závidět pořádné hraní na PC na pořádné mašině, chápu, že musí být frustrující nemít penízky, čekat co babička nebo maminka dá na narozeniny (nebo sociálka?), ale měl by ses trošku krotit, jde to z tebe hrozně cítit z každého tvého hloupoučkého bezduchého příspěvku :)
  • Kozy

České kyberpunkové RPG Dex od studia Cyberpunk se z důvodu smíšených recenzí zatím na GoG.com neobjeví.

Studio Cyberpunk?
  • kennyB
    Nejsem si jistý, ale výborná hra Hidden and Dangerous taky měla zásahové zony.
  • Bargud

XCOM

Rovnou si zahrej Enemy Within. Je to o dost vylepšené, a tak už nemá cenu hrát EU (raději 2x ten Enemy Within).
  • já teda rozjel rovnou enemy within... někde jsem četl, že je to tak trochu těžší, ale právě se mi nechtělo hrát to samý dvakrát (enemy within přidává pár novejch mechanismů, pár novejch misí a ladí původní hru)
  • Strady

Enemy within jsem dokupoval, tak jsem hrál jen původní hru a pak i s EW. Pokud jsi už zběhlý stratég, doporučuji hrát oboje hned.
    EW- hru víc rozsáhne ale děj a vše kolem je stejné.
  • být moje životní náplň vydělávat 181,7 milionů korun ročně, vůbec bych se nezlobil
  • upřímně bych raději doporučil rovnou enemy within, je to v podstatě to samý jako unknown, ale vylepšený a přidaný a spoustu věcí a prostě takový celý dovedený k dokonalosti, takže dle mě rovnou enemy within
  • kennyB
    Project IGI měla celkem úspěch, pokuď si dobře pamatuju.
  • Dik, zkusim to tak :) slo mi jen o to abych 2x nehral uplne tu samou kampan
  • boli take hry, napr Project I.G.I.
    a nepredavali sa, vacsina ludi sa chce jednoducho bavit, nie prezivat simulator
  • Inquisitor
    Vem to postupně tim nic nezkazíš, já jsem to tak hrál a bavilo mě oboje :)
  • XCOM

Ahoj, vcera jsem si koupil xcom enemy unknown i enemy within a chtel bych se zeptat jestli je lepsi hrat obe kampane nebo rovnou enemy within-jak jsem se docetl melo by to jenom rozsirovat puvodni hru.
    Dik
  • Inquisitor
    Ale musí být rovnováha mezi realismem a zábavností. Ono ultra realný hry mají většinou malou fanouškovskou základnu a to žádná firma co chce vydělat nechce. Ty reál zóny zásahu jsou dobrý třeba v MP střílečkách jako je Red Orchestra apod.. Ale je to hra od hry, někde se to hodí a někde ne.
    Druhý extrém je rudá obrazovka a po chvilce v krytu jsem zase ok. To moc rád nemám, to už radši starý dobrý lékarničky :)
  • Zdraví ve hrách u Lidských Osob

Prečo majů ogaři ve grách dosti často ukazatel zdravia procentuálně vyvedený? Copak ogar má procentuální přehled o poškození svého těla? Kapíruju pokud nextgen oblek viz Dead Space, Crysis... Ale v BF to nekapíruju. Tohle je ten realismus ve grách který tam je potřeba, strelia mě do nohy a budu krívať, strelia mě do ruky a budu moci používať pouze jednoruční zbraně atd.
  • Jack1947
    Omluvil bych to tím teplem a tím dopadem tepla na servery... no táák. *7*
  • MickeyMutant
    Já vím, co tomu je.
  • I 10 krát za sebou se načítá, odhlašuje, přihlašuje, když kliknu na nějaký příspěvek na +/-, tak nefunguje atd.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit