-
Horizon
Jinak pokud někdo neví, tak Horizon (souboje robotických zvířat vs lidé) dostalo Pegi 7....Tolik k tomu, jaký tam bude asi příběh, když u tohoto označení musí být značka, že může vyděsit malé děti, bez drog, sexu a silně omezené násilí....Fakt by mě zajímalo, jak ten svět vykreslí. Mě to přišlo jako hodně depresivní svět, ale s Pegi 7 tam asi dohodí pár jednorožců. Myslel jsem si, že to bude podobné jako Last of Us, ale toto je výsměch. -
A tak tož nebuď labuť a prozraď nám co si sportoval. Tahal si profesionálně kačery nebo vlaky? Ne ne, nech mě hádat. Určitě si bušil na Van dammea že jo? Nebo spíš kuželky? To by zase pravda vysvětlovalo to zranění. Řekni?!
-
Ja sem dokud me to zdravi dovolilo profesionalne sportoval, takze vim jaka je drina byt sportovec a co to vsechno obnasi, tak me tady nepoucuj jak to tihle borci maji tezky.
Srovnani se sportovcema je uplne mimo.
Pustil sem si video tady toho typka a to snad neni ani prro mentousky tohle. -
Ne každý má gule si přiznat že joutubeři nemajů lehků prácu.
-
Tak to nebude hratelné nikdy, když nedokážou ani jednoduché online hraní u Mortal Kombat.
-
On to ale ví. Tady náčelník Lukas je totiž taky tak trochu z oboru. Má zkušenosti s bavením publika při estrádách po náměstích při zvedání pravačky.
-
Chlape, máš ty mozek? Dělat ty chujovinky co oni robia chce koule, protože každý den natočit video který pobaví tvoje publikum není lehký, mrkni na rozhovory s Tobuscusem na tohle téma.
-
LGBT
Totalbiscuit, Angry Joe a ještě skousnu cohhcarnage+občas mrknu na Halo, GoW a BF progaming. -
A vy borci přitom velká charita, potenciál, show-style, a zahazujete se tady s náročným publikem ze sebe co do měsíce několikrát udělat deb*ly a dospělý studio kamarád zbytečně zadarmo. Možná by to taky chtělo zvážit svůj YT kanel. Predator by přestal chlípně očumovat puberťáky na lavičkách a konečně vzal imaginární mařku na dovolenou a ty bys taky určitě ocenil něco takovýho jako novej protimarťanskej radar, ne? Tož nebát se a máte pěněz tři zadky za málo muziky.
-
S TB bych takovéto výplody moc neporovnával, ten kope jinou ligu, jeho videa mají dobrou informační hodnotu a nějakou inteligenci, takovému ty peníze přeju.
-
Nerikam ze si to tenhle typek nezaslouzi, ja ho neznam, neznam zadnyho youtubera necumim na ne, a nechapu tuhle modu.
Tihle borci sou produktem dnesni zvracene doby, zatimco sportovci musi celej zivot makat.
Srovnani uplne mimo -
Jestli je plácání nesmyslů v diskusích, kterým v půlce případech ani nikdo nerozumí, tvůj smysl života, tak je to s tebou vážnější než jsem si myslel. *1*
-
Warner Bros dost možná chystají open-world DC Comics hru, nejpravděpodobnější je Superman.
http://wccftech.com/warner-bros-developing-open-world-superman-game/
http://www.destructoid.com/could-this-be-a-new-superman-game-from-the-arkham-origins-developers--295424.phtml -
A jak to rozeznáváš dávat přednost formy nad obsahem? Neříkej, že si něco tak vypracovanýho taháš jen tak z paty?
-
Myslel jsem to jako vtip. Mimo jiné souhlasím s názorem LV426. Já osobně nesleduji žádného lets playera. Možná občas mrknu na case opening GoldGlova, ale to je asi všechno.
-
Youtuber PewDiePie vydělal v minulém roce 181,7 milionu českých korun.
Pewdiepie dává například spoustu peněz na charitu, tak nevím co se ti nelíbí. Sportovci vydělávaj ještě víc a taky nikdo nebrečí... -
Taky rozdáváš svojí výplatu? *4* -
Zajímavé za ty prachy bych taky ze sebe dělal debila *1*
-
Doufám, že to rozdá mezi fanoušky. -
To je svata trojice internetovych diskuzi.